eşimin tutumu..kıskançlık mı?

Ben daha hiç eşimin halasını amcasını akrabasını aramadım, sadece aile aranır biz de. Kardeşler, bir de eltim...
Yani eşine sırayla aramayı Öner, sen aradın mı o da arayacak ;)

İşte bu sefer hesap soruyor neden aramiyorsun diye..diyorum, sen kendi ailene çifte standart yapiyorsun onun için benim de içimden gelmiyor diyorum saçmalama ben öyle bişey yapmiyorum bende arıyorum diyor ama aramıyor yalan söylüyor. .

Sende dekı yanımda ara bende duycam de bakrın aramyrsa sende ona aynı onun gıbı davran arıyrum de arama bencıl adam

Asabiyetimi kimseden cikartmiyorum hanımefendi. Neyse tartışmaya girmeyecegim diyeceğimi dedim zaten. Bizde kim nasıl isterse öyle davranır. Kimseye onu bunu arayacaksin diye baskı yapılmaz ki insanın gönlünden gecmedikten sonra arasa ne aramasa ne. Zaten konu sahibine de dedim siz istediğinizi baştan yapacaktiniz, bu kadar..
:)haklisiniz

Ne sizin ne de eşinizin ,bunu , şunu ara diye dayatmaya hakkı yok.

Sizin abiniz mecbur olmasa da dayiligini yapıyor. Imkanı da var.
Elbette eşiniz teşekkür etmek için arasa hoş bir hareket olur ama aramıyorsa zorla yaptırmanin manası yok.

Burada yazdığınız gibi " abim şunları aldı" diye eşinize yansitiyorsaniz gurur yapmış olabilir.

Bu zamana kadarhep arayıp sormussunuz ailesini, sorununuz da olmamış . Abimizin bebeğinizin harcamasina yaptığı destek mi fikrinizi böyle değiştirdi.

Biraz yorumlarınızı okudum. Yanlış noktaya takiliyorsunuz.

Eşinize , böyle sorduğu müddetçe aramak istemediginizi söyleyin. Baskı yapması anlamsız.
Abimi aramıyor , bende aramak istemiyorum gibi düşünceler sadece sizi yorar.

Teşekkür etmek her zaman iyidir. Nezakettir. Elbette arasa hoş olurdu. Ama böyle bir durumda nezaketsizlik olmuyor.

Abinizin şahsına özel hediyeler almamış ki ? Ikinizin bebeğine almis.

Ben böyle bir istekte hiç bulunmadım, düşünmedim bile.

Maddiyati sokmayın aranıza.

Son düzenleme:
En son geçen hafta muhabbeti açıldı..seni soruyorlar teyzemler ariyomusun hiç dedi aramiyorum dedim..sebebini biliyor neden diye sormuyor tabi.
Sen yine de arasan iyi olur gönül koymasinlar dedi bende gönül koyarlarsa bu tavrimin senin bencilliginden kaynaklandigini senin tutumundan dolayi bu sekilde davrandigimi soylerim sonrasinda istediklerini düşünebilirler dedim...bu muamele de abime özel..başka kimseye yapmiyor böyle.kafami karistiran da bu..
o zaman abinle ilgili hazmedemediği şeyler var. abinizi kıskanıyo bence

Back
X