• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ufacık şeylere abartılı şekilde küsmesi..

Hiç çekilmez hiç. Nasıl erkekler kendi çocuğunu taşıyan kadına karşı böyle saygısız davranabiliyor anlamıyorum. Boşverin sizde kendinize göre yemek yapın yiyin afiyetle. Madem kendi yapacak ütüsünü falan daha iyi işte.
Zaten o umurumda değil ne yiyorsa yesin. Sadece bana yapılan canımı sıkıyor çevreme bakıyorum eşini insan yerine koymayan istediğini yapmayan el üstünde tutuluyor ben önemsiyorum diye haklıyken bile üzülüyorum.

Ömür törpüsü adam...
1 çocugun var, 2.ye hamilesin ama evde kazik kadar bi çocuk daha var bence..
Hic takma onemseme.. Memnun degilse kendi yapsin islerinide gorelim.. Sen gebeliginin tadini cikartmaya bak.. Kocanin bebeklikleri yuzunden strese girme bos yere..
Umursamamak diye bir şey olsa yapsamda işe yarasa ama yapamıyorum bana yapılan hareket canımı sıkıyor

:kahve: erkeğin nazlı ve küsen tipi... belli ki doğrudan sorununu paylaşamıyor. Sizin anlamanızı bekliyor. Açık iletişim kurmayı öğrenmeli . Kendi sorunlarını başka meseleler üzerinden aktarmaya çalışıyor. Meselenin yemek olduğunu düşünmüyorum . Asıl derdi neymiş onu öğrenin.

Maalesef hiç çekilir erkek tipi değil. Sevmiyorum öyle çok alıngan, nazlı insan.
Sizde tam olarak öyle yapın bence. Ütüsünü yapmayın, çamaşırını yıkamayın, yemek vermeyin. Yaptığınız şeylerin ona gerçekten lütuf olduğunu farketmesini sağlayın.
Ergen gibi yatak ayırmak nedir ya!
Yapmiycam onuda denedim.bu sefer işini kendi yapıyor ama burnundanda kıl aldırmıyor.

Zaten o umurumda değil ne yiyorsa yesin. Sadece bana yapılan canımı sıkıyor çevreme bakıyorum eşini insan yerine koymayan istediğini yapmayan el üstünde tutuluyor ben önemsiyorum diye haklıyken bile üzülüyorum.
İkinciye hamile kaldıktan sonramı patlak verdi bu huyları peki?

:kahve: erkeğin nazlı ve küsen tipi... belli ki doğrudan sorununu paylaşamıyor. Sizin anlamanızı bekliyor. Açık iletişim kurmayı öğrenmeli . Kendi sorunlarını başka meseleler üzerinden aktarmaya çalışıyor. Meselenin yemek olduğunu düşünmüyorum . Asıl derdi neymiş onu öğrenin.
Asıl derdi başkamı bilmiyorum ama böle ufak şeylere küsmesi huyudur onun. Zaten konuşmuyorum ki öğrenmeye çalışssam yine alttan alan taraf olmuş olucam ve alttan alan taraf olmak istemiyorum hele ki böyle bir konuda

Nşanlıyken bambaşka biriydi zaten her ay dönümümüzü kutlardı. Evlendikten sonra böle değildi sonradan daha çok arttı

2.5 senede 2 cocuk fikri, sorumluluklarin artmasi, sendeki gebelikten sebeb degisiklikler vs biraz degistirmis olabilir mi esini ? Bi konusmayi dene o zaman bu kadar koklu degisikliklerin sebebi bunlar olabilir mi diye ?

2.5 senede 2 cocuk fikri, sorumluluklarin artmasi, sendeki gebelikten sebeb degisiklikler vs biraz degistirmis olabilir mi esini ? Bi konusmayi dene o zaman bu kadar koklu degisikliklerin sebebi bunlar olabilir mi diye ?
2. Çocuğu kendi istedi özellikle hatta şimdiden 3. Yü bile söylüyor sorumluluk inan bana bende daha fazla

Yaşadığınız zor bir durum hele ki hamile halinizle. Ancak şunu unutmayın evliliğiniz ve çocuklarınız için mücadeleniz. Dolayısı ile kaybedecek bir şeyiniz yok gururdan başka. Asıl sorunu çözerseniz belki bu rahatsız eden tavır ve tutumlarından da kurtulursunuz. Emin olun çocuklarınız da etkilenir bundan. Anne baba arasındaki etkileşim iletişim çocuklar için çok önemli. Bir psikologtan da destek alabilirsiniz.

Babam da küserdi böyle önceden herşeye. Günlerce konuşmazmış annemle. Annem önceden üzülüyormuş. Ne olduğunu bile anlamadan günlerde küstüğü oluyormuş. Sonra sen konuşmazsan ben hiç konuşmam demiş kendi kendine. O küsüyorsa annem de küsmüş. Sonradan akıllanmış babam biraz :)

Ama cidden çok sinir bozucu bir durum.

Esinin en sevdigi yemekleri yap fakat kendine ve kizina. Yemeye calisirsa, "hani hep disarda yiyecektin. Bence git ye, yüzsüzlükten iyidir" de. Camisirlarini hiic elleme. Ne yaparsa yapsin. Ha bide kizini ona birak disariya cik. Özelikle hafta sonlari. Disarda yemek ye. Bakalim öyle kolaymi hem kiz hem yemek.

Keske böyle bir insani 2.5 yilda iki defa baba yapmasaydiniz ama. O olgunlukta degil cünkü.

Back
X