• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Umursamazlığı

Nagihan6185

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
Kızlar hayırlı akşamlar ne olur bana fikir verin bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kaynımın eşi olmadan hergün bize gelmesi doğru mu sizce eşimi bu konuda uyardığımda bana salak gerizekalı demesine ne dersiniz o kadar mutsuzum ki

Daha ağzımı açmadan bazen gerizekalı çakal sakal aptal diyor yani çok zoruma gidiyor

Kızlar hayırlı akşamlar ne olur bana fikir verin bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kaynımın eşi olmadan hergün bize gelmesi doğru mu sizce eşimi bu konuda uyardığımda bana salak gerizekalı demesine ne dersiniz o kadar mutsuzum ki
Neden geliyor peki her akşam sebep ne ? Sizde o geldiğinde işim var diye odaya girin kendinize meşgale bulun yanında durmayın belki rahatsız olduğunuzu anlar da gelmez çok sık. Ayrıca eşin leş birisi ne demek salak, gerizekalı. Sensin diyemiyor musunuz ?

Siz 2 çocuğunuz ve eşinizle birlikte kayınvalidenizle yaşamıyor musunuz ? Kaynınız canı sıkıldıkça çıkıp annesinin evine geliyor demek. Eşi de kayınvalidesiyle zaman geçirmek yerine kendine zaman ayırıyordur.

Yengen o senin yengen repliği mi dönüyor aklınızda abisidir, kardeşidir gelir. Belki eşinin sizle yıldızı barışık değil onu getirmek istemiyor.
Eşinizin hakaretlerine yorum yapmıcam. Bana yapılsa yer yerinden oynar. Size yapabiliyorsa kendinizde arayın ilk olarak suçu. G.tü yiyor demek ki. Kaybetme korkusu yok, sevgisi yok, değerin yok. Bu hayatın heyecanı meycanı yoka bağladım resmen 🤣

1. Eşiyle veya eşi olmadan, hergün gelmesi sorun. Kayınvalide veya eltinize çıtlatabilirsiniz memnun olmadığınızı. Hergün hergün ne yapıyor sizde?

2. Eşinizin size durmaksızın hakaret etmesi apayrı bi sorun.

Leş salak çakal gerizekalı zorunuza gidiyor olsa bunu hareketlerinizle belli edersiniz zorunuza gidiyor sonra noluyor ?

Eşleriniz nasıl bu kadar rahat hakaret edebiliyor ya... hiç mi sevgi saygı yok aranızda

Eşiniz de evde yoksa sıkıntı tabii.Eşiniz son derece saygısız biri sanıyorum, kaynınızın yüz bulup tek gelmesine şaşırmamak gerek.

Eşiniz çok saygısız ve terbiyesizmiş sizinle nasıl böyle konuşabiliyor ne kadar ayıpp
Kaynınızında hergün size gelmesi ayıp hergün bir insanın evine gidilirmi eşli veya eşsiz
Ha eşi olmadan gelmesi ekstra ekstra sıkıntııı ayıp bişey eşiyle sıkıntısı mı var acaba

Her gun gelmesi sorun degil de eşini getirmemesi mi sorun. Ne sacma kafalariniz var

Kayninin anasinin evine gelmesi normal de senin kocan da is yok. Bi kac cocuk daha yap bu mukemmel kocaya.

Eşinizin hakaretleri tabi ki sorun. Rahatsız da olabilirsiniz sonuçta her gün de gelinmez sizin de özel bir hayatınız var. Saygısız adamlara o kadar tahammül edemiyorum ki insan gibi de konuşulmaz bununla.

Her gün her gün gelmesine ne gerek var kayınvalidende yaşıyorsan bile ki adam evli evde her gün eşini bırakıp başka eve gelmesi saçma geldi.. eşin olacak şahıs hepten suçlu terbiyesiz ağzı bozuk ne biçim konuşuyor sizinle

Ay nasıl böyle şeyler söylüyor. Eltinin gelmesinden daha önemli bir sorun var

Konu sahibi mecbur bir evlilikmi gidecek dönecek yerinmi yok nefir yani biseymi ima ediyorsun ben anlamadım oturup ağlıyorum deyince ben üzülüyorum ya ne yazacağız ne işe yarayacak şartların ne yazmiyorsunki

Back
X