Ben de esimden once 4 yil birlikte oldugum ve deliler gibi aşık oldugum insani kaybettim.
Esimle tanistigimizda hala yastaydim o yüzden butun sureci cok iyi biliyor... bu kaybin uzerinden tam 13 yil gecti, hala bir sarkida filmde onu hatirlar hüngür hüngür aglarim. Adini duydugumda, ona benzeyen birini gordugumde gogsume bir yumruk oturur nefes bile alamam, hatta su an gozyaslarimi tutamiyorum bunlari yazarken...
Sevgilim olmasaydi bile onun kadar genc hayat dolu bir insanin ölümünü atlatamazdim ki... yüzü gozumun onunden gitmiyor ben yaslandim, o hala 22 yasinda gencecik bir cocuk, hep 22 yasinda kalacak, hic yaslanmayacak...
Neyse kisa keseyim. Eşimi cok cok seviyorum. Asla kaybettigim insanla kiyaslamam, kiyaslamadim bu hem esime hem onun hatirasina buyuk saygisizlik olurdu.
Bunu unutulmayan bir eski sevgili gibi dusunmeyin, bu bambaska bisey, yarim kalmis buyuk ve asla dinmeyecek bir aci. Ama yeniden aşık olmaya engel degil. Eminim esiniz sizi sevmese onun anisina saygisizlik olmasin diye bile evlnmezdi, cunku ben de yasadim biliyorum. Simdiki eşimi cok sevdigim halde tam 1 yil kabul etmedim eski askima ihanet olacakmis gibi hissettigim icin...