Ben de sizin gibiyim. Ortaligi atese vermistim simdi ama bu dogru degil:/ ama tabiatimiz boyle.Bu konuya mantıklı fikir veremeyeceğim doğru ya da yanlış ben fevriyim. Ben olsam şu an o kadınla çoktan telefonda konuşmuş ve yüz yüze görüşmüştüm ben.
Şiddete uğradıysa kadının halinden kadın anlar diye ayarı da verirdim. Bu kafayla daha çok dayak yiyebilir çünkü.
Evet kesinlikle mantıksız bir hareket ama yok tutamam adam 1 yaptıysa 5 gibi tepki veririm bir deBen de sizin gibiyim. Ortaligi atese vermistim simdi ama bu dogru degil:/ ama tabiatimiz boyle.
Hah tamam ozaman. O kısmı cepteyse ikinci aşama şimdi bu kadına yoğunlaşmak lazım. Nerde yaşar kimle evli bahsedilen sorun var mı ve güncel bi sorun mu bunlar netleşmeli
Eğer kadınla kocanızın münasebeti varsa danışıklı dönüşüklü iş yapmaları çok muhtemel
Yani karım şüphelendi illaki ya kendi ya sahte hesaplarla sana ulaşmaya çalışacak ayık ol inkar et vs gibi
Buarafa eşiniz biraz akıllandıysa sizin de tedirginliğinizi ve tavırlarınızı görerek size bi açıklama daha yapıp kendince sizi rahatlatmaya çalışacaktır. Lütfen böyle bişi olursa bunu tamamen yemiş ve aşırı rahatlamış gibi yapın.
Sen bununla ne yapmaya çalışıyorsunBu isimde sosyal hesaplarda tek bir kişi var. Ona da çakma hesaptan istek yolladım ama kabul etmedi. Beklemede duruyor. Hesabında kiminle evli olduğu yazıyordu ona da istek yolladım adam isteği reddetti.
A alindalin Diyelim instagrama girdinSen bununla ne yapmaya çalışıyorsun
Sosyal hesapta bulup istek attığın kişinin bu kadın olup olmadığını mı merak ediyorsun
Eğet evetse ve o sosyal mecra instgram sa sana bunu ispatlatayım hemen
Eşiniz işe kendi arabasıyla mı gidiyor servisle mi?Evet eşim benim sahte hesap kullanabileceğimi tahmin eder. Kadınla böyle bir iletişimi varsa zaten çoktan haber vermiştir de bilemiyorum başka ne yapabilirim.
A alindalin Diyelim instagrama girdin
o ismi yazdın ve tek bir kişi çıktı
Hemen anlayabilirsin çünkü telefon numarası sende
Napıcaksın yazıyorum:
İnstagrama mevcut hesap açmaya girip bu kişinin instagramdaki adını yazıyorsun tmm mı
Sonrada şifreyi unuttum diyorsun
İnstagram sana cep numarasının başını sonunu gösterip bu numaraya şifre yenileme göndereyim mi diye soruyor
Bak o numaraya senmdeki kadının numarasıyla aynı mı değil mi?
Aynıysa o kişidir
Ama instagramda bulup napcan ki
Biraz siz mi büyütüyorsunuz acaba,bazen bizlerde çalışırken çok saçma şeylerle karşılaşabiliyoruz.Aralarında bir şey olsa eşin evdeyken niye arasın ,hadi o aradı eşin senin yanında niye teli açıp mutfağa gitsin.Meşgule atar,başka bir şey uydurur,ekstra önlem alır.Böyle bir duruma düşmezler bence.Sanmıyorum. Eşim hiç öyle biri değil. Bu zamana kadar da çok kavgalarımız oldu. Olayların hiç üzerine girmez aksine konu kapansın diye bekler. Lafını bile etmez.
Eşiniz işe kendi arabasıyla mı gidiyor servisle mi?
Gece dışarı çıkıyor mu?
Gündüz istirahatli zamanlarda hep tek dışarı çıkıyormu bir iş bahanesiyle?
Ben olsam arabasına başka bir telefonu titreşimini kapatıp sessize alıp Ses kaydını açıp saklardım arabaya
Saatlerce ses kayıt edebiliyor
Eve gelincede gizlice arabadan alıp uygun vakitte sarıp sarıp dinlerdim
İllaki kadınla arabada buluşacak bir yerlere gitmek için yada telefonda konuşak
Kesinlikle katılıyorum ben aldatacak olsam beni arasa kırıştırdığım kişi hemen meşgule atarım , teli sessize alırım .Metresimle de karımın yanında konuşmam herhalde o kadar da değil . Ayrıca aldatacak olsam o teli sürekli kaçırırım ortada asla bırakmam . Eşiniz teli bırakıyormuş ortaya mesela .Biraz siz mi büyütüyorsunuz acaba,bazen bizlerde çalışırken çok saçma şeylerle karşılaşabiliyoruz.Aralarında bir şey olsa eşin evdeyken niye arasın ,hadi o aradı eşin senin yanında niye teli açıp mutfağa gitsin.Meşgule atar,başka bir şey uydurur,ekstra önlem alır.Böyle bir duruma düşmezler bence.
A alindalin Diyelim instagrama girdin
o ismi yazdın ve tek bir kişi çıktı
Hemen anlayabilirsin çünkü telefon numarası sende
Napıcaksın yazıyorum:
İnstagrama mevcut hesap açmaya girip bu kişinin instagramdaki adını yazıyorsun tmm mı
Sonrada şifreyi unuttum diyorsun
İnstagram sana cep numarasının başını sonunu gösterip bu numaraya şifre yenileme göndereyim mi diye soruyor
Bak o numaraya senmdeki kadının numarasıyla aynı mı değil mi?
Aynıysa o kişidir
Ama instagramda bulup napcan ki
eşinizin konuşmak için yanınızdan ayrılması çok kafa karıştırıcı burda, ona ne açıklama getirdi acaba? Yani kadın böyle rahat arıyorsa ne bileyim eşiniz banyodaken de arar siz açarsınız. bu rahatlık belki de bir şey yok diye düşündürttü bana ama mutfağa gidişini açıklaması lazım.
De em başka isim kullanıyor nick gibiBir de şöyle bir şey var. Benim sosyal hesapta bulduğum kadınla telefon numarası eşleşmiyor. Ama telefon numarasıyla giriş yapmak isteyip şifremi unuttum diyince bu mesaja şifre gidiyor. Yani bu numara üzerinden açılmış bir hesap da var demek ki ama bulamadım bir türlü.
yaşanmış bir örnek de ben vereyim yakınımın başından geçtiği için ve biraz da benzediği için.
şimdi bu x kişinin sevgilisi var ama aldatıyor. sevgilisi de eve gelecek o gün.
x kişisi, aldattığı kişiye telefondan söyliyo bunu bişey yapma msj atma gibisinden bu dangoz da geri tm diye mesaj atıyo ama bu x kişinin sevgilisi eve geldiği için mesajı görüyo sonrası kıyamet.
telefona kayıtlı değilmiş nosu falan filan derken yalan da söylenecek bişey kalmadığı için patlıyo orda olay yani.
bide siz evlisiniz eş kişisinin böyle kıvırması çok normal. kadın erkek kimseye güvenmemekgerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?