- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.111
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birak inceldigi yerden kopsun.haklısınız ona gitme hiç demedim tabi gitsin görsün ama iş saatinde patronla zıtlaşıp gideceğim deme dedim ama onuda demeyeyim artık iştede gitsin istediğini yapsın atılırsa atılsın insanda bir nokta vardırya ben o noktayı aştım ne oluyorsa olsun artık
bu yorumu yaptın diye içindeki bütün nefreti kini kustunmu helal sanaYa senin kocandan yol olmaz deyip durmayın cahil cahil ya.esas konu sahibinden bir yol olmaz.ben senin sorunu söyleyeyim tam bir köyden indim şehire vakası.
Köye dönmemek için kocasının hasta babasının ziyaretini engelliyor,kendi calismiyor evde koca parasi yiyor köye dönmeye korkuyormus bak hele bak tam bir sikintili durum.
Kardeş sen calissana o zaman çalışmakta hayatta kalmakta kolay değil ayrıca kayınpederi ziyarete birlikte gidilir bildiğim kadarıyla o hastaneye giderken sen gitmiyorsun ne kadar ayıp cikcik senden o sevmediğin köyde,kasaba da olmaz kardeş
Neden sacmalasin ya ? Is ahlaki ve etigi diye birsey var... cenazeden sonra bile 3.gun isine gidiyorsun. Yogun bakima almiyorlarmis is yerini niye magdur edeceksin ?Yani sacmaliyorsunuz.
Is yeride ayri vicdansiz.
Canım sen haklısın ama bu konuyu kavga ederek değil de sakince hallet sen böyle yaparsın kendi bildiğinden şaşmaz galiba işteyken babama bir şey olursa yetişemezsem korkusu var siz en iyisi bu durumu doktor yada hemşireyle konuşun onlar eşinize bir durum olduğunda kendisine haber vereceklerini her gün oraya gitmesine gerek olmadığını söylemelerini sağlamalısın ve her zman eşine ben senin yanındayım merak etme geçer bu günler diye teselli et belli ki zor zamanlardan geçiyor.eşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
Yahu orda olsa ne yapabilecek yoğun bakımda. Cocuklari ve karısı var adamın. İşten çıkartılırsa cocKendi ananiz babaniz bu durumda olsa isi gücü gözünüz görür muydu?
Evetse bisey diyemem
Insan bir sey yapamasa da orada olmak istiyor.
Rabbim sifa versin.
İş çıkışı gidebilir!!! İşten cikartilirsa ne yiyip ne içecek cocugu da varmış. Herkes ne çektiğini kendi bilirYogun bakimda bile olsa, demek ki babasinin yakininda olmak istiyor.
Bu kadar mi merhamet yoksunusun? Sirf isten atilir koye giderim endisenden dolayi, esinin babasinin yakininda olma ihtiyacini anlamiyorsun?!??
işten çıkartılırsa, cocuk da varmış. O çocuk ne olacakNe kadar bencilsiniz adamda komplikasyon gelişse hayatını kaybetse esinizin vicdan muhasebesini siz mı tutacaksınız canı yatıyor orada siz köye bir daha dönmem bosver babanı isine bak diyorsunuz resmen pess
Sizleri de düşünmek zorunda tabi ki ama baba figürü de hayatımızda bambaşka bi yerde gitmek için cabalamasini yadiryamiyorum açıkcasieşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor