Eşimin Tuhaf Halleri

Konuda garip bir şeyler var ancak bana yine de çok da saçma gelmedi.
Ben de olsam böyle hassas bir konuyu özel bir yere giderek konuşurum gayrıihtiyari.
Cidden şüphelendiysem de hoparlörü açarak aratırım, kusura bakma yapabileceğim bir şey var mı içim rahat etmedi dedirtir ve nasıl konuşuyor eşimle bakarım. Bundan kaçınırsa zaten olay büyür bende ama kaçınmaz da konuşursa bir tık rahatlarım. Tabi bunu aniden yapmak lazım haber vermeyeceğine emin olunmalı.

Ben tüm yorumların aksine eşinizin dediği gibi her şeyi çok incelediğiniz için mesajı sildigini ve ortada herhangi bir aldatma vs olmadığını düşünüyorum. Mesajı silmesi evet yanlış olabilir ama her şeyin faturasını aldım cümlesinden yola cikarak ve diğer yazdıklarınızı okuyarak da böyle düşündüm.

Evet bunu isteyeceğim eşimden. Çok mantıklı.

Aralarında birşey varsa şayet %100 şuan kadının haberi vardır konu sahibinin işgillendiğinden.
Onun için aniden de aransa bence iyimisin içim rahat etmedi tarzı konuşmadan anlar hmn bozuntuya vermez

Bu mesajınız üzerine ben problemin sizde olduğuna inandım tamamen.Sizin gibi şüpheci insanlar doğru yolda şaşırtır insanı.Eşiniz kızacağınızı düşünerek pek çok olağan şeyi de saklıyor sizden büyük ihtimal.Lütfen daha fazla kendinizi de eşinizi de üzmeyin.Böyle devam ederseniz yapacağı yoksa da yapar artık.
Ne kadını siz arayın ne de eşinize aratın.Eğer sadece yapabilirsiniz telefon dökümüne bakın,yeterli.Daha da uzatıp boğmayın adamı.

Bence bu iste bi bit yenigi var esiniz de hem suclu hem guclu

Acaba çiçek yetiştiren "abi" değil de bu kadın olabilir mi?? bir de özel mesaj attım size görmezsinzi belki buraya da yazayım:

. Önce kadının numarasını kayıtlayın kendinize. Sonra kendi telefonunuzdan ya da pc'nizden turkcell'e girin. hesaba giriş yap diyin eşinizin tel numarasını girin, eşinizin telefonuna da turkcellden bir şifre gelecek. tebrıkler Hesaba giriş yaptınız, fatura detayları diyin bir kez daha sms ile şifre gelecek. oraya da girdinşz tarih aralığını seçin kadının numarasını aratın saat kaçta hangi tarihte kaç dk konuşmuşlar. Yani bunu yapabilmek için iki tane sms almanız gerekiyor eşinizin telefonundan 5 dk lık iş. sonra silin o turkcell smslerini. Diğer operatorlerde de benzerdir diye dusunuyorum.

Şunu okuyana kadar bir şey yok diyordum ama ben de şüphelendim şimdi. Zeki kadınlarsınız

"Canım benim iyi misin ne oldu "tarzı bir mesajdır ki silmiştir kendininki,sadece bu bile şüphe uyandırıyor.

Mesajla geçmiş olsun nasılsın a. Daha iyiyim teşekkürler sorduğun için, sen de iyisindir umarim. Dersin. Sohbeti uzatmazsin. Hani kotusun ya hani dayak yedin ya. İyiyim sen nasılsın demezsin.

Yani çok enteresan bağlantılar kuruyorsan ondan saklamış olabilir o zaman

Konu benimde dikkatimi çekti İnsta dan çok anlamam ama ismi yazınca çıkmıyorsa fakat hesap varsa acaba kadın sizi engellemiş olabilirmi yani benim kızlarım beni engelliyorlar da ondan geldi aklıma

Konu benimde dikkatimi çekti İnsta dan çok anlamam ama ismi yazınca çıkmıyorsa fakat hesap varsa acaba kadın sizi engellemiş olabilirmi yani benim kızlarım beni engelliyorlar da ondan geldi aklıma

Evet engellemiş olabilir diye düşündüm ama farklı birkaç hesaptan baktım hiçbir şekilde çıkmadı. Muhtemelen nick kullanıyor.

Bu nasıl çırak bir manipülasyoncu ya. Sözde sizi sizi suçlayarak manipüle edecek ama tamamen mantık dışı bir şekilde. Yahu siz sorun edersiniz diye kalkıp gitmiş sözde, yanında konuşmayı sorun edecek kadının kalkıp başka bir yerde konuşmasını daha da sorun edeceğini bilmiyor mu bu kendini uyanık sanan arkadaş.

Görmüşsünüz yani arandığını. Ayrıca flört durumu olsa açmazdı falan yazan arkadaşlar olmuş da bence kesinlikle açmak zorunda kaldığı için açtı. Açmasa daha çok irdeleyecektiniz ve söyleyecek bir bahanesi olmayacaktı. Konuşması da zaten bir muhabbet değil üstü kapalı konuşmalar. Kestirip atıp kapatmış ve size de bir bahane sunmaya çalışıyor.

Konu sahibi,bir gelişme var mı? Bir şey öğrenebildiniz mi

Konu sahibi,bir gelişme var mı? Bir şey öğrenebildiniz mi

Maalesef hiçbir şey öğrenemedim. Şimdilik sorgulamayı bıraktım konuyla ilgili hiçbir şey söylemiyorum. Fırsat buldukça telefonunu kontrol ediyorum ama bir şeye ulaşamadım. Başka bir telefon/hat kullanıyorsa bilemiyorum ama şu an hiçbir iz bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…