• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Umursamazlığı

Konu sahibi mecbur bir evlilikmi gidecek dönecek yerinmi yok nefir yani biseymi ima ediyorsun ben anlamadım oturup ağlıyorum deyince ben üzülüyorum ya ne yazacağız ne işe yarayacak şartların ne yazmiyorsunki
Ben de üzülüyorum
Eminim işi yoktur mesleği yoktur kayınvalidesi ile yaşamayı kabul ettiğine göre görücü usulü bile evlenmiş olabilir
İkinci çocuk kazayla olmuştur
Ailesi de kabul etmiyordur boşansa gidecek yeri yoktur yani
Çocuklar babaya çok düşkündür
Eşi özünde çok iyidir ama çok çok özünde
Ne diyelim ki inşallah kendisine bu hakaretleri yapan adamı boşar

Kızlar hayırlı akşamlar ne olur bana fikir verin bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum kaynımın eşi olmadan hergün bize gelmesi doğru mu sizce eşimi bu konuda uyardığımda bana salak gerizekalı demesine ne dersiniz o kadar mutsuzum ki
Kaynınız neden hergün size geliyor? Eşli veya eşsiz çok saçma hergün gelinmesi. Bir de siz evde yalnızken mi yalnız geliyor? Biraz daha açar mısınız konuyu? Ayrıca eşiniz çok hadsiz, terbiyesiz bir adam, neden ayrılmıyorsunuz böyle bi adamdan? Ekonomik özgürlüğünüz var mı?

Annem 11 sene üvey kaynanasıyla oturdu amcam ve yengem burası benim babamın evi diyerek gelir yerleşir annemin emek emek yaptığı yufka ekmeklere peynirlere sütlere çökerlerdi. 11 yılın sonunda babam zorla o evden ayrıldı. Sizin de eşinizde iş yok.

Ben de üzülüyorum
Eminim işi yoktur mesleği yoktur kayınvalidesi ile yaşamayı kabul ettiğine göre görücü usulü bile evlenmiş olabilir
İkinci çocuk kazayla olmuştur
Ailesi de kabul etmiyordur boşansa gidecek yeri yoktur yani
Çocuklar babaya çok düşkündür
Eşi özünde çok iyidir ama çok çok özünde
Ne diyelim ki inşallah kendisine bu hakaretleri yapan adamı boşar
Daha beteri de olabilir eşi birseyemi zorluyor nedir açık açık da yazamıyor aile böyle kefenle dönersin kafasindaysa herşeyi yapar o koca yani garip konu

Kaynınız neden hergün size geliyor? Eşli veya eşsiz çok saçma hergün gelinmesi. Bir de siz evde yalnızken mi yalnız geliyor? Biraz daha açar mısınız konuyu? Ayrıca eşiniz çok hadsiz, terbiyesiz bir adam, neden ayrılmıyorsunuz böyle bi adamdan? Ekonomik özgürlüğünüz var mı?e

Hiçbişey oturup ağlıyorum
eşiniz olacak şahıs sizin gözyaşlarınızdan kıymetli değil. haddini bildirin seviyeli şekilde insanlığınızı koruyarak.

ekonomik özgürlüğünüzü kazanmak için lütfen adım atın. bu hayat sizin ve kimseye bir şeyler borçlu değilsiniz.

Kaynınız hergun size gelmiyor ki hergun annesine geliyor

İki çocuk olmuş kaynana evinden nie ayrılmıyorsunuz ? Ağzı hakaret dolu Kocanızdan ayrılmakta bi seçenek

Back
X