eşimin uyanıklığı

ben tek eşinde değil sende de uyanıklık gördüm.ne olmuş sinema biletlerini de sen almışsan.
bu kadar zoruna gittiyse yapış yakasına sinema biletlerinin parasını al:KK66:

Valla ya en çok ona şaşırdım yemek yedik de bilerek orada yedirdi de sinema biletleri de benden olsun diye de. Bu hesaplar çok ucuz hesaplar. Ne var yani bir kar edilmiş zaten yemek yenecekse biletlerin bedava olduğu yerde yemek kendi ev ekonomilerine katkı bu adam evde hiçbir masraf yapmasa anlıcam ama çoğu şey zaten onun üzerinde ve gidip bana kitlerdin derse adam da cevabını verir. Kirayı ona ödetmek istediğinden değil ama bende neler yapıyorum anlamında söylemiş bir o mu gözüne battı demiş yani ki eşime asla şakayla da olsa kullanmam o kelimeyi dedim ya ben çok çok daha az maaş alıyorum ondan aileme yardım ediyorum fazla bir param da kalmıyor ama yine de aynı evi paylaşıyoruz bir pazarı ben yapmaya çalışıyorum ya da yemek sinema ısmarlıyorum yani. Soğuk olmalarıyla ne alakası var onu anlamadım soğuğuz para vermiyorum kaç aydır demiş. Adam kötü niyetli olsa kaç aydır para istemez miydi.

Kabahat bizlerde.Erkeklere evliliğin ne demek oldugunu anlatamamk.Sana güvenmesi ve seni maddi olarak sadece görmesi.Baştan tavır alamak eşine güvenmek.Ama sadece sende yok bu durum herkeste var.

O ADAM PAŞA PAŞA SANA BAKMAK ZORUNDA.., 'ADAMSA TABİ'.
BENCE FAZLA İĞRENÇLEŞMİŞ EŞİN..

Ben 2 senedir evliyim.Eşimin benden devamlı masraflara ortak olmamı beklemeside beni bezdiriyor. Mutfak masrafı bende ki bilenler bilir mutfakmasrafına aysa 500 tl den fazla gidiyor güzel besleniyoruz çocuk yok. Adsl ödüyorum bide tabi kendi masraflarım bende üst baş ayakkabı, kkkarım telefonum. oda elrktrik, su aidat ve doğalgazı ödüyo ev ailesinin evi . Bendende hala bsyler bekliyor. Daha napim anlamıyorum. elek su 100 tl bile tutmuyo aidat ve kombi 400 asa yukarı arada toplu öarket alısverişine cıkarsak veriyo ama kırk yılın başı olan bsy . İmalarından ve çıkarttığı huzursuzluktan bıktım

aramız bozuk olduğu için bu noktaya geldik. ve bence kendisi bu noktaya getirdi ben hiçbişeyin farkında değildim. son 2 aydır bir baktım biliçli olarak bazı şeylerin ödemesini bana bırakıyor.bir şey ödeneceğinde geri çekiliyor. o zaman farkettim bu zihniyette olduğunu. ben ona güvenmişim zaten onca birikimimi herşeyimi vermişim. 4 yıl boyunca benim üzerimde çöp olmadı. ben kendim ayrı gayrı düşünsem bunca zamandır para maaş hesabımda durup beklemezdi. ister de veririm diye bekleyip duruyor 3-4 aydır. ama beni kırsa da bana kırılsa da asla bana aramızı düzeltmek için kendiliğinden adım atmaz. bu nedenle sırf para istemek için yanaşmayı kendine yediremiyordur benim tahminim.
Benimde size benzer sorunlarım var. Bence verici olduğumuz için iyice şımarmışlar. Bunlara hiç bsy yapmamak lazım. Benimkide öyle. Sen ne yapıyosun ki tavırlarında. Mutfak bende kendi tüm giderlerim, üstüm başım telefonum herşeyimi ben karşılıyorum. Adamlarsa zaten yapacaklar. Bizde hata benim bütün kız arkadaşlarım evde oturuyo catur catırda kocalarının parasını harcıyolar. Biz böyle yapamadığımız için bunlar başımıza geldi. Valla kendi paramızı kazanmamız güzel ama adamda evini geçindiremiyorsa adam gibi tavır takınacak, kadından para istemek ve onu sıkıştırmakta ne demek. Ben bu herşeyinizi ortaya koyun laflarınıda sinir oluyorum. Genelde kadınlar herseyini ortaya koyuyor. İlerde çocuktan dolayı çalışmaz pozisyonda olursanız ne yapack acaba çok meraktayım.

O kadar şaşırdım ki ne kadar çirkin bir ilişkiniz var.ben sevgilimle bile böyle para hesabı yapmıyorum.o ısmarlar ben ısmarlarım kimse farketmez bile.ben eşini suçlu bulmadım vallahi senin gözüne gelmiş aldığın iki sinema bileti.
Evlenince herşey değişiyor. Çirkin ilişki demeyin bence fazla. Başınıza gelir ilerde. Adamlar evlenince aşırı değişiyor. Benimde eşim sevgiliyken aşırı cömertti. Evlenince başka bir adam oldu. Şoklardayım halen.

Oy bu nasıl evlilik ya okurken gözüm kanadı. Kullandığınız tabirler ne kadar çirkin, bir aile olamadığınzın farkında mısınız eşinizle ?

Bence eşiniz sizi duygusal olarak kötü hissetdiriyorsa kendi paranızı kenara ayırmanız mantıklı geliyor gibi bana ,birde bebek geliyor masraflarda çoğalacak böyle adamada fazla çocuk doğurmamak gerek sonrası hep kadının ve çocuğunun burnundan getiren tipler olduğunu uzaktan hep gözlemlemişim ezilen hep kadınlar oluyor ,

ben bunların hesabını en son sevgılıyken yapardım. esler arasında cok garıp geldı bana. acıkca konusun bence. ama bankadakı parayla kendınıze hesap actırmanız konusunda somnuna kadar katılıyorum. bi bayanın nolrsa olsun kenarda bırıkmısı olmalı. nolcagı bellı olmuyor.

Yani kusura bakmayında bu konuşmaların evli bir çift arasında geçtiğine inanamadığımdan bir kez daha okudum ve hala inanamıyorum Kaldıki iki ev arkadaşı bile diyemez birbirine....1. bana kitliyosun falan gibi tabirler nasıl tabirlerdir hayatımda hiç duymadığım kelimeler....Kitlemek nedir ya bir eş bir eşe bunu nasıl der...Aramız soğuk demişsiniz demesenizde konuşmalardan çok net...İkimizde çalışıyoruz eşim benden daha yüksek maaş alıyor ama asla para mevzu olmaz kimin hesabında olduğu önemli değildir benim kartımla da ödeme yapsak onun kartıylada ödeme yapsak eşim hem benim kartımı hem kendi kartını öder kendi maaşından ...benim maaşımı hem ev hem araba aldık onların kredilerini ödemek için kullanırız(ev benim üstüme araba eşimin üstüne ama ne farkederki evlilik sonrası edinilen mallar yarı yarıya zaten) sonra harçlıklarımızı ayırırız, iki çocuğumuz var onların okul vs. masraflarını öderiz...Hiç onu bana kitledin bunu bana kitledin demedik birbirimize o benim eşim adı üstünde EŞŞŞŞŞ ve biz evliyiz sevgili değilllll

Pardon birileri konu hortlatmış sanırım neyse iki sene öncesinin konusuymuş çözmüşlerdir sanırım sorunu konu sahibesi

Sonunu okumadim sadece ama cok tuhaf ailesini. Senin benimi var. Siz ayni sevgili olupta erkeğin kiza hesabi kitlemesi gibi bir durum olmus.

Keske bende calissamda her turlu ihtiyacimi kendim karsilasam.kocama yemek ismarlasam. Onun zevki bile ayri olur ama sizinki farkli bir boyutta.
Belkide en iyisi calismamak :)))

Evlilik böyle bir şey değil ki ya evlilik paylaşmaktır karşılık beklemeden bir şeyler yapmaktır siz yok onu bana kitledin bunu bana kitledin ne garip ya senini benimi mi var

Durumumuz içler acısı. .. açıkçası her iki tarafta para peşine düşmüş Allah yokluk vermesin sanırım zor günde ikinizde kaçan tarafsiniz

Bu yuzden calisip sunlari alistirmamamiz gerektigini dusunuyorum. Insan ar eder kadinindan para istemeye. Sanki biz gelin aliyoruz bunlari. Carsafi da yakinda bunlarin altina sereriz.

Ben gecenlerde çalışayım mi calismayayimmi diye soran bir uyeye calismayin dedim ,ne laflar yedim(birde ceza) ,iste calis evde calis ,cocuk dogur, buyut ,es problemleri, ailesinin problemleri vs vs liste uzar gider...

Back
X