esimin uyanmamasi..

İyilik yapmışsın sonra Ada'mın kafasına çalmışsın resmen ben olsam bida zaten yemem o kahvaltıyı. Benim kocam da seninki gibi 4 yıldır hiç kahvaltı hazırlamadım o yüzden. Şimdi bu hafta kızım kreşe başladı bir haftadır evi düzene soktuk her sabah ben 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum onlarda 7.45 de kalkıyor. Ev hazırlandı valla :) ama bazı insanlar zor uyanr hele kışın yataktan çıkması daha eziyet. Haşlanmış yumurta soğumaz ki hem :)

Dilimlemistim pul biber limon falan vardi ustunde o yuzden. Benimki rahatligindan kalkmiyo sevgiliykende 5 tane alarm kurardi 10dk aralikli alarmi kapatip uyuyunca hosuna gidiyomus ama o zaman tektin simdi iki kisisin birazda olsa alismak zorunda degilmi sorumluluk sahibi olmadi sabah uyanamadigi icin isten kovuldu kac kere kimse eyvallah cekmek zorunda degilki onun bu huyuna

bizde durum tam tersi. benim eşim hazırlar ben yemeden giderim. kahvaltısız asla işe gitmesini sevmez. Eşim işe benden bır saat once gidiyor. sımdı benım ona kahvaltı hazırlamam ıcın 2 saat onceden kalmam lazım. ne gerek var. kendi hazırlıyor tost falan bana da yapıyor bende kalkınca yıyorum. Akşam yemeğini de ben hazırlıyorum. Gerçi çalışmadan bile evdeyken yine kalkıp hazırlamazdım. boşver alıştırma sonra sana zahmet olur soylıyım.

Dilimlemistim pul biber limon falan vardi ustunde o yuzden. Benimki rahatligindan kalkmiyo sevgiliykende 5 tane alarm kurardi 10dk aralikli alarmi kapatip uyuyunca hosuna gidiyomus ama o zaman tektin simdi iki kisisin birazda olsa alismak zorunda degilmi sorumluluk sahibi olmadi sabah uyanamadigi icin isten kovuldu kac kere kimse eyvallah cekmek zorunda degilki onun bu huyuna
Günaydın.
Kahvaltıyı, yumurtayı, pul biberi bilmem de niye göz göre göre sorumsuz bir adamla evlendiniz?

Hic kendinizi uzmeyin, bazilari cidden sabah erkennden kahvalti yapamiyor bende ilk zamanlar hazirlardim.kalkardi ama zorla. Sonra kendi dedi bi sandvic hazirlasan yeter ben isyerinde yerim diye. Sonra ondanda vazgectik, tamamen benim insiyatifime kalmis, keyfim varsa ya da yapmissam sandvic ya da kek falan koyarim ama genelde bisey hazirlayamam malum hamilelik :) o giderken gozumu zor aciyorum o yuzden sizde bozulmayin cok normal ki annesi bile yillarca hazirlamamis

Canım yanlış yapmışsın. Öyle yumurta atmalar vs itici hareketler eşinin gözünde de öyle olur malesef. Durduk yere gerginlik artar.

annesı gıbı davranma
hazırlamıssın cagırmıssın gelırse gelır yer yoksa yemez nıye zorluyorsun
ben olsam oturur afıyetle yerdım kendım hazırladıgım kahvaltıyı
bunda buyutecek ne var kı
uykuya daha cok ıhtıyacı var demek kı
benım herıfcanda uykucu :KK66:

Günaydın.
Kahvaltıyı, yumurtayı, pul biberi bilmem de niye göz göre göre sorumsuz bir adamla evlendiniz?
Agzi daha yeni acilmaya basladi evlenmeden once gezmek icin 8de kalkar benide kaldirirdi ben derdim ya az daha uyuyim bigun iznim var diye ama demekki konu ise gitmek olunca uykusu acilmiyo

Ben kahvaltısız yapamayanlardanım
Ama artık fırsat olmuyo haftaiçi yetişmiyo çoğu zaman yapmadan çıkıyoruz e kaldırms olayıda vardı senin durumun gibi, bi kerde o hazırlasın beni kaldırsın ama yok
Hafsonu iyi bi kahvaltı yapılıyo artık

Agzi daha yeni acilmaya basladi evlenmeden once gezmek icin 8de kalkar benide kaldirirdi ben derdim ya az daha uyuyim bigun iznim var diye ama demekki konu ise gitmek olunca uykusu acilmiyo

Arkadaşım şu üstteki mesajı siz yazmadınız mı diye tekken kaç kere işten kovuldu diye?
Biliyormuşsunuz işte!
Ağzı daha yeni açıldı, ne demek, onu hiç anlamadım zaten.

Merhaba daha yeni uye oldum normalde hep takip ederim bu sayfayi uye olmak simdiye nasipmis. Ben 20 gunluk evliyim suan calismiyorum esimde daha yeni ise girdi dugun izni alamadigi icij cikmisti. Hayatim boyunca hic sabah kalkip kahvalti hazirlamadim kendim bile annemin evindeyken kahvalti yapmadan ise giderdim. 3 senedir esimle birlikteligimiz var oda sabah kahvalti yapmadan giderdi annesi calistigi icin ondan erken cikiyodu evden. Ve esim ise gireli 3 gun oldu ve ben 3 gundur sabah kalkip hazirliyorum sabah istahi acilsin diye normal ekmek peynirde koymuyorum iyi yesin diye yarim saat erken kalkip nr isterse hazirliyorum ve ben calismiyorum. Ilk gun zar zor kalkti ikinci gun evden cikmasina 10dk kala zor uyandirdim bugunde hazirladim cayi falan demledim gittim optum sarildim kalkmadi ust uste seslendim ya off sen boyle yapinca daha cok uyuyasim geliyo sen git ben gelirim dedi bende soguyo kalk dedim kalkmadi o sinirle gittim salona yattim geldi hadi kalk yiyelim dedi yumurta haslamistim sinirlenince kendimi tutamam aldim attim sizce yanlis yere mi tavirlaniyorum bi insanin esine hic saygisi olmazmi ? Ben onu dusunup kalkiyorum ama onu kaldiramiyorum
Adama neden illa birseyler yedirmek zorunda hissediyorsunuz kendınızı sabah sabah
bana boyle ısrar eden bı eşim olsa çok sinir oluurum
ben de 08:00 da kalkarım
08.15 de evden cıkarım
işe gelırım saat 10 a doğru anca canım kahvaltı etmek ister.
çocouk değil ki bu koca adam
bırakın kendı uyansın

Arkadaşım şu üstteki mesajı siz yazmadınız mı diye tekken kaç kere işten kovuldu diye?
Biliyormuşsunuz işte!
Ağzı daha yeni açıldı, ne demek, onu hiç anlamadım zaten.

Evet ama ben hep evde uyandirmadiklari icin sabah kalki gidemiyo diyodum hatta kiz kardesine kiziyodum bu konuda hatta bi keresinde kiz kardesine soylemistimm oda onceden kaldirmaya calistigini ama cok bagirdigini bidaha kaldirmak istemedigini soylemisti esimde uyandirma sekli cok sacma ama sarsiyo demisti hic bu kadarini tahmin etmezdim oysaki bende operek kaldirdim

eşi değil annesi gbi davranmışsınız resmen :)))

Adama neden illa birseyler yedirmek zorunda hissediyorsunuz kendınızı sabah sabah
bana boyle ısrar eden bı eşim olsa çok sinir oluurum
ben de 08:00 da kalkarım
08.15 de evden cıkarım
işe gelırım saat 10 a doğru anca canım kahvaltı etmek ister.
çocouk değil ki bu koca adam
bırakın kendı uyansın

Keske uyanabilse , birakiyim diyorum kendisi kalksin bide uyanip gitmezse isten kovulursa herkes bana konusucak

Keske uyanabilse , birakiyim diyorum kendisi kalksin bide uyanip gitmezse isten kovulursa herkes bana konusucak
herkes dediğiniz kim?
bırakın uyanamazsa uyanmasın
evlenmiş kaç yasına gelmıs adam ,sizin dürtmenizle mi kalkacak işe
okula yollanacak çocuk mu bu.
kovulursa anlar hatasını birdaha böyle sorumsuz davranmaz belki.

Bi kere bu yuzden kovuk
herkes dediğiniz kim?
bırakın uyanamazsa uyanmasın
evlenmiş kaç yasına gelmıs adam ,sizin dürtmenizle mi kalkacak işe
okula yollanacak çocuk mu bu.
kovulursa anlar hatasını birdaha böyle sorumsuz davranmaz belki.

Bi kere bu yuzden kovuldu zaten ben ise giriyim bu kadar ustelemicem kalkmasi icin elime para gecsinde bi

gereksiz yere atarlanmışsın , ne o öyle yumurta fırlatmalar falan

kalkmazsa kalmasın ziftin pekini yesin ,

bu kadar erken totsunu kaldırırsan sonra buraya gelir çok ağlasın ,

Bi kere bu yuzden kovuk

Bi kere bu yuzden kovuldu zaten ben ise giriyim bu kadar ustelemicem kalkmasi icin elime para gecsinde bi
Sen işe girersen bu sefer iyice kendını salıp butun bun evde takılırsa ne yapacaksın
nasılsa evımıze para gelıyor dıye

Back
X