Eşimin tuhaf alışkanlıkları

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide

Kızlar eşimin çok garip huyları var mesela bişeyi atmama hiç izin vermiyor mesela soyle anlatayım gecen ayakkabısını koymak için poşet gerek oldu bulamadık uygun bi poşet neden bu evde 20-30 tane poşet yok diyo bana ya 3 tane falan bulunduruyorum neyse sesimi çıkarmadım bi kaç gün önce sular kesildi temizlik sırasında ben de olayı anlattım bole oldu yarım kaldı falan diye bu sefer başladı bizim evde neden damacanada su yok yani 5 lt lik şişelerde su olmalıymış ne olur ne olmazmış annesinde ole Görmüş hızımı alamadım bi örnek daha vereyim gecen misafir geldi evdeki böreklerden misafire vermek istedim saklama kabımı bulamadım bi an bu başladı bu sefer ben neden peynir yoğurt kutularınınatıyormuşum annesi hiç atmazmış ya evlendik eve geldik eve bi baktım annesi orta okul hırkasını bile atmamış bize göndermiş ya bunu hepnyapıyo sürekli poşet yoğurt kabı muhabbeti var evde deli olucam ciddi anlamda beni suçluyo bide
Bir öneri sunun Annen değilim,çok imreniyorsan,ideal kadınsa,kafana yatıyorsa, orada yaşa diye!

Çok büyük bir dert görmedim.. Olur öyle şeyler. Sen her şeyi de, eşine anlatma.. Anladığım kadarıyla, eşin eski eşyalarını atmaya kıyamıyor. Biriktiriyor.. O zaman sende eşinden habersiz yok edeceksin.. Sorduğunda da haberim yok dersin.

Aslı'na bakarsanız su bulundurma konusunda hak veriyorum ben yalnız yaşadığım sitemin su deposu olduğu halde ben ek olarak su bulunduruyorum çokta iş gördü depoda su bittiği olduğu su arzası Türkiye de sürekli olan sıkıntı. Poşet konusunda da hak verdim evde bulundurmak gerekir dağınık olduğunu düşünüyorsanız bir kutuyu poşet kutusu yapabilirsiniz poşet bu yani lazım oluyor. Haksız olduğunu düşünmedim ama üslup yanlış tabi.
Dip not: 20-30 poşette fazla :)))

atmıyor bir şeyi deyince çöp ev yapmaya uğraşıyor sandım ama kötü şeyler söylememiş aslında. su bulundurmak tedbir açısından iyi, poşet ben de biriktiririm örneğin, poşet torbam bile var. kullanışlı oluyor. peynir kaplarını da kedilere yemek koymak için saklıyorum. atmıyorum. aslında pratik, işe yarayacak öneriler vermeye çalışmış olabilir kendince. anne lafı girince araya rahatsız etmiş sanırım. o da alışkanlık biraz. "sen öyle görmüşsün ama burası bizim evimiz, ben o şekilde kullanmak, yapmak istemiyorum." diyebilirsiniz. zamanla alışır bence.

Benim kocam da atmazdı. Attırmazdı.:işsiz:
Bir de mutfaktan çok iyi anlar,kullanırdı onları.
Bir de evde üç evlik saklama kabı,plastik var parayla satın aldığımız.:lülülü:
Bir söyledim,iki söyledim,baktım dinlemiyor.
Hepsini toparlayıp çöpe attım.:hamarat:
O gün anladı hoşlanmadığımı söylerken ciddi olduğumu.
Şimdi bakıyorum, atmaya kıyamayınca poşete doldurup annesine taşıyor.:KK55:
Annesi de bir sürü eşya,kıyafet ıvır zıvır göndermeye çalıştı,asla kabul etmedim.
Ben farketmediğim anlarda tıkıştırdıklarını da doğru çöpe attım.
Önce gizli gizli atardım.:temizlik:
Sonra gözüne soka soka atardım.:KK67:
Kullanabilecek durumda olanları etrafımda alabilecek kişilere ve Kızılay'ın bağış kutusuna bıraktım.
Giyilmeyen,kullanılmaya her türlü eşyaya çok kızarım.
Şimdi kocam da alıştı,"bunu yardımcı kadına verelim mi bak eşi giyer,senin elbiseyi gelini giyer mi ki?" demeye başladı.:KK68:
Galiba kayınvalidemin bana tek kızdığı konu bu!:63:
Eskileri almamam.:KK14:
Farketmeden eve girdiyse de evden çıkarmamdır.:bicak:
Çoğu zaman üzerimizde farklı kıyafet görür,hala üniversite 1. sınıftaki mavi kazaktan bahseder mesela...:KK31:

evimde poset kutum var:) plastikleri elimden geldigince tutmamaya çalışıyorum ama an gelip lazim oluyor mesela ben de cam buyuk salca kavanozunu atmam:) yedek suyum yok ama kapimin yaninda 5 adet su sisem var esim attirmiyor arabasini temizlerken iyi oluyormuş :) kayinvalidem esimin doğduğu gunen bu güne 1 bir esyasini dahi atmamis belli arsliklarla temizleyip kaldırıyor. .ve aşırı titizdir.

Ben de aynen asla bulunduramam oyle seyleri.hemen atarim.kosede su falan hic bana gore degil.ama bazilari da oyle yapiyor.esiniz de oyle gorduyseona oyle dogru geliyordur.ama mecburen sizin duzeninize alisacak

Benim kocam da atmazdı. Attırmazdı.:işsiz:
Bir de mutfaktan çok iyi anlar,kullanırdı onları.
Bir de evde üç evlik saklama kabı,plastik var parayla satın aldığımız.:lülülü:
Bir söyledim,iki söyledim,baktım dinlemiyor.
Hepsini toparlayıp çöpe attım.:hamarat:
O gün anladı hoşlanmadığımı söylerken ciddi olduğumu.
Şimdi bakıyorum, atmaya kıyamayınca poşete doldurup annesine taşıyor.:KK55:
Annesi de bir sürü eşya,kıyafet ıvır zıvır göndermeye çalıştı,asla kabul etmedim.
Ben farketmediğim anlarda tıkıştırdıklarını da doğru çöpe attım.
Önce gizli gizli atardım.:temizlik:
Sonra gözüne soka soka atardım.:KK67:
Kullanabilecek durumda olanları etrafımda alabilecek kişilere ve Kızılay'ın bağış kutusuna bıraktım.
Giyilmeyen,kullanılmaya her türlü eşyaya çok kızarım.
Şimdi kocam da alıştı,"bunu yardımcı kadına verelim mi bak eşi giyer,senin elbiseyi gelini giyer mi ki?" demeye başladı.:KK68:
Galiba kayınvalidemin bana tek kızdığı konu bu!:63:
Eskileri almamam.:KK14:
Farketmeden eve girdiyse de evden çıkarmamdır.:bicak:
Çoğu zaman üzerimizde farklı kıyafet görür,hala üniversite 1. sınıftaki mavi kazaktan bahseder mesela...:KK31:
Mesela annelerin evindenher yaz kış giyilmeyen kıyafetleri veririz biz ama bunlarda yok ya orta okul hırkası durur mu bi insanın hayret bişey

Poşetle fazladan su nekadar yer kaplayacakki? Bi kere veya iki kere lazim oldugu oluyor mu oluyor. Posetler icij sevimli poset torbalari var suyu oyle litrelerce dizmeye gerek yok bitane buyuk bidon demisim damacana mavilerden yeter gozukmeyecek biyere

Back
X