Eşimin Üzülmesine Dayanamıyorum ..

aSaLet53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
166
3
48
Merhaba arkadaşlar ne yapacağımı ne edeceğimi şaşırdım. Kvdemin düşüncesizce konuşması beni ve eşimi çok üzüyor. Kvdem bişey oldumu sürekli çocuklaruna seni evlatlıktan silerim gibi ağır kelimeler kullanıyor.

Bugünde aynısı oldu eşimin yüzü o kadar kötü oldu ki..Eve gidelim dedik gittik.Eve gider gitmez eşim hemen yatağa girip uyumak istedi. Ne kadar konuşup içini rahatlatmak istesemde tek kalmayı tercih etti.

Resmen ailemin huzuru bozuldu.Kvdeyi karşıma çekip anne böyle yapma desem kötümü olurum onuda bilmiyorum.Çünkü insan evladına böyle ağır kelimeler kullanmaz kullanan insandanda bişey beklenmez.

Eşimi çok seviyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Kimseyede paylaşamıyorum. Ne yapabilirim arkadaşlar..

malesef cnm değiştiremezsin kaynananı.. benim fikrim bence konuşma ben buna benzer bi hatayı yaptım ve yüzüme haklısın dedi arkamdan kızılca kıyamet koptu.. iş eşinde bitiyoo o öyle dese bile eşin kaynananın blöf yaptığını anlayıp azıcık surat yapsa mesafe koysa kaynanan kendine çeki düzen verir..

malesef cnm değiştiremezsin kaynananı.. benim fikrim bence konuşma ben buna benzer bi hatayı yaptım ve yüzüme haklısın dedi arkamdan kızılca kıyamet koptu.. iş eşinde bitiyoo o öyle dese bile eşin kaynananın blöf yaptığını anlayıp azıcık surat yapsa mesafe koysa kaynanan kendine çeki düzen verir..

Anlıyacağını sanmam.Cahilliğin kendisi..İnsan hiçbir çocuğuna böyle ağır kelimeler kullanır mı ? Görümcem sevdiği kişiyle evlenecek diye o kadar ağır kelimeler kullandı ki evlensede yüzüne bakmaz dedim ama nerde söylediklerini yuttu..Babam mezardan çıkması lazım, ölümümü çiğnemen lazım gibi kelimeler..Yani ağıza almayacak kelimeler anlatamam..

sen hiç aralarına girme canım yoksa senden kötüsü olmaz. eşinin mutlu olmasını istiyorsan, eşinin arkasında olduğunu, destekçisi olduğunu ona hissettir.

bence demen gereken hazir.
sende demissinya gorumcem sevdigiyle evlendiginde evine gitmem dedi ama gitti yinee kayinvalidem diye?
bu ornekleri tek tek tek sirala kocana.
hatirliyomusun sunu demisti annen,ama sonra ne oldu? diye

bence eger denemediysen gercekten ise yarar.
ha ama sunuda soyluyeyim, kv deni kotuler gibi sayma bu ornekleri,yoksa suclu yine sen olursun

sen hiç aralarına girme canım yoksa senden kötüsü olmaz. eşinin mutlu olmasını istiyorsan, eşinin arkasında olduğunu, destekçisi olduğunu ona hissettir.

Girmek istemiyorum ama inan eşime söyledikleri benim canımı da acıtıyor. Üzülüyorum..Ailemin huzurunu bozmasın yaa Allahıma yalvarıyorum

bence demen gereken hazir.
sende demissinya gorumcem sevdigiyle evlendiginde evine gitmem dedi ama gitti yinee kayinvalidem diye?
bu ornekleri tek tek tek sirala kocana.
hatirliyomusun sunu demisti annen,ama sonra ne oldu? diye

bence eger denemediysen gercekten ise yarar.
ha ama sunuda soyluyeyim, kv deni kotuler gibi sayma bu ornekleri,yoksa suclu yine sen olursun

Sağol arkadaşım düşüncen için..Ve şunu anlıyorum ne kadar uzaklık o kadar iyidir.

Bence sen hiiiç araya girme. Kayınvalidem kimbilir kaç kere eşimi evlatlıktan reddetti. Sebepte markete geç gittin, teli açmadın, vs... Gerçi sonra yine kendi kendine barışırdı. :37:

her kez kaynanasından dert yanıyo tabı bende bıktım valla yuzume bısey demıyo da ole laflar sokuyo kı caktırmaktan öldüresim geliyo :):) cevap bıle vermıyorum lafta cok ıı kaynanaymıs gelınlerıne hıc karısmasmıs arkamdan soledıklerı harıc ama ben araya ole mesafa koydum kı asla yuz vermıyorum ne derse desın yorum dahı yapmıyorum cunku ben ne kadar cadı oldunu bılıyorum esımde tam bı annecı biz ay sonunu zor getırıyoz evde uc tane oglu calısıyo hala esımden para ıstıyo durumlarıda gayet ıı bırıkım yapıyomus kefenın cebı varya sankı:) allah dusmanıma vermesın bolesnı allahtan kocam benı cok sevıyo tabı annesıne ses cıkarmadım surece:D

Katılıyorum!

sen kocana bol bol sevgi ve ilgi ver, bunun dışında hiç bir işe kalkmışma canım!

Merhaba arkadaşlar ne yapacağımı ne edeceğimi şaşırdım. Kvdemin düşüncesizce konuşması beni ve eşimi çok üzüyor. Kvdem bişey oldumu sürekli çocuklaruna seni evlatlıktan silerim gibi ağır kelimeler kullanıyor.

Bugünde aynısı oldu eşimin yüzü o kadar kötü oldu ki..Eve gidelim dedik gittik.Eve gider gitmez eşim hemen yatağa girip uyumak istedi. Ne kadar konuşup içini rahatlatmak istesemde tek kalmayı tercih etti.

Resmen ailemin huzuru bozuldu.Kvdeyi karşıma çekip anne böyle yapma desem kötümü olurum onuda bilmiyorum.Çünkü insan evladına böyle ağır kelimeler kullanmaz kullanan insandanda bişey beklenmez.

Eşimi çok seviyorum ve bu duruma çok üzülüyorum. Kimseyede paylaşamıyorum. Ne yapabilirim arkadaşlar..

yapıcı ya da yıkıcı konuşmak insanın fıtratıyla bağlantılır bence. pozitif insanlar en kötü durumda bile insanı rencide etmeden dertlerini anlatırlar. fıtratı senin kvaliden gibi yıkmaya yatkın olan insanların özünde bu olduğu için değiştiremezsin. dene istersen.. diğer hal ve hareketlerini de incele eminim onlar da son derece fevri ve zaman zaman iticidir... ailesinin de çok huzurlu olduğunu düşünmüyorum. bence kadına bir şey deme. eşin annesini tanıyordur huyunu bilir ama üzülmemesi için neden değil tabi.

Maalesef kayınvalidemde öyle bir keresinde benimle telefonda konuşurken kocan neden beni her gün aramıyor insan annesini her gün aramazmı dedi bende ben ne diyeyim sana anne ben arıyorum, o oğlunla senin arandaki mesele bana değil oğluna sor dedim telefonda birden inşallah o da evlatlarından bulsun evlatları da onu her gün aramasın da anlasın dedi. Ben çok bozuldum ama telefonda uzatmak istemedim. Sonra onlara gittiğimiz bir gün kayınpederim, kaynım, eşim, o ve ben oturuyorduk anne senin nasıl ağzın tutuyor evlatlarına beddua etmeye dedim (ki kaynıma beddua ettiğinide kaç kez kulaklarımla duydum) benimde 2 tane evladım var ben onlara beddua edemem ne olursa olsun arasalarda aramasalarda edemem dedim. Döndü eşime evet senin için de söyledim evlatlarından bulsun diye dedi. Eşimde hiç istifini bozmadan sağol anne iyi dileklerin için demek ki zamanında senin annen ya da babanda sana aynı bedduayı etmişlerdi baktın tuttuyor bende oğluma edeyim dedin dimi dedi kayınvalidem kıpkırmızı. Hem her gün zaten sen bizi arıyorsun hatta günde 3-4 kere fırsat vermiyorsun ki özleyelimde bir sesini duymak için arayalım seni dedi.

sürekli böyle söylüyorsa alışmışdır cnmm merak etme erkekler bizler kadar çok ince değillerdir... sen hani gamsız gibi görünmede ama bu kadar dert etme kendine :34:

Back
X