- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi baloncuk13
canım çok teşekkür ederim yazdıkların için, bu arada senin gibi benzer durumlar yaşayan arkadaşlardan özür dilerim yaralarını açmış oldum, eminim çok zordur, Allah sizlere sabır versin. bende hep düşünürdüm acaba benim elimi tutsa eski sevgilisine ihanet olarak görür mü diye, hep kendimi onun yerine koyardım, ben olsam eski sevdiğime ihanet gibi görürüm eşim nasıl görmüyor hayatını devam ettiriyor derdim. demekki senin dediğin gibi artık bu şekilde görmüyor, unutmadı onu ama alıştı onsuzluğa.
Yarami acmadiniz o yara hep acik...
Bu konuyu okumak degil, liseli iki sevgili gormek, eskilerden bir sarki duymak, herhangi bir trafik kazasi haberi izlemek gibi milyonlarca şey kanatiyor zaten o yarayi.
Evet ilk zamanlar cok agir seyler yasadim. Universite sinavindan 2 gun sonra vefat etti. 4 ay sonra ben o sehri birakip üniversite icin istanbula geldim. Zaten orda olsam cildirirdim daha 19 yasindaydim ve lise 1 den beri onunlaydim. Bikac ay sonra simdiki eşim cikti karsima, tam 1 yil kesinlikle reddettim, o vazgecmedi. Cok aci cektim, cok agladim, intihara tesebbus ettim. Sonra terapiye basladim, acim dinmedi ama hayata tutundum. En buyuk destegim de eşim oldu.
Baska arkadaslara sormussun ben de yanitlayayim, mumkun degil biliyorum ama simdi karsima ciksa sadece eski bir dost benim icin, ben artik 19 degil 32 yasindayim bambaska bir kadinim, eşimi cok seviyorum, bir kizim var. Onlar benim her seyim...
Cok tesekkur ederim. Amin...canimm yazdıklarıni okuyunca gözlerim doldu Allah rahmet eylesin. ..
Son düzenleme: