- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Para saklıyor bence sizden,vermeyin maaş kartınızı bakın bi nasıl ödüyorBende dedim onu ben calismasam ne yapmayı düşünüyordun nasıl ödeyecektin diyorum bi şekilde öderdim diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para saklıyor bence sizden,vermeyin maaş kartınızı bakın bi nasıl ödüyorBende dedim onu ben calismasam ne yapmayı düşünüyordun nasıl ödeyecektin diyorum bi şekilde öderdim diyor.
valla sizden genelde süper fikirler çıkıyor etrafınızdakiler çok şanslı..
Kendi yağında ancak kavruldu kredi kartına yüklendiBenim anlamadığım siz işten çıktığınızda ne yaptı nasıl ödedi bu borçları peki?
Eşinize “Haklısın aşkım. Senin paran benim param olmaz, bu yanlış. Sen o kadar zaman hesap kitap yaptın, idare ettin. Şimdi sıra bende. Sana 300-400 veririm. Senin ve benim maaşımdan tüm borçları ödeme vs bende. Bana tüm ayrıntıları yaz, ver. Artık rahatsın, her şeyi ben halledeceğim” deyin. Bir de böyle deneyin bakalım beğenecek mi.
Devam etsin o zaman kredi kartına. Zaten hiç bir fark olmaksızın sizin düzeninizi düşünmeden bozdu merkeze taşındı. Ne yapıyorsa yapsın. Ailesi yardım edecek ya hani etsin bakalımKendi yağında ancak kavruldu kredi kartına yüklendi
yoook olmadı bu şimdiMrb hanımlar bir önceki gönderimde il değişikliği yaptığımı ve bundan memnun olmadığımı yazmıştım konuya şöyle baslayim geldiğim yerde çalışıyordum eşimle düğün borçlarını kendimiz ödedik aldığımız tüm eşyalarin parasini benim maaşımla kapattık kendi maasiylada evin kirası bekarken yaptığı kredinin borcunu falan ödedi. Taşinmadan önce çalışırken maaştan 300 400 tl sini bana bırakıp gerisini alıp borca yatırıyodu maaşımi çoğunlukla o çekerdi zaten.Nitekim bugun bir iş teklifi geldi bana yine alacağım ücretten kendine 300 tl bırak gerisini borçlara yatirayim dedi bende sinirlendim kendim kazanıyorum ağız tadıyla harcatmiyosun dedim vay efendim senin paran benim param diye bişey mi varmış ama çalışmadığım süre boyunca kendisi bana ayda 300 değil 100 bile vermedi şimdi kalkmış benim kazandığım paranın hesabini yapıyor kendi maasiylada istediğini alıyor sigara içiyor kendi maasınin nereye harcadığını ne yaptığını bilmiyorum hiç sorunca borç olduğunu bilmiyomusun diyor bana. Çok sinirim bozuldu çalışıyorsun ama yine ekonomik özgürlüğün yok maddi açıdan kisitlaniyorsun
Katılıyorum ya.Ne akillisin sen deseydin.ben hayatim boyunca erkege neden maad kartini verirler anlamam.hayatimda duydugum en sacma seydir. Benim babamda kocamda hicbirzaman ne kadar maas aldigimi bilmediler.haklari yok.cakisan benim.getekli seyleri eve aliyomuyum aliyorum ben zaten dusunceliyimdir.ki tum kadinlar oyledir.maas karti erkege verilmez o senin emegin.
Kendi yağında ancak kavruldu kredi kartına yüklendi