• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ufacık şeylere abartılı şekilde küsmesi..

Melekleriminannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
25
6
1
30
Önecelikle merhaba yeni üyeyim hatam olduysa affediniz.
Biz yaklaşık 2.5 sene oldu evliyiz 1 kızım var 2.yede hamileyim çok şükür. Eşim olmadık şeylere küsüp tavır yapıyor en sonki olayı anlatıyorum yemek vardı sarma antep sarması (bizimki beğenmez lahana istermiş ) kurufasulye ve tavuk çorbası bunlar geçen günün yemekleri yemek ısıttım koydum tavuk çorbasının içinden kemik çıktı diye laf etti. Kuru fasulyede viraz dibine tutmuştu ısıtırken üzerinden koydum dibinden koymadım ama fark etmiş yemek istemedi solmada antep dolması diye laf etti benim sevdiğimden değil diye. Benim tepem attı çünkü yemek yapmayan biri değilim ve sürekli bu şekilde olmaz 10 kerede 1 dir misal bunada göz yummasını bekledim. Sinirlendim dedim sana 3 şeçit yemek koydyk diye bunuyorsun 1 çeşit yemek yapsaydım 2.sini koysam nimet bilirdin dedim. Bi şükür et nimete dedim. Beğenmiyorsan bırak yeme dedim laf edip niye yiyorsun dedim bıraktı dahda evde yemek yemem dışarda yerim dedi. Benimle konuşmuyor üstüne odayı ayırdı başka odada yatıyor. (Hamileyim diye alttan almakmı mümkün değil öle bişey yapmaz) eskiden ben alttan alıyordum sürekli evde gerginlik sevmiyorum. Ama bu olaydan gerçekten sıkıldım ufak bişeyde hemen küsüyor oda ayırıyor. Yemek yapma bana ütümü yapma çamaşırımı yıkama ben yaparım diyor. Artık alttan almıyorum bende konuşmuyorum. Sanki bekar yaşama meraklısı gibi geliyor bana bilmiyorum size akıl danışmak istedim. Budurumdan çok sıkıldım..

Hiç çekilir gibi değil. Hamile halinizle çocukla yemek koyuyorsunuz önüne daha napıcaksınız. Nankörlük ediyor bence. Oralı olmayın. Keyfinize bakın. Kendiniz yapın yiyin. Sofraya oturmuyorsa onun ayıbı.
Bende sıkıldım inan bunaldım ağlayasım geliyor. O ise evde ıslık çalarak keyifle geziyor. Moralim çok bozuk haklı olmama rağmen üzülen benim.

Bende sıkıldım inan bunaldım ağlayasım geliyor. O ise evde ıslık çalarak keyifle geziyor. Moralim çok bozuk haklı olmama rağmen üzülen benim.
Ya boşver erkek milleti işte. Çoğu böyle kıymet bilmez. O yüzden kafayı takma bebeğine odaklan. Ne yiyorsa yesin. İlgilenme kıymete binersin. Yüz verdikçe tepene çıkıyorlar çünkü.

Odayı ayırmak nedir yahu.
Umursamayın.
Önemsemeyin.
Idrak etmesini saglayın.
Hele ki hamile oldugunuzun farkına varması ne şahane olur !

Canım açıkçası dün de bi konuda dedim 4S kuralı diye bisey var seven bilmem ne yapılır bilmem ne yapan sevilir diye. Cidden sen daha ne yapcan Allah aşkına hem hamilesin hem 1 de çocukla. Ben valla dürüst olmak gerekirse 1 çeşit yapıyorum bazen o da olmuyor. Yemeğe sofraya küsülür mü öyle çocuk gibi. Alttan alma o alsın, canına yazık. Bundan böyle tek çeşit yap yiyen yer begenmeyen zeytin ekmek yesin.

Canım açıkçası dün de bi konuda dedim 4S kuralı diye bisey var seven bilmem ne yapılır bilmem ne yapan sevilir diye. Cidden sen daha ne yapcan Allah aşkına hem hamilesin hem 1 de çocukla. Ben valla dürüst olmak gerekirse 1 çeşit yapıyorum bazen o da olmuyor. Yemeğe sofraya küsülür mü öyle çocuk gibi. Alttan alma o alsın, canına yazık. Bundan böyle tek çeşit yap yiyen yer begenmeyen zeytin ekmek yesin.
Öyle yapıcambende en iyisi seninki yemek yaptığımdada sofraya çağırmıyorum . hata bende der umarım

Hiç çekilmez hiç. Nasıl erkekler kendi çocuğunu taşıyan kadına karşı böyle saygısız davranabiliyor anlamıyorum. Boşverin sizde kendinize göre yemek yapın yiyin afiyetle. Madem kendi yapacak ütüsünü falan daha iyi işte.

Maalesef hiç çekilir erkek tipi değil. Sevmiyorum öyle çok alıngan, nazlı insan.
Sizde tam olarak öyle yapın bence. Ütüsünü yapmayın, çamaşırını yıkamayın, yemek vermeyin. Yaptığınız şeylerin ona gerçekten lütuf olduğunu farketmesini sağlayın.
Ergen gibi yatak ayırmak nedir ya!

Ömür törpüsü adam...
1 çocugun var, 2.ye hamilesin ama evde kazik kadar bi çocuk daha var bence..
Hic takma onemseme.. Memnun degilse kendi yapsin islerinide gorelim.. Sen gebeliginin tadini cikartmaya bak.. Kocanin bebeklikleri yuzunden strese girme bos yere..

Kızlar erkeklerin çoğu eğitime ister.öğreticeksin , kadının naz yapacağını erkeğe yakışmadığını ama tatlılıkla bunların türleri farklı . Bunlara etkiye tepki yapınca eğer öğrenmesiyse anlamaz işler sarpa sarar , tavsiyem barışınca al karşına güzelce konuş bir erkeğe Heleki senin gibi kaliteli birine küsme naz yakışmıyor falan diye .ilkinde beyni almaya bilir tekrarlıya bilir birkaç kez yorulmadan yap faydası olur.
Bu erkekler çocuk gibi bir kaç kez öğretip eğiticen.anca öğreniyorlar.kadınlar gibi değiller

Back
X