Esimin uzun saç takintisi

Stupid love

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
16
4
1
39
Arkadaşlar merhaba,eşimle ilk tanıştığımızda saçlarım siyah ve uzundu şimdiki haline göre.
Eşim değişime açık bir insan degil.
Saçlarım siyah yakışıyor diye surekli siyah ve uzun olmalı.
Bense degsimii seviyirum diğer kadınlarda olduğu gb zaman zaman.
Evlenirken ombre yaptirdim omuzlarda kestirdim.
Başladı kısa olmuş demeye oysaki o kadarda kısa değildi.
Bu 3 yıl icimde de zaman zaman farkki renkler falan yaptım.
Hiçbirşey ilde yorum yapmaz guzelde olsa takmis uzun siyah olacak.
Ama bende değişim istiyirum sikiliyirum.
Suandada emziriyirum saçlarım baya zayıfladı ve hızlı uzamiyor artık 1 yıldır da hiç boyamadim.
Bakımsız görünüyor bazı bakımlar yapsamda zayıfladı.
Dışarı çıksak uzun saçlı bir kiz görse ergen gb .bakar 32 yaşına gelmiş yanı insanı tek güzel yapan şey uzun saç değil heralde zaten artık çokta uzamiyor.
Rahatsız oluyorum bu takıntısı da n seviyor olabilir anliyirum ama kadınların hayatinda da dönemsel şeyler var hep ayni kalmak olmuyor.
Suandada saçlarım çok zayıf ve bakımsız bir işlemde yaptiramiyirum .

En başta siz nasıl beğeniyorsanız kendinizi ve nasıl istiyorsanız o renge boyatın ve kestirin. Eşinize ne alla alla.
Ayrıca siyah rengi evde kendiniz boyayarakta elde edebilirsiniz. Uzun saçı da çıtçıt kullanarak ulaşabilirsiniz bu kadar basit

En başta siz nasıl beğeniyorsanız kendinizi ve nasıl istiyorsanız o renge boyatın ve kestirin. Eşinize ne alla alla.
Ayrıca siyah rengi evde kendiniz boyayarakta elde edebilirsiniz. Uzun saçı da çıtçıt kullanarak ulaşabilirsiniz bu kadar basit
Çıt cit var kullanamıyorum doğal bulmuyormus sevmiyormuş ysni onada izin vermiyor

Benim eşimde aynı seninki gibi .

Bende ombre balyaj çok istiyorum hayır dokunmam bile diyor.
Saçımı bir kere kestirdim başladı çok kısa olmuş demeye .
Yıllarca aynı Saçı kullanmakta rutin geliyor .

Sizin eşiniz hazret nasıl bir tip acaba?
Her şeye karışıyor filan hiç çekilmez siz istediğiniz gibi kestirin boyatın filan.
Bir saç boyu kalmıştı karışmadıkları yakında günde şu kadar tuvalete gideceksin demeye başlayacaklar sanırım...

Ayni benim esimde boyle,asla kestirmemi istemez ama ben farkettirmeden uclarindan kestiriyorum valla:))
Nedir bu uzun sac meraki anlamiyorum,sac bizim degilmi arkadas:KK53: tasiyan biziz onlara ne oluyor..

Benim eşimde aynı saclarim ombreliydi.neymis tanistigimizda saçlarım sariymis hep sari olacakmis.bende koyu renk saçımi özledim hayir diyor..gittim komple sariya boyattim sacimi bu seferde cok sari olmus diyo..bir cm bile kestirsen anlarım sakın diyo.(tabiki 3 cm kestirdim)
50 yasimada gelsem sacim belimde olacakmış mış :(

Benim eşimde aynı saclarim ombreliydi.neymis tanistigimizda saçlarım sariymis hep sari olacakmis.bende koyu renk saçımi özledim hayir diyor..gittim komple sariya boyattim sacimi bu seferde cok sari olmus diyo..bir cm bile kestirsen anlarım sakın diyo.(tabiki 3 cm kestirdim)
50 yasimada gelsem sacim belimde olacakmış mış :KK43:
Ayy gelde delirme yaa!nedir bunlarin derdi saclarimizla bilmemki:63:

Benimki de tam tersi. Sarı mavi kahve kızıl gri siyah yeşil kısa uzun kahküllü herşeyi yaptım. İki ay modeli aynı kalsın bişeyler yapsana saçına diyor :KK12: Saçlarım da ince ve zor uzuyor her değişimde de yıpranıyor. Ehh senle mi uğraşıcam dedim en fazla senede iki kez büyük değişim yapıyorum. Sizin de yeter be demenizin vakti gelmiş bence.

Arkadaşlar merhaba,eşimle ilk tanıştığımızda saçlarım siyah ve uzundu şimdiki haline göre.
Suandada emziriyirum saçlarım baya zayıfladı ve hızlı uzamiyor artık 1 yıldır da hiç boyamadim.
Dışarı çıksak uzun saçlı bir kiz görse ergen gb .bakar 32 yaşına gelmiş yanı insanı tek güzel yapan şey uzun saç değil heralde zaten artık çokta uzamiyor.
Rahatsız oluyorum bu takıntısı da n seviyor olabilir anliyirum ama kadınların hayatinda da dönemsel şeyler var hep ayni kalmak olmuyor.
Tatlım aynı dert bende de var uzun ve siyah olacak. Bir yıl önce kestirdim ve kızıl yaptım adam bildiğin tuhaf bakıyo bana bende tekrar siyaha döndüm ama eskisi kadar uzun değil uzamasını bekliyorum. Erkeklerin geneli uzun seviyo galiba

Benim esimde uzun saclarimi sever. Herkesin begendigi, sevdigi seyler olur ama bunlari fetiş haline getirmek normal mi bilemedim.
Saclarimi omuzlarima kadar kestirmistim. Hicte disarda onun bunun sacina baktigini gormedim. Suan yine belimde saclarim. Sac bu yani... Tamam hosuna giderde boyle sapik gibi hareketlere gerek yok.

Erkeklerin genelinde bu uzun saç merakı var. Kısa saç seven erkek hiç görmedim çevremde.

Birde şu konuya değinmek istiyorum. Burada eşim beni beğenmiyor gözü hep dışarıda başlıklı bir çok konu var Tavsiye edilen tek şey ise biraz bakımlı olması süslenmesi onun istediği gibi giyinmesi şeklinde yorumlar.

Bu arkadaşımıza da nasıl istiyorsan öyle kestir yorumları yapılmış. İlerleyen zamanlarda buraya yeni konu açılmaz umarım eşimin gözü hep dışarıda ne yapabilirim ?

Erkeklerin genelinde bu uzun saç merakı var. Kısa saç seven erkek hiç görmedim çevremde.

Birde şu konuya değinmek istiyorum. Burada eşim beni beğenmiyor gözü hep dışarıda başlıklı bir çok konu var Tavsiye edilen tek şey ise biraz bakımlı olması süslenmesi onun istediği gibi giyinmesi şeklinde yorumlar.

Bu arkadaşımıza da nasıl istiyorsan öyle kestir yorumları yapılmış. İlerleyen zamanlarda buraya yeni konu açılmaz umarım eşimin gözü hep dışarıda ne yapabilirim ?
Aynen çok haklısınız. Kendin için yaşa falan bence kişi eşinin istediği gibi olmalı

her kadına kısa sac yakışmadığı gibi her kadına uzun sacta yakışmıyor.
ayrıca insan denemeden bilemez.
ara ara değişiklik iyidir.
dışarda her gördüğü uzun saçlı kadına bakması çok çirkin ve onur kırıcı.
okurken sinir oldum.
böyle davranan adama inadına kısacık kestirirdim sanırım:KK62: sac benim değil mi?
he size kısa saçın yakışmadığını düşünüyorsa sizi
bunu ikna etmenin yolu bu değil:KK12:

Eşiniz istiyorsa yapın tabi
Benin de saçım upuzun, kıvırcık olduğu halde ,

Benim eşim de saç takıntılı olanlardan. Sağlıklı uzasın diye her ay ucundan aldırırm 4-5 cm en fazla o bile gözüne batar.

Kuaföre kendisi randevu alır yanımda benimle gelir (kuaför salonu sahibi arkadaşı) yaptıracağım her işlemi takip eder.

Çok kısa hiç kestirmedim ama kestirsem felaket olur sanırım.

Back
X