Eşimin tuhaf tavırları

Korkuyorum artık
Korkuyorsaniz boyle birinden kendinizi korumak icin ne yapabilirsiniz bir avukata sorsaniz daha iyi olur bence. Cocuklar icin evliligi surduruyorum diyorsunuz da cocuklar guvende degil ki. Esiniz normal ruh sagligi olan biri degil cunku. Ben o evde uyuyamam bile, gece gece bogar öldürebilir her an diye.

Boşan demeden önce; varmi gidecek biyeriniz, çocuklara bakabilecek dirayet ve paranız, mesleğiniz ?
Öğretmenim
Kimseye ihtiyacım yok ama o normalde böyle biri değil buna üzülüyorum ben sebep oldum galiba

Bıçak aradı bulamadı yoksa beni ya da kendisini yaralayacaktı

sizi boğarım annenize vermem sizi” dedi
Sırf size yazmak icin giriş yaptım.
Eşiniz ruh hastası bir psikopat manyak.

Tek başına "bu bir hatadır" cümlesi bile fazlasıyla anormal.

Nerden buluyorsunuz bu adamları
Anlamak çok zor gerçekten.

Öğretmenim
Kimseye ihtiyacım yok ama o normalde böyle biri değil buna üzülüyorum ben sebep oldum galiba
Sizin gibiler yüzünden valla işi bırakacağım
En prestijli mesleklerden biriyken şimdi nerde kendini ezdiren kadın varsa hepsi öğretmenim diyor
Böyle bi grupla aynı meslekte anılmak gerçekten istemiyorum
Öğrencilerinize de çok üzüldüm

Borcu olabileceğini sanmam çünkü asgari ücret alıyor o da zoraki eve yetiyor

Yapmayın rica ederim
Ben de hep böyle büyük laflar ettim
Benim eşim hiç böyle biri olmadı daha bana yürü git diyen biri değil ama son tartışmamız çok büyüdü ve pişman olduğunu bi daha yapmayacağını söyledi
Yani dediğiniz gibi hep olsa haklısınız derim
Ama yok ilk defa yaşandı bu yüzden de konu açtım

Öğretmenim
Sen sebep olmamışsındır. Sırtını dönüp gidemiyorsan saygin sevgin var. Biraz daha sabret derim. Instadan psikolojik danışmanlarla yazış iyi geliyor. Berat tasbasi bana çok yardimci oluyor mesajlarima cevap veriyor sagolsun. Evlilik terapisti.

sizi boğarım annenize vermem sizi” dedi
Bıçak aradı bulamadı yoksa beni ya da kendisini yaralayacaktı

Sabahtan aksama kadar hatta geceleri bile çene yapsaniz şunlari soyleyen ve yapan biri normal DEGİLDİR.
Öldunuz bittiniz koca diye yahu...
Hala ben çenemle neden oldum diyorsunuz. Yazik cocuklara ya.

Adam bıçak aramış
Çocuklarınıza sizi boğarım demiş
Hala daha neyin evlilik birliği, neyin boşanamaması?
Hadi kendi canınızı da geçtim çocuklarımın canı için ilk fırsatta alır giderim çocuklarımı

Çünkü adamı 15 yıldır tanıyorum hiç böyle biri olmadı
Koca diye ölmedik merak etmeyin
Sabahtan aksama kadar hatta geceleri bile çene yapsaniz şunlari soyleyen ve yapan biri normal DEGİLDİR.
Öldunuz bittiniz koca diye yahu...
Hala ben çenemle neden oldum diyorsunuz. Yazik cocuklara ya.

Borcu olabileceğini sanmam çünkü asgari ücret alıyor o da zoraki eve yetiyor

Siz sanmamaya devam edin. Kumarla alakası olmayan adam, arkadaşı için de olsa kendi hesabını kumara-bahse para akışı için kullandırtmaz, çekinir. Aksine "Zoraki eve yetiyor maaşım, belki kazanırım beli az doğrulturuz" diye arkadaşıyla beraber başlamıştır, ortak oynuyorlardır.

Çünkü adamı 15 yıldır tanıyorum hiç böyle biri olmadı
Koca diye ölmedik merak etmeyin

Eşini öldürenler de her zaman yeni evli olmuyor zaten bir suru farkli hikaye var.

Evde bicak arayan ve buldugunda "iyi ihtimalle" sizi ya da kendini yaralayacagini dusundugunuz adamin yaninda hala o cocuklari tutuyorsaniz evet koca diye bitiyorsunuz. Ne bulunmaz adamlarmiş. BEHHH behh
Yorumum bu kadadr daha yazacak bir sey yok

Haklısınız ne diyeyim

Gerçek misiniz anlamakta güçlük çekiyorum öfke kontrolü olmayan çocuklarının hayatıyla sizi tehdit edip bıçak arayan ki bulsa kimbilir neler olacak böyle bir adamla tatlı yemeye gidiyorsunuz sizce sorun sadece niye çatalı doldurup vermedin olayı mı..

hangi şans Allah aşkına bu ülkede sırf boşanan karısından intikam almak için çocuklarını görmek için alan babanın 1.5 ve 2.5 yaşındaki çocuklarını gözünü kırpmadan öldüren baba müsvettesi caniler vargör ne bekliyorsunuz zarar görmeyi mi..

Biliyorum farkındayım ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum
Bana ne yaparsam yapayım kızmayan adam şimdi sorduğum ufacık soruda kızıyor deliriyor

Çocukları boğmak, bıçak iyi misiniz siz bu adam sizi heran öldürebilir, bir insanın diline bu sözler geliyorsa kim bilir aklından daha neler geçiyordur, boşanmak bazı ilişkilerde can kurtarır sizinki de öyle elzem bişey olmuş artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…