eşimin tuhaf istekleri

selam 1 aylık evliyim. danışacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum fazla açık olacaksa affedin kadınlar arasındayız diye yazdım.
şu ana kadar herşey iyi tek sorunumuz eşim ilişki sırasında pipisini ağzıma almamı istiyor bu da bana garip geliyor olmaz deyince üstlemiyor ama hayal kırıklığına uğramış gibi gözleri düşüyor. Daha önce böyle bişi duyan var mı benim eşimde mi gariplik var utandığım için ablama arkadaşıma soramıyorum bu konuları.
Eşinin istediği absürt bir durum değil bu kadar çekinme onu mutlu edecekse sen de deneyebilirsiniz onun mutluluğu belki seni de memnun edecek 😊

Yapmayan çok az çift vardır bunu.
Sana da yapabilir, bunu da bilmiyorsundur belki. Ona yapmayı planlıyorsan sen de iste bence . Karşılıklı güzel bir etkileşim olur😊

Şu an kendimi dalga geçiliyo gibi hissediyorum  😢 şakaysa komik değilse daha komik 😁
yadırgadım yani sapıkça şeyler istemeye başladı zannettim ağzıma alıp tutacak mıyım nasıl yapayım öyle yapınca ne anlayacak bu böyle olmaz diyorum öyle de olur böyle de olur diyor

İlk isteyen erkek eşin değil, son isteyende olmayacak. Dalga geçiyo olabilirmisin diye baktım eski üyesin. Çiftler arasında normal karşılanan şeyler hatta. Karşılıklı olursa dahada keyifli olur ikiniz içinde. Ama önce internetten oral seks nasıl olur diye bi izlemen lazım..

İlk isteyen erkek eşin değil, son isteyende olmayacak. Dalga geçiyo olabilirmisin diye baktım eski üyesin. Çiftler arasında normal karşılanan şeyler hatta. Karşılıklı olursa dahada keyifli olur ikiniz içinde. Ama önce internetten oral seks nasıl olur diye bi izlemen lazım..
Onu yapması için internetten bakması şart mı kio_O

Şu hiç duymadım diyen kızlar siz hangi çağda yaşıyorsunuz 😂 erkeklerin en Hoslandigi şey bu bunun için cinsel isteklerini karsilamadi diye eşini aldatan binlerce erkek var bence bi kadınin eşini en cok memnun edecegi tek yerdir yatak odası

Şu hiç duymadım diyen kızlar siz hangi çağda yaşıyorsunuz 😂 erkeklerin en Hoslandigi şey bu bunun için cinsel isteklerini karsilamadi diye eşini aldatan binlerce erkek var bence bi kadınin eşini en cok memnun edecegi tek yerdir yatak odası
21.yüzyıl Türkiye'sinde, şaka ile gerçeği ayıramayanlarla bir arada yaşıyoruz.Siz?

21.yüzyıl Türkiye'sinde, şaka ile gerçeği ayıramayanlarla bir arada yaşıyoruz.Siz?
Böyle bir konunun şakası olmaz kız yardım istiyor ve daha 1 aylık evli belki Yaşı da küçüktür fikir almak istedi bende güzel şekilde fikir vermeye çalıştım Bazıları gibi İğrenç bir şeymiş gibi göstermedim ha Belki bazılarını iğrenç gelebilir ama benim eşimin mutluluğu her şeye Bedel ve ben o mutlu olsun diye her şeyi yaparım Tabii ekme biçme Dünyası

:olamaz::olamaz: Gerçekmi fake mi bilmiyorum ama ciddiye alarak cevaplıyım. Seven insan eşini mutlu etmek için zaten yapar. Cinselliği sadece birleşmekten ibaret görürsen ilerde eşim beni aldatıyor diye konu açman çok olası benden demesi.

Ona oral seks deniyor esinin hosuna gitmesi yetmez sen de istersen yap

Back
X