Eşimin umursamazlığı

Boşanma diye birşey var

evet boşanalım dese ne yapacaksınız peki ? adam sizi kaybetmekten korkmuyor çünkü

Ona amip dedim ve düzgün konuş benimle diye yüzümü itti sarsılmadım bile yani bilemiyorum ki
İyi bari sadece itmiş hemen mesaj atıp durumu toparlayın mı diyelim? Şiddetin büyüğü küçüğü yok.bugün ittiren yarın alır duvara çarpar. Kendinize neyi reva görüyorsanız onu yapın.

Eger gidecek bir aile kapiniz varsa ayrilin cunku o el kalkiyorsa bir kere de olsa kalkmis. Nasil unutacaksiniz. Unutulmuyor..

Amip dediginiz adam aramiyor diye mi dertleniyorsunuz?
Adama tonla kufur etmeyi adet edinip kahvaltiyi toplamadi diye kiziyorsunuz adami kole etmeyi mi amaclamistiniz?
Siddetin mazareti olmaz elbet ama sizde hic masum degilsiniz bilin yani

Adama deli gibi küfürler edip sonra insan kişiliğini zedeleyen "amip" gibi aşağlayıcı kelimeler kullan sonrada umursanmayı beklemek gerçekten çok ilginç bir kafa yapısına sahip olduğunu gösterir.
Bir çok yorumlarda da size hak verilmiş o da ayrı ilginç.

Ona amip dedim ve düzgün konuş benimle diye yüzümü itti sarsılmadım bile yani bilemiyorum ki
aklıma deliha filminde replik var ya 1it dedim dingil dedim" o geldi :)
sizin yaptığınız saygısızlık ama onun yaptığı ayılık
yaptığı her türlü şiddet ve devam gelir dönerseniz
ve boşanmayacaksanız blöf yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…