Eşimin WhatsApp Arkadaş Grubu

Sorun kimsenin özel hayatı değil zaten, sorun eşimin bu fotolara vs. Maruz kalması. Ama eşime asla okuduğumu söyleyemem. İlk kez böyle özel hayatını irdeliyorum.

"fotoya maruz kalmak" vs bir eş için olmayacak cümle

yani bu adam ortaokula giden yeni ergenliğe giren bir birey değil

yıllardır da bu insanlarla görüşüyor

onlarla muhabbeti bu boyutta

çok da önemli değil bence

çoğu erkek arasında çıkıyor böyle tipler vs vs

beğenmezse muhabbete katılmaz hatta yazılanları okumaz belki de sizin kadar ayrıntılı irdelemiyordur bile

amann bizim X yine sıkıyor ortaya deyip geçiyor dahi olabilir

umursamayın kısaca

"fotoya maruz kalmak" vs bir eş için olmayacak cümle

yani bu adam ortaokula giden yeni ergenliğe giren bir birey değil

yıllardır da bu insanlarla görüşüyor

onlarla muhabbeti bu boyutta

çok da önemli değil bence

çoğu erkek arasında çıkıyor böyle tipler vs vs

beğenmezse muhabbete katılmaz hatta yazılanları okumaz belki de sizin kadar ayrıntılı irdelemiyordur bile

amann bizim X yine sıkıyor ortaya deyip geçiyor dahi olabilir

umursamayın kısaca
Durumu cok güzel özetlemişsiniz aynen de bu şekilde okuduğuna eminim. Ama kendime engel olamıyorum. Her okuduğum bu tarz muhabbette de içim içim sinirleniyorum.

Herkese Selamlar, Birazcık uzun yazdım ama malesef ayrıntılı yazmaktan kendimi alamıyorum.Eşimin eski çalıştığı şirketten yakın birkaç arkadaşı var.Bu arkadaşlarının da çocukluk mahalle arkaşlarından oluşan 7-8 kişilik bir arkadaş grupları var.Eşim bekarken ortamlarına girmiş. Evlendiğimizde de belli seviyede görüşmesini devam ettirdi.İçlerinde ayarsız olanları tabi zamanla eş olarak beni rahatsız etmeye başladılar.Eşim de sağolsun bana karşı hep şeffaf olduğundan ayrıca sosyal ortamlarda da birebir görerek bazılarından iyice huzursuzlandım. Eşime arıza çıkardığım da oldu. Onun da birey olarak sosyal çevresinin, görüşeceği yaşıt hemcinslerinin de olacağını desteklediğim için saygı duymaya çalıştığım da.Ne var bu kadar büyütecek diyebilirsiniz ama bu insanların için de bazıları var ki 30 yaşını aşmış işini oturtmuş ama hala ortamda kız kesme, argo tabirle düşürme derdinde. Birinin nişanlısı var ama hayatında kimse yokmuş gibi türden belaltı muhabbetler yapabiliyor. Birinin uzun süreli ilişkisi var ama periskope'ta kız peşinde.İçlerinde evli olup bunların muhabbetine çanak tutanlar da var. Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorum?Birkaç ay önce eşimi whatsapp gruplarına eklemişler. İkimizin telefonları da ortadadır, telefonunu daha hiç karıştırma gereği duymadım ve ondan da böyle bir şey görmedim. İlişkimiz de gayet şeffaf, gizli saklımız yoktur. Kendisini gruba eklediklerini de esim muhabbet arasında söylemişti.Ben de kadın olarak dayanamayıp esimden gizli yazışmaları okumaya başladım. Esime asla belli etmeden hala okuyorum. Amacım esimle ilgili bir şey yakalamak değil, zaten donen sohbetleri bana kendisi muhabbet arasında geyiğine anlatıyor.Ben de ilk kez duyuyormuş gibi dinliyorum. Tabi vicdan azabı çekiyorum eşime karşı ama eşimin okuduğu ortamda dönen muhabbetleri okumaktan kendimi alamıyorum.Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet.. Eşim seviyesiz hiçbir muhabbete eşlik etmediği hatta futbol-maç dışında hiç yazmadığı için bugüne kadar görmezden gelmeye, çok kafaya takmamaya çalıştım.Dün akşam yalnız eşime patlamamak için kendimi çok zor tuttum.Bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor. Bir de bu insan öğretmen.Ben de öğretmenim ama anlayamıyorum. Dünden beri o kızın düştüğü duruma mi yanayım salaklığına mı? Daha muhabbet nerelere kadar gidebilir iyice şaştım. Bazen gruptakilerden "özele gidin, özelden yazışın" diyenler oluyor. Acaba diyorum eşi benimki gibi dinleyici konumunda olanlar da ben gibi okuyor mu? Tepki vermiyorlar mı? Ya da iradelerine yenilemeyip okumuyorlar mı?Okuyanlar hatunlar, tepkilerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle empati kurup yorum yazarsanız çok mutlu olurum.

bu tarz gizli görüntüler hukuken çok ciddi suç. paylaşıldığı ortamlar da dahil.

Herkese Selamlar, Birazcık uzun yazdım ama malesef ayrıntılı yazmaktan kendimi alamıyorum.Eşimin eski çalıştığı şirketten yakın birkaç arkadaşı var.Bu arkadaşlarının da çocukluk mahalle arkaşlarından oluşan 7-8 kişilik bir arkadaş grupları var.Eşim bekarken ortamlarına girmiş. Evlendiğimizde de belli seviyede görüşmesini devam ettirdi.İçlerinde ayarsız olanları tabi zamanla eş olarak beni rahatsız etmeye başladılar.Eşim de sağolsun bana karşı hep şeffaf olduğundan ayrıca sosyal ortamlarda da birebir görerek bazılarından iyice huzursuzlandım. Eşime arıza çıkardığım da oldu. Onun da birey olarak sosyal çevresinin, görüşeceği yaşıt hemcinslerinin de olacağını desteklediğim için saygı duymaya çalıştığım da.Ne var bu kadar büyütecek diyebilirsiniz ama bu insanların için de bazıları var ki 30 yaşını aşmış işini oturtmuş ama hala ortamda kız kesme, argo tabirle düşürme derdinde. Birinin nişanlısı var ama hayatında kimse yokmuş gibi türden belaltı muhabbetler yapabiliyor. Birinin uzun süreli ilişkisi var ama periskope'ta kız peşinde.İçlerinde evli olup bunların muhabbetine çanak tutanlar da var. Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorum?Birkaç ay önce eşimi whatsapp gruplarına eklemişler. İkimizin telefonları da ortadadır, telefonunu daha hiç karıştırma gereği duymadım ve ondan da böyle bir şey görmedim. İlişkimiz de gayet şeffaf, gizli saklımız yoktur. Kendisini gruba eklediklerini de esim muhabbet arasında söylemişti.Ben de kadın olarak dayanamayıp esimden gizli yazışmaları okumaya başladım. Esime asla belli etmeden hala okuyorum. Amacım esimle ilgili bir şey yakalamak değil, zaten donen sohbetleri bana kendisi muhabbet arasında geyiğine anlatıyor.Ben de ilk kez duyuyormuş gibi dinliyorum. Tabi vicdan azabı çekiyorum eşime karşı ama eşimin okuduğu ortamda dönen muhabbetleri okumaktan kendimi alamıyorum.Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet.. Eşim seviyesiz hiçbir muhabbete eşlik etmediği hatta futbol-maç dışında hiç yazmadığı için bugüne kadar görmezden gelmeye, çok kafaya takmamaya çalıştım.Dün akşam yalnız eşime patlamamak için kendimi çok zor tuttum.Bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor. Bir de bu insan öğretmen.Ben de öğretmenim ama anlayamıyorum. Dünden beri o kızın düştüğü duruma mi yanayım salaklığına mı? Daha muhabbet nerelere kadar gidebilir iyice şaştım. Bazen gruptakilerden "özele gidin, özelden yazışın" diyenler oluyor. Acaba diyorum eşi benimki gibi dinleyici konumunda olanlar da ben gibi okuyor mu? Tepki vermiyorlar mı? Ya da iradelerine yenilemeyip okumuyorlar mı?Okuyanlar hatunlar, tepkilerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle empati kurup yorum yazarsanız çok mutlu olurum.
gruptan ayrılsın
valla ne bıcım arkadaslar aklını celmesın boyle arkadas olmasın daha ıyı

nasıl gizli gizli çekip yollamış çuşş artık.sonuçta eşiniz o gerekirse okursunuz her masajı ki okumayada hakkınız var bu durumda.tam bir iğrençlik

Benim eşimide arkadaşları gruba eklemişti muhabbet böyle dönmeye başlayınca eşim çıktı gruptan. Yakışmıyor evli barklı çoluk çocuklu adamlarız artık demişti. Eşim gibi düşünüp gruptan çıkan 2 3 arkadaşı daha olmuş bana anlatmıştı.

Eşine o grupta bulunmanın ona herhangi bir fayda sağlayıp sağlamadığını sor. Ne demek istediğini anlamayacaktır ve soracaktır sadece yok bir şey deyip gülümse ve konuyu kapat... Bakalım ayrılacak mı yoksa grupta kalmaya devam mı edecek.

Ben olsam eşim anlattığında bence cik gruptan hiç sana yakışmıyor derdim fotoğraf meselesine gelince de onun telinden fotoğraf cekilirdim sonra bakayım derken o fotoğrafları gördüğümde o insanlar için ağır konuşur bizim de çocuğumuz var başkasının günahı göz zinası (benim eşim sofi) diyerek çıkmasını sağlansın bir söz var BANA ARKADAŞINI SÖYLE SANA KIM OLDUĞUNU SOYLEYEYİM

Bence ìs eşinizde bitiyor, o gurupda olmak zorunda degil, evli barklı bir erkegìn tabiki ònceliği sizseniz.Rahatsız oldugunuzu açıkca söyleyin.

Erkekler kendi aralarında konuşurlar hiç şaşırmıyorum takmamda sanki grupta konuşmasalar bir araya geldiklerinde konuşmuyorlar :KK51: annesi gibi hmm gruptan çıkmanımı istiyorum diceksin :110:

Önce şu tribi bir bırakın; 'normalde hiç huyum değil ama işte bu sefer bir bakayım dedim'... 'Kadın olarak dayanamayıp baktım' Kadın olmanın 5 şartından biri mi bu?
Herkesin bir sosyal kültürü, iletişim tarzı var ama doğru ama yanlış. Eşinizin arkadaşları böyle insanlarsa eşiniz onlarla klasik müzik muhabbeti, yemek tarifi konuşamaz. Demek ki onları o şekilde kabul etmiş. Aksi bir diyalogda onlardan kopması gerekiyordur o da bunu istemiyordur.
Normal mi bu muhabbetler bence de değil ama % 80'inin muhabbeti bu. Yavaş yavaş yeni, ortak bir çevre edinini. Sizin arkadaşlarınız ve eşleri vs.

Ya bende 5 dk once yasadim cok ufak benzer bi durum.Sevgilimle telde konusuyoduk dedi ki ^^gecen gun x ile(erkek arkadasi-evli-esi hamile) isimin oldugu yere gittik komsu kizlari cikti 4 kiz bikinili ustlerine hafif biseyler almis denize gidiyolardi x dedi oglum senin buralar hareketliymis neden haber vermiyon^^ sevgilim gecistirmis bana anlatinca ben kizdim tabi o evli vs vs niye diyo diye sevgilimde bi an sesi yukseldi ben onunla bir miyim niye ben yapmis gibi yukseldin falan yani getirmek istedigim nokta erkekler arasinda bu tur muhabbetler cok normal ve senin esin yapmiyorsa buna ragmen basina ekşirsen iliskini kendi ellerinle mahfedersin karisma
Senin lafinla o gruptan cikmaz adam.

Arkadaşlarının hayatları sizi ilgilendirmiyor bir kere.Koskoca insanları bununla arkadaşlık etmeyeceksin diye kısıtlamak çok komik olur ayrıca.Eşiniz bu duruma bir şey demiyorsa yani sizin iğrenç bulduğunuz bu muhabbetlerde sesi çıkmıyorsa demek ki çok da rahatsız olmuyor bence arkadaşlarından önce siz eşinizin tavrını düşünün.Ve insanların mesajlarını okumak hele ki sürekli okumak çok çirkin bir alışkanlık.

Back
X