eşimin vefat eden eski sevgilisi..

canım çok teşekkür ederim yazdıkların için, bu arada senin gibi benzer durumlar yaşayan arkadaşlardan özür dilerim yaralarını açmış oldum, eminim çok zordur, Allah sizlere sabır versin. bende hep düşünürdüm acaba benim elimi tutsa eski sevgilisine ihanet olarak görür mü diye, hep kendimi onun yerine koyardım, ben olsam eski sevdiğime ihanet gibi görürüm eşim nasıl görmüyor hayatını devam ettiriyor derdim. demekki senin dediğin gibi artık bu şekilde görmüyor, unutmadı onu ama alıştı onsuzluğa.

Yarami acmadiniz o yara hep acik...
Bu konuyu okumak degil, liseli iki sevgili gormek, eskilerden bir sarki duymak, herhangi bir trafik kazasi haberi izlemek gibi milyonlarca şey kanatiyor zaten o yarayi.
Evet ilk zamanlar cok agir seyler yasadim. Universite sinavindan 2 gun sonra vefat etti. 4 ay sonra ben o sehri birakip üniversite icin istanbula geldim. Zaten orda olsam cildirirdim daha 19 yasindaydim ve lise 1 den beri onunlaydim. Bikac ay sonra simdiki eşim cikti karsima, tam 1 yil kesinlikle reddettim, o vazgecmedi. Cok aci cektim, cok agladim, intihara tesebbus ettim. Sonra terapiye basladim, acim dinmedi ama hayata tutundum. En buyuk destegim de eşim oldu.
Baska arkadaslara sormussun ben de yanitlayayim, mumkun degil biliyorum ama simdi karsima ciksa sadece eski bir dost benim icin, ben artik 19 degil 32 yasindayim bambaska bir kadinim, eşimi cok seviyorum, bir kizim var. Onlar benim her seyim...

canimm yazdıklarıni okuyunca gözlerim doldu Allah rahmet eylesin. ..
Cok tesekkur ederim. Amin...

Son düzenleme:
Yarami acmadiniz o yara hep acik...
Bu konuyu okumak degil, liseli iki sevgili gormek, eskilerden bir sarki duymak, herhangi bir trafik kazasi haberi izlemek gibi milyonlarca şey kanatiyor zaten o yarayi.
Evet ilk zamanlar cok agir seyler yasadim. Universite sinavindan 2 gun sonra vefat etti. 4 ay sonra ben o sehri birakip üniversite icin istanbula geldim. Zaten orda olsam cildirirdim daha 19 yasindaydim ve lise 1 den beri onunlaydim. Bikac ay sonra simdiki eşim cikti karsima, tam 1 yil kesinlikle reddettim, o vazgecmedi. Cok aci cektim, cok agladim, intihara tesebbus ettim. Sonra terapiye basladim, acim dinmedi ama hayata tutundum. En buyuk destegim de eşim oldu.
Baska arkadaslara sormussun ben de yanitlayayim, mumkun degil biliyorum ama simdi karsima ciksa sadece eski bir dost benim icin, ben artik 19 degil 32 yasindayim bambaska bir kadinim, eşimi cok seviyorum, bir kizim var. Onlar benim her seyim...

Cok tesekkur ederim. Amin...
teşekkür ederim canımcevabıniçin. benim eşim de aynı dönemlerde, 3 yıl lise ve liseden sonra 2 yıl beraberlik, 5 yılın ardındN 19 YAŞINDAYKEN BU SON.. aLLAH HEPİNİZE SABIRLAR VERSİN. senin eşin de gerçekten iyi insanmış senden vazgeçmemiş herşeye rağmen yanında olmuş. son cümlelerin içimi rahatlattı..

Ben eşinize aynı düşüncedeyim..
Yaşamış olan hayatta ama vefat etmiş olan sadece anı.
Ve hiç bi şey o değil.
Olamazda..
Ama yaşasa o var..
Yine onunla yaşıcağı anıları olabilir..
Onca kişi evli olup ayrılınca veya beraberken gidiyor eski sevgiliyle barışıyor veya eşini aldatıyor..
Ama ölümde bu gibi bi durum olamaz..
Ben eşinizin yerine koydum kendimi..
19 yaşındayım 2,5 yıllık bi ilişkim var ve bi ölüm olduğnu düşündüm..
Boğazım düğümlendi..
Ayrılık olduğunu düşündüm.. Bikaç zaman aşk acısından sonra unutulur..
Ama ölüm unutulmuyor..
Unutulmaz..
O filmde belki sizinde vefat ettiğinizi düşünmüştür..
O vefat etti ya Baloncuk13'üde kaybedersem diye düşünmüştür..
Çocuğunuz varsa onuda düşünmüştür..
Ben bu nişanlı sevgili eş ölümlerinin hangisini okusam gözlerim dolup boğazım düğümleniyor..
Ben dayanamam sanırım..
Onuda unutamam..
İnancım islam.. Orda napıyor şuan ne durumda diye düşünürüm..
Hep o aklıma gelir..
Ona benzeyen birini görsem bakar bakar ağlarım..
Onunla geçtiğimiz yollar, bulunduğumuz mekanlar..
Ona sarılışım hepsi tek tek gelir aklıma..
ama 3-4 yıl...
Sonra anılar değilde ölüm acısını hissederim sadece anılar o denli gelmez.
Ama silinmezde aklımdan..
Tam travma yaşarım..
Onunla ilgili hiç bişeyi silmem..
Silemem..
Sizin başınıza gelmiş gibi düşünün..
Eşinizle ayrılsanız mı canınız yanar..
Ölüm olursa mı ?
ayrılıktaki acı sınırlı ama ölüm acısı ??
Daha zor... Hangisinin acısını atlatmak daha kolay ?
Hatırlatmayın eşinize :)

öldügü için aklından çıkmamıştır
ben bi anormallik görmedim
ama bu kadar büyütmenize gerek yok
sonuçta ölmüş aklına gelse yanına gidecek hali yok ya

Unutamamıştır ama bu aşk sevgi değil değer verilmiş bir insana duyulan özlem şeklinde bir anmadır. Ölüp giden kişinin arkasından aşk duyulmaz, özlem diğer duyguları bastırır. İkiniz çok ayrı kefelerdesiniz. Sizi de eski sevgilisinin yerine koyduğunu düşünmüyorum bu çok saçma bir düşünce.

Burada biraz eşinizde de suç var bence.
Sonuçta artık hayatında yeni birisi var.
Birini kendi isteği ile hayatına almış evlenmiş.
Üzülüyorsa bile kendi içinde yaşamalı sana yansıtmamalı bu konuda elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum.
Filmden apar topar çıkıp ağlaması sizin peşinden gitmeniz bunlar dokunurdu bana.
Sonuçta artık siz varsınız, kötü olur ama beni arkada bırakarak kaçıp gitmesi dokunurdu bana
Sonuçta bütün hayatı boyunca o kız için üzülüp sizi hep bu ikilemde bırakmamalı size de yazık.
Siz onunla mutlu olmak için evlendiniz, başkası için üzülmesi sizi de yıpratıyordur.
Ben olsam dayanamazdım konuşurdum sanırım.

Kıskançlık değil ama başka birinin gölgesinde aşk yaşamak gibi birşey bu.

kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
Burda mesele unutup unutmamak değil ki.Hayatında bir acı yaşamış.Her hatırladığında duygusallaşacaktır.Konuyu hiç açma bence.O kişi vefat etmiş,sonuçta senle evli.Hatırlayıp üzülmesi çok doğal.

İnsanın illaki hala Aşık olması gerektirmiyor birini sevmesi
5 yıldan bahsediyorsunuz sonucta sanirim kendileri ayrilmadilar
İnsan gecmisindeki acilari sevgiyi unutamaz huzunlenmesi normal .
Esinizi cok sevmis olsaydiniz yasafigi kaosu biraz anlarsıniz evet bir bayan icin kabullenmesi guc zor ne biliyim :(

kızlar eşimin 5 sene konuştuğu ve sonunda bir trafik kazasında kaybettiği bir eski sevgilisi var. kazadan 3 yıl sonra biz tanışıyoruz ve 1.5 yıl konuştuktan sonra evleniyoruz. ama 2 kere onunla ilgili konu oldu ve ikisinde de gözleri doldu. biri aşk tesadüfleri sever filmi vizyona girdiğinde biz sevgiliydik ve sinemaya gitmiştik, filmin sonunda kız trafk kazası geçiriyordu. güzelce filmi izlerken eşim kalk gidiyoruz dedi o sahnede montunu aldı çıktı ardından koştura koştura ben çıktım ve yüzünü göremedim direk hızlıca lavaboya gitti. sanırım ağladı orda : ( çıktığında hiçbirşey söylemedim, hiçbirşey olmamış gibi davrandık normal hayatımıza devam ettik. biri de konuyu ben açtım ayrılıklardan konuşuyorduk ve denemek istedim, ayrılık kolay da dedim ölüm zor insan yaşayamadıklarına üzülür değil mi dedim sesini çıkarmadı ama gözleri doldu. zaten ilk tanıştığımız zamanlar da bana söylemişti bu durumu, eski sevgilim vefat etti, yaşayamadıklarıma üzülüyorum demişti, tabi o zaman sevgili gibi değil arkadaş gibi başlamıştık. şimdi 2 yıllık evliyiz beni sevdiğin hissediyorum ama bazen düşünüyorum bir yarısı da onu seviyor mu unutabildi mi acaba diye. sizce unutabilmiş midir : (
Ölüm insanı hep karamsar yapar.
Bir takım şeyler onunla gömülür.
Hiç tanımadığın genç insanların bile ölümle biten aşk hikayelerini duyduğun zaman hüzünlenirsin. Senin eşin birebir yaşamış bunu.
İnsan annesinin, babasının, evladının acısına alışıyor, bir süre sonra kabuk bağlıyor. Eşinin unutmadığını sanmıyorum ben sevgi anlamında, hoş unutmasa ne olacak ki?
Sadece Love Story gibi hüzünlü bir aşk hikayesinin oyuncusuymuş.

Ölmeseyi siz olmazdiniz. Her derde bi hayir dedikleri bu. Bence esin hala onu düşünüyor ama bu gayet normal bi durum. Onun yerine kendini koy. İçin acimazmiydi. Kiskanclik yapacagina Ac bi yasin oku merhumeye. Sevabi.ikinize olsun. Sonuçta mezardan kalkip kocani elinden alican değil. Kimse unutmaz bence. Niye bu kadar irdeliyosun anlamadim.

Back
X