- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
2.5 yıldır mı böyle? Karakteri böyleyse zor,değişmez anca törpülersiniz yada ayrılırsınız. Ama sonradan birtakım sıkıntılatın dışavurumuysa konuşa konuşa hafif altan ala ala tatşı dille çözersiniz diye umuyorum.Sakin konuşmayı denedim olmadı. Denas_14 evet bi patlasam modu oluştu artık çünkü hiç bir dediğimi kaale almıyo bu durumda ben de sinirlenmeye yol açıyo malesefnormal söyleyince de tamam deyip yapmıyo napsam bilemiyorum aşırı inat. Ve inadıyla da gurur duyan bi tip
Yani 2.5 yıldır böyle diyebilirim. Aslında kendisi anlattı babası küçükken istemeye istemeye onun adına plan yapıyomuş ondan böyleymiş falan filan. Eşim iyi bi insan ama bu huyu beni deli ediyor söylediğim herşeye olumsuz gözle bakıyo ayrılırsam boşanma sebebim bu olur sanırım2.5 yıldır mı böyle? Karakteri böyleyse zor,değişmez anca törpülersiniz yada ayrılırsınız. Ama sonradan birtakım sıkıntılatın dışavurumuysa konuşa konuşa hafif altan ala ala tatşı dille çözersiniz diye umuyorum.
Çocukluğundan gelme takıntıları var o vakit. Psikolojik durum yani. Terapistten yardım almasını söyleyin.tedavi olmadan düzelmez.Yani 2.5 yıldır böyle diyebilirim. Aslında kendisi anlattı babası küçükken istemeye istemeye onun adına plan yapıyomuş ondan böyleymiş falan filan. Eşim iyi bi insan ama bu huyu beni deli ediyor söylediğim herşeye olumsuz gözle bakıyo ayrılırsam boşanma sebebim bu olur sanırımbide oyun oynaması oyunundan da bıktım
O oyun hastalık ya. Kaç yaşında babam takıntı yapmış level atladıkça seviniyor. Elinden düşürmüyor telefonu bağımlılık olmuş. Gizlice telefonundan silin.Mesela akşam canım sıkılıyo bunu ona söylüyorum tabi o oyun oynuyo o anda. Aşkım akşama kadar bunalıyorum muhabbet edelim bırak oyunu diyorum ne muhabbeti etcez ya diyip bırakmıyo inadına daha çok oynuyo
Ya ağzına sağlık ne güzel dedin ama işte kadınsın yapamıyosun. Ben akşama kadar evde çeşit çeşit yemek yapayım çayını kahvesini ne isterse daha bana üstüne ev pis dedi adam yaaKızılcık sopasıyla dövceksin böyleleri yer misin yemez misin!!! Kadınlar olarak gücümüz kuvvetimiz onlar kadar yok sma atom karıncalık yapıyoruz işte yapmsnamız lazım. Sorumlulukları böln artık
Galiba en mantıklısı bu ama yine toplamaz benimki kendini hala üniversite öğrencisi sanıyor ve davranışları 30 yaşında birine hiç uymuyo. Erkeklerin hepsi böyle diyip de genellemek istemiyorum bu kendime teselli vermek olurtavsiye net
sen de onun gibi ol
o yokmuş gbi davran
dağıtırsa kalsın
yiyecekse mutfak orda
çamaşır bulaşık makinası orda
ortada olan çamaşır yıkanmaz mesela sepete atsın
tezgahta olmayan bulaşık yıkanmaz en azından mutfağa koysun gibi gibi
Erkekligin fitratinda filan yok. Benim esim neden boyle degil?Erkekliğin fitratinda var bence bu özellikler.. Çoğu özellik her erkekte vardır misal biliyonuz çoğunuz çorap meselesi.. İçine hic kirlilerin atılmadığı kirli sepeti.. Alışmaya bak bacım degismiyorlar..
Erkekligin fitratinda filan yok. Benim esim neden boyle degil?
Cunku annesi onu kendi isini kendisi gorecek sekilde yetistirmis. 20 yasinda universitede okuyan cocugun ayakkabisini baglayan anneler gordum ben. Sonra gelinlerine olan oluyor.
Erkek cocuklarini agam pasam diye egitmeyin, verin eline bezi sildirin. Kiz cocuklari yapiyor da erkek cocuklari neden yapmiyor?
Siz cektiniz bari gelecek nesiller cekmesin su usengec tembel bir ise yaramaz adamlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?