S sevyeter 3 Aslan anası🧿🧿🥰 Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2012 2.340 2.790 133 1 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sevyeter #1 turkcell kullanan arkadaslar nasıl giriyorsunuz yardım edermisiniz sifreyi aldım ama ne yapsam yetki yok diyor
turkcell kullanan arkadaslar nasıl giriyorsunuz yardım edermisiniz sifreyi aldım ama ne yapsam yetki yok diyor
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.578 58.366 1.123 1 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sevyeter #2 sevyeter .!.: turkcell kullanan arkadaslar nasıl giriyorsunuz yardım edermisiniz sifreyi aldım ama ne yapsam yetki yok diyor Genişletmek için tıkla... Şifreniz varsa online işlemlerden öğrenebilirsiniz girerek,ama incelediğiniz an eşinizin teline bilgilendirme mesajı gider detaylar inceleniyor diye.
sevyeter .!.: turkcell kullanan arkadaslar nasıl giriyorsunuz yardım edermisiniz sifreyi aldım ama ne yapsam yetki yok diyor Genişletmek için tıkla... Şifreniz varsa online işlemlerden öğrenebilirsiniz girerek,ama incelediğiniz an eşinizin teline bilgilendirme mesajı gider detaylar inceleniyor diye.