eşimin tuhaf takıntısı

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
665
567
323
36
kızlaaarrr sizin eşleriniz de böyle mi bilmiyorum ama benim eşim parfümü hiç sevmiyor senin doğal kokun daha güzel diyor ama ben parfümsüz kendimi kotu hissediyorum rahatsız oluyorum onun yanında kötü kokmaktan. Sizce eşim normal mi?

ben de eşiniz gibi düşünenlerdenim. sevdiğim kişinin ten kokusunu almak isterim. parfüm sevmem. kokusuz deodorantlardan kullanırsanız parfüm kokmazsınız, eşiniz de memnun olur. anormal bir şey değil yani bu durum :)

koku meselesi cok farkli.. mesela ben de migren hastasi oldugmdan cogu koku bas agrisi yapar ve kullanamam.. pis kokacaksin diye bsy yokki, dusunu alirsin roll on surersin, ozaman hem kendi kokun kalir onun sevdigi, hem de kotu kotu kokusmazsin :)

Roll on surerseniz kotu kokacaginizi sanmiyorum. Benim de alerjim oldugu icin esinizi anlayabiliyorum. Hem hos bir sey bu, esinizin sizin kokunuzu sevmesi.

koku meselesi cok farkli.. mesela ben de migren hastasi oldugmdan cogu koku bas agrisi yapar ve kullanamam.. pis kokacaksin diye bsy yokki, dusunu alirsin roll on surersin, ozaman hem kendi kokun kalir onun sevdigi, hem de kotu kotu kokusmazsin :)
teşekkür ederim uzun zamandır aramız bozuktu düzeldi çok mutluyum onunla tüm sorunlarımızı konuştuk hallettiğimizi düşünüyorum bende sevmediği bşy var mı diye sorunca bunu da söyledi ben de böyle bi konu açmak istedim

Yoo bence gayet normal birsey. Herkes parfümden hoşlanmaz. Banada coğu parfüm baş ağrısı yapıyor. Karşimdaki insaninda herzaman parfüm kokmasini istemem açıkcasi.

bi de kotu kokacak yerler (koltuk alti mesela) bellidir, oralari roll on ile filan temzi tutarsan, sorun kalmaz insaallah :)

iciniz rahat olsun, pis kokuyosun dememis ki, parfum sevmem demis.. bi de iltifat edip senin kendi kokunu seviyorum demis.. bu takinti da degil bence..

Eşiniz bana göre doğru söylüyor. Her tür koku beni mahvediyor. .. Bazen dışarıda her telden parfüm kokusu geliyor ve bayilacak gibi oluyorum.
Bence insan temizlik kokmali, parfüm değil. ..

soru iyiymis ama, esim normalmi demissiniz ya niye anormallik olsun parfum sevmemek :)

tavsiyemi de ekleyeyim: rexona'nın shower clean roll-on deodorantını kullanın. sürdükten sonra belli olmayan, yumuşak pudralı bir kokusu olan deo. eşinizin rahatsız olmayacağı bir koku bence... hem ter kokusunu da çok iyi önler bu roll-on.

Bence buna sevinmelisin güzel bişi
Bi arkdaşımın nişanlısı '' benim yanıma gelirken parfüm sık lütfen '' demiş şok oldum ter kokuyosun demek mi istiyo doğal kokunu sevmiyorum mu demek istiyo

Teninin kokusunu beğenmesi daha güzel değil mi

Bende pek sevmem eşimde öpünce tadı geliyo sanki parfümün. Kendi ten kokusu çok hoşuma gidiyor. Gerçi hamilelikte pek öyle olmadı ama olsun genel itibarıyla böyle

Biz de parfüm sevmiyoruz nadiren kullanırız düğün dernek olunca vs

Eşinizin kokuya hassasiyetide olabilir,ten uyumunuz mükemmeldir belki bu sebeple sizin kokunuzu da benimsemiş olabilir...

benim eşimde öyledir hiç sevmez.Hele de yatakta kokusunu alsa kızar doğal kokun daha güzel der
bende eşim yokken kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…