Iyi aksamlar arkadaşlar..
Kafama takılan bir konuda objektif yorumlarinizin faydası olacağını düşündüm, şimdiden teşekkürler...
4 yillik evliyim 36 haftalik hamileyim.uzun zaman bebek istedik, ancak olmamıştı..
tüp bebek için merkez araştırması yaparken hamile olduğumu öğrendim
Neyse uzatmak istemiyorum, ilk gebeligim ve iki tarafin da ilk torunu olduğu için çok ozeniyor aileler.ozellikle benim abim dayı olacağı için müthiş heyecanlı

Bebegimin neredeyse tüm büyük ihtiyaçlarını sağolsun abimler karşıladı, abim yurt dışında çalışıyor senede 1 veya 2 kez Türkiye'ye geliyor.maddi olarak cok iyi durumdalar Allah daha cok versin..
Simdiiii kendime dert ettigim konuya gelirsek, eşim abimi hiç arayip sormaz..abim yurt dışından gelir hoşgeldin demek için aramaz, tekrar yurt dışına çıkar hayirli yolculuk demek için aramaz..dedim ya, bebegimiz icin abim mecbur olmadığı halde pek cok şey aldı teşekkür etmek için aramadı..işin tuhafi, abim eşime bayılır, kardeşim der, başka bişey demez..buna rağmen eşim kendi ailesini sürekli aramami ister..kv ile ayni sitede oturmamiza rağmen hergün ara der.sadece kv ile olsa tamam, haftada 2-3 kez de memleketteki akrabalarini aratir...
Yani arkadaslar ben bu çifte standarttan gerçekten çok sıkıldım..benim bi abim bi annem var eşim saygısızlık yapmaz ama ilgilenmez de..ama ben onun dayisiyla teyzesiyle halasiyla hep ilgileneyim ister..artik benim de hiç içimden gelmiyor açıkçası...
Bu konuyu güzelce konuştum onunla ama o kesinlikle benim büyüttüğumu, asla çifte standart yapmadığını söylüyor..
Geçen bu durumu bir arkadaşıma açtım eşimin abimi kıskanıyor olabileceğini söyledi..aşağılık kompleksi yapmış senin kocan dedi..
Bilemiyorum..kararsiz kaldim..bu konuda başka ne yapabilirim yardimci olursaniz çok sevinirim kizlar...