- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Galiba en mantıklısı bu ama yine toplamaz benimki kendini hala üniversite öğrencisi sanıyor ve davranışları 30 yaşında birine hiç uymuyo. Erkeklerin hepsi böyle diyip de genellemek istemiyorum bu kendime teselli vermek olur8 yıl olmuş mezun olalı hala üniversite kafasını yaşıyo. Umursamaz tavırlarını çok kafama takıyorum dağınıklığını inadını aksiliğini dediklerimi kaale almayışını offff
Keşke benimki de titiz olsabenım kocam ıse bır kaynana
o kadar tıtız kı
hıc anlatmıyım sımdı
Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum size yetiştirenlerin suçu çok büyük. Bizi de anamız babamız el bebek gül bebek büyüttü ama evlenince sorumluluğumuzu bildik kendimizi salmadık. Ay yapamam demedik, kişiye de çok bağlı. Allah bildiği gibi yapsın böyle erkekleri. Eşimi boğsam anca sinirim geçer heralde töbe yarabbimErkekligin fitratinda filan yok. Benim esim neden boyle degil?
Cunku annesi onu kendi isini kendisi gorecek sekilde yetistirmis. 20 yasinda universitede okuyan cocugun ayakkabisini baglayan anneler gordum ben. Sonra gelinlerine olan oluyor.
Erkek cocuklarini agam pasam diye egitmeyin, verin eline bezi sildirin. Kiz cocuklari yapiyor da erkek cocuklari neden yapmiyor?
Siz cektiniz bari gelecek nesiller cekmesin su usengec tembel bir ise yaramaz adamlari.
Cok kötü cocugunla oynasin oyun oynicagina... ben olsam ysni eger düzelmezse ayrilirdim.galibaMesela akşam canım sıkılıyo bunu ona söylüyorum tabi o oyun oynuyo o anda. Aşkım akşama kadar bunalıyorum muhabbet edelim bırak oyunu diyorum ne muhabbeti etcez ya diyip bırakmıyo inadına daha çok oynuyo
Ayyy üzüldüm şimdi sana da 2 tane hiç çekilmiyodur dimi kusura bakma gülesim de geldi :) ne biliim ya ben böyle tembel olduğunu bileydim evlenir miydim vay benim halime....bence siz onun yaptiklarina sinir oluyorsunuz ya o yuzden her hareketi inatmis gibi algiliyorsunuz ve takiyorsunuz.
huylu huyundan vazgecmez!babasi filan bahane.adamin yapisi bu belki genetiktir.benim esimde senin kocanin bir versiyonu.13 yilda cok cok cok az yol aldim.
buda yetmiyomus gibi cocuklardan birinin huyu ayniiiii babasi.yani senin esin benzeri evde 2 tane.
Ya evet çok doğru ama aniden misafir geliyo o zaman mecbur kalıyorum yapmaya . Mesela şu an benim yaptığım yemeği yedi bilmiyorum sofrasını topladı mı bakıcam mutfağa. Eline çekirdek almış oturuş da bi tuhaf elinde yine telefon. Artık ona inat ben de elimden düşürmüyorum telefonumu. Az önce çocuk ağlıyodu kucağına alma gereği duymamış yazık yavrum yürütecin tepesinde ağlıyo sadece dediği kızzıımm çok yaramazsın sus!!!Madem kıymete binmiyor bir şey yapmayın gerçekten pis olsun etraf da söylediği laf boşa gitmesin
O telefonu al vur.duvaraYa evet çok doğru ama aniden misafir geliyo o zaman mecbur kalıyorum yapmaya . Mesela şu an benim yaptığım yemeği yedi bilmiyorum sofrasını topladı mı bakıcam mutfağa. Eline çekirdek almış oturuş da bi tuhaf elinde yine telefon. Artık ona inat ben de elimden düşürmüyorum telefonumu. Az önce çocuk ağlıyodu kucağına alma gereği duymamış yazık yavrum yürütecin tepesinde ağlıyo sadece dediği kızzıımm çok yaramazsın sus!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?