Eşimin WhatsApp Arkadaş Grubu

Valla brnce sakincali o arkadas grubu bugun lafa soze karismaz yarin iclerine giriverir belli olmaz resim mesim yollamalari tehlikenin cevresindde g3zio eniste sevmedim ....sen haklisin ....

Esiniz ayrilsin bu gruptan ya, ne gereksiz ne igrenc muhabbetler, bi kac tanesi evliymis bide yorum yapiyomus, biri nisanli.
eve gelen kizin resimlerini paylasmak falan, hakikaten suanda Turkiye'de fuhus, tecavuz gibi olaylarin artmasindan sonra bu tip seylerden daha bi igrenmeye basladim , konusun esinizle ciksin , zaten o insanlarin arkadasligindan ne hayir gelir?

Eşinizdir tabiki okumaya hakkınız var be demek yani başkasının öZeli okunmaz..ama daha doğru olan bişey var , istemedende olsa merak edip okuduğunu ve bu durumdan hiç hoşnut olmadığını,ona güvendiğini ancak böyle seviyesiz bir muhabbetin içinde olmasını ona hiç yakıştıramadığını açıkca söyleyin.aynı seviyesiz muhabbeti sen arkadaşlarınla yapsaydın ne olurmuş sor bakalım bi??

Eşimin Whatsapp'ta ne grupları var, ne yazışıyorlar bilmem, merak etmem. Telefonunu alıp kurcalamam. Bir yeri aramam gerekiyordur filan, o gibi durumlar hariç.

Çıplak kadın fotoğrafları Türkiye'nin en çok satan gazetelerin birinci sayfaları da olmak üzere her yerde; görsem de takmam. Fakat olur da bir sebeple telefonunda sizin anlattığınız gizli çekim gibi bir şeye denk gelirsem o zaman kızılca kıyamet kopar. Bilgisi haricinde bir kişinin özel görüntülerini çekmek suçtur; çıplak görüntülerini paylaşmak ise tam anlamıyla namussuzluktur. Bu noktada eşime böyle bir görüntü gönderilmişse çok ağır tepki vermiş olmasını ve bu namussuz insanla ilişkisini kesmiş olmasını beklerim. Eğer yapmadıysa bütünüyle gözümden düşer.

Ne tavsiye vereceğimi bilemedim. Siz şimdi engellemeye çalışsanız sizden habersiz takip etmeye devam edebilir. Şuan sizden bir çekincesi yok. Rahat rahat bakabiliyorsunuz. Aklınızda acaba o da arkadaşlarına katılıp geyik yaptı mı gibi bir kuşku oluşmuyor. Şuan siz takip etmeye devam edin en iyisi.
Ben şöyle düşünüyorum. Adamın arkadaşlarına uymak gibi bir niyeti olsaydı onları bu kadar deşifre etmezdi. Size bile anlatıyormuş bazı şeyleri. Demek ki bu konuda saklayacağı bir şey yok. O yüzden biraz daha rahat davranın.
Eşinizin arkadaşlarını ben de sevmedim. Erkek muhabbeti diyeceğim ama sapıklığa vardırıyorlar resmen. Çok çirkin.

ben kişinin arkadaşının kendisi gibi olduğunu düşünüyorum. adam düzgün olsa grupta barınamazdı. onlar da barındırmazdı. benim görüşüm bu yönde

O grupta başka evli erkekler de var demişsiniz.Onlarla ve eşleriyle çiftler halinde görüşmeyi teklif edin,evinize davet edin,beraber tatil programlayın.Böyle söyleyince adamcağızın bir arkadaşlarıyla takılma keyfi var kadın ona da maydonoz olsun gibi anlaşılıyor ama mesela o hanımlarla iyi geçinebiliyorsanız onlar "erkek erkeğe" akşamı yaparken siz de "kızlar gecesi" yapıverin.Şimdi o grupta "beyler ayıp oluyor özelde cıvıyın" diyenler sessiz sinmiş kalıyordur ya; evli/nişanlı düzgün çiftler ayrı bir grup oluşturmaya başladığında o ipsiz sapsız terbiyesiz tipler dışarda kalacak,silinecek.Bir zaman sonra rakı sofrasında "oğlum siz de kendinize düzgün bi hayat kurun böyle olmaz ki" denilenler olacaklar

Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet..

bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor.

Özel hayat olarak kabul edemem boyle sacmaliklari şahsen. Kesinlikle okuduğumu söyleyip gruptan da çıkmasını soylerdim. Birsey yazmasa n'olacak bu igrenclikleri gördükten sonra.

Benzer muhabbetleri siz yapsanız veya o pislik adamların eş ve sevgilileri yapsa dayak yersiniz; ama erkek yapınca "o onun özeli" oluyor. Ben olsam bu sebepten dolayı kesinlikle duruma el atardım.

Aynen hatta buradaki arkadaşlar da koni sahibini haksiz bulurdu. Ama erkeklere gelince kadinlar bile ayrimcilik yapiyorsa erkeklere gun doguyor işte.

Bu grup konusunda şeffaf olamadığımı, nefsime yenilmelerimi ve kendi hatamı zaten sizden önce kendim de yazmıştım. İsteğim empati kurmanızdı. Bu olay başınızda olsa Nasıl düşünürdünüz?

Ne nefsine yenilmesi canim yahu tamamen haklısın. Kiz arkadaslarla yapilan geyikle ayni mi bu sanki. Senin kiz arkadaslarin ciplak erkek fotolari atsa o tarz muhabbetler etselervesin gorse özel hayat diyebilecek biriyse bilemem. Bu konuyu esine acarsan bu ornegi verip empati yapmasını soyleyebilirsin. Rahatsız oluyorsan da soyle gitsin ciksin gruptan esin sonucta.

bence açık açık konuşun senden şüphemden değil onlardan yok yere mi rahatsız oluyorum diye merakımdan okudum ve bunlarla karşılaştım deyin gruptan çıkmasını rica edin çoğu erkek whatsapp gruplarında bu var sevgilisi ya da eşi olana saygı duyup da aman ben bu karı kız fotolarını atmayayım diye düşünmezler, atarlar. eşinizin böyle bir ortamda olmasını istemediğinizi belirtin tartışma çıkacağını sanmıyorum, sizi anlayacaktır.

Kusura bakmayinda herkes yok esin yapmadiktan sonra bosver bilmem ne demis ama bir laf vardir bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyeyim.

Bu kadar sacma insanlarla arkadas olup boyle muhabbetlerin ortaminda oluyor ve o adamlarin hepsi tü kaka, bir konu sahibinin esimi duzgun? HA HA HA HA..

Duzgun olanin orada ve o muhabbette işi olmazdı. Esiminde 5 tane yakın erkek arkadası var. Böyle muhabbet dönmez %90 teknolojidir yani yazısmaları. Boş adamlarla karikiz muhabbeti yapilip, acik sacik resim video paylasiminin oldugu yerde bulunuyorsa kendisininde onlardan bir farki yoktur sadece bastiriyordur.

Herkese Selamlar, Birazcık uzun yazdım ama malesef ayrıntılı yazmaktan kendimi alamıyorum.Eşimin eski çalıştığı şirketten yakın birkaç arkadaşı var.Bu arkadaşlarının da çocukluk mahalle arkaşlarından oluşan 7-8 kişilik bir arkadaş grupları var.Eşim bekarken ortamlarına girmiş. Evlendiğimizde de belli seviyede görüşmesini devam ettirdi.İçlerinde ayarsız olanları tabi zamanla eş olarak beni rahatsız etmeye başladılar.Eşim de sağolsun bana karşı hep şeffaf olduğundan ayrıca sosyal ortamlarda da birebir görerek bazılarından iyice huzursuzlandım. Eşime arıza çıkardığım da oldu. Onun da birey olarak sosyal çevresinin, görüşeceği yaşıt hemcinslerinin de olacağını desteklediğim için saygı duymaya çalıştığım da.Ne var bu kadar büyütecek diyebilirsiniz ama bu insanların için de bazıları var ki 30 yaşını aşmış işini oturtmuş ama hala ortamda kız kesme, argo tabirle düşürme derdinde. Birinin nişanlısı var ama hayatında kimse yokmuş gibi türden belaltı muhabbetler yapabiliyor. Birinin uzun süreli ilişkisi var ama periskope'ta kız peşinde.İçlerinde evli olup bunların muhabbetine çanak tutanlar da var. Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorum?Birkaç ay önce eşimi whatsapp gruplarına eklemişler. İkimizin telefonları da ortadadır, telefonunu daha hiç karıştırma gereği duymadım ve ondan da böyle bir şey görmedim. İlişkimiz de gayet şeffaf, gizli saklımız yoktur. Kendisini gruba eklediklerini de esim muhabbet arasında söylemişti.Ben de kadın olarak dayanamayıp esimden gizli yazışmaları okumaya başladım. Esime asla belli etmeden hala okuyorum. Amacım esimle ilgili bir şey yakalamak değil, zaten donen sohbetleri bana kendisi muhabbet arasında geyiğine anlatıyor.Ben de ilk kez duyuyormuş gibi dinliyorum. Tabi vicdan azabı çekiyorum eşime karşı ama eşimin okuduğu ortamda dönen muhabbetleri okumaktan kendimi alamıyorum.Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet.. Eşim seviyesiz hiçbir muhabbete eşlik etmediği hatta futbol-maç dışında hiç yazmadığı için bugüne kadar görmezden gelmeye, çok kafaya takmamaya çalıştım.Dün akşam yalnız eşime patlamamak için kendimi çok zor tuttum.Bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor. Bir de bu insan öğretmen.Ben de öğretmenim ama anlayamıyorum. Dünden beri o kızın düştüğü duruma mi yanayım salaklığına mı? Daha muhabbet nerelere kadar gidebilir iyice şaştım. Bazen gruptakilerden "özele gidin, özelden yazışın" diyenler oluyor. Acaba diyorum eşi benimki gibi dinleyici konumunda olanlar da ben gibi okuyor mu? Tepki vermiyorlar mı? Ya da iradelerine yenilemeyip okumuyorlar mı?Okuyanlar hatunlar, tepkilerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle empati kurup yorum yazarsanız çok mutlu olurum.

Şeffaflık bunun neresinde :)

Rahatsız olmanızı anlayabiliriz ama eşiniz hiç bir kötü paylaşımda bulunmuyorsa, muhabbete karışmıyorsa sorun etmenize de gerek yok. Üç beş arıza yüzünden eşinizle durduk yere gerilmeyin.

Bu watsap ilişkileri hemen başlatıp bıtırıyor,nasıl bir toplumuz,her gün yenı bir potansıyel çapkınlık aracı çıkıuor,msn,facbook,ınstagram,watsap daha nıceleri,şükür benım yok ama topluma üzülğyorum,erkeklerde fena haa,arkadşaın instagramı var,bama mesaj atanları gösterdı,başımdna aşağı kaynar su boşaldı,ya bir yasak gelse evller kullanmasa fılan,mıllet uçtu,yazık

Herkese Selamlar, Birazcık uzun yazdım ama malesef ayrıntılı yazmaktan kendimi alamıyorum.Eşimin eski çalıştığı şirketten yakın birkaç arkadaşı var.Bu arkadaşlarının da çocukluk mahalle arkaşlarından oluşan 7-8 kişilik bir arkadaş grupları var.Eşim bekarken ortamlarına girmiş. Evlendiğimizde de belli seviyede görüşmesini devam ettirdi.İçlerinde ayarsız olanları tabi zamanla eş olarak beni rahatsız etmeye başladılar.Eşim de sağolsun bana karşı hep şeffaf olduğundan ayrıca sosyal ortamlarda da birebir görerek bazılarından iyice huzursuzlandım. Eşime arıza çıkardığım da oldu. Onun da birey olarak sosyal çevresinin, görüşeceği yaşıt hemcinslerinin de olacağını desteklediğim için saygı duymaya çalıştığım da.Ne var bu kadar büyütecek diyebilirsiniz ama bu insanların için de bazıları var ki 30 yaşını aşmış işini oturtmuş ama hala ortamda kız kesme, argo tabirle düşürme derdinde. Birinin nişanlısı var ama hayatında kimse yokmuş gibi türden belaltı muhabbetler yapabiliyor. Birinin uzun süreli ilişkisi var ama periskope'ta kız peşinde.İçlerinde evli olup bunların muhabbetine çanak tutanlar da var. Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorum?Birkaç ay önce eşimi whatsapp gruplarına eklemişler. İkimizin telefonları da ortadadır, telefonunu daha hiç karıştırma gereği duymadım ve ondan da böyle bir şey görmedim. İlişkimiz de gayet şeffaf, gizli saklımız yoktur. Kendisini gruba eklediklerini de esim muhabbet arasında söylemişti.Ben de kadın olarak dayanamayıp esimden gizli yazışmaları okumaya başladım. Esime asla belli etmeden hala okuyorum. Amacım esimle ilgili bir şey yakalamak değil, zaten donen sohbetleri bana kendisi muhabbet arasında geyiğine anlatıyor.Ben de ilk kez duyuyormuş gibi dinliyorum. Tabi vicdan azabı çekiyorum eşime karşı ama eşimin okuduğu ortamda dönen muhabbetleri okumaktan kendimi alamıyorum.Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet.. Eşim seviyesiz hiçbir muhabbete eşlik etmediği hatta futbol-maç dışında hiç yazmadığı için bugüne kadar görmezden gelmeye, çok kafaya takmamaya çalıştım.Dün akşam yalnız eşime patlamamak için kendimi çok zor tuttum.Bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor. Bir de bu insan öğretmen.Ben de öğretmenim ama anlayamıyorum. Dünden beri o kızın düştüğü duruma mi yanayım salaklığına mı? Daha muhabbet nerelere kadar gidebilir iyice şaştım. Bazen gruptakilerden "özele gidin, özelden yazışın" diyenler oluyor. Acaba diyorum eşi benimki gibi dinleyici konumunda olanlar da ben gibi okuyor mu? Tepki vermiyorlar mı? Ya da iradelerine yenilemeyip okumuyorlar mı?Okuyanlar hatunlar, tepkilerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle empati kurup yorum yazarsanız çok mutlu olurum.

Yok artık bu ne genişlik be. Eşinin teline kız arkadaşının çektiği resimleri gönderecek, sen de ses etmeden gizli gizli okuyacaksın. Acaba karışmasam mı eşim Nasıl olsa sohbette yok diyeceksin. Bu hale kadar geldik yani bu ülkede. Bir kere arkadaşım kusura bakma ama eşin onlar gibi biri olmasa arkadaşlık etmez, hadi bekarken etti diyelim evlenince niye??? Çıksın gruptan, çok mu zor ya. Vallahi eşimin teline arkadaşı böyle şeyler yazacak yıkarım ortalığı. Benim ahlak anlayışım bu yönde.
Bir de biri yazmış, eşinin özelini okuma. Ne demek özeli, eşler arasında bilinmedik özel şey mi olurmuş. İyi o Zaman herkesin kendine göre özel bi hayatı olsun, ama evli olunsun. Tövbe tövbe nereye doğru gidiyor bu insanlar ya. Bu kadar Avrupalılık da mide bulandırıcı oluyor artık. Değerlerimize sahip çıkalım.

Yok artık bu ne genişlik be. Eşinin teline kız arkadaşının çektiği resimleri gönderecek, sen de ses etmeden gizli gizli okuyacaksın. Acaba karışmasam mı eşim Nasıl olsa sohbette yok diyeceksin. Bu hale kadar geldik yani bu ülkede. Bir kere arkadaşım kusura bakma ama eşin onlar gibi biri olmasa arkadaşlık etmez, hadi bekarken etti diyelim evlenince niye??? Çıksın gruptan, çok mu zor ya. Vallahi eşimin teline arkadaşı böyle şeyler yazacak yıkarım ortalığı. Benim ahlak anlayışım bu yönde.
Bir de biri yazmış, eşinin özelini okuma. Ne demek özeli, eşler arasında bilinmedik özel şey mi olurmuş. İyi o Zaman herkesin kendine göre özel bi hayatı olsun, ama evli olunsun. Tövbe tövbe nereye doğru gidiyor bu insanlar ya. Bu kadar Avrupalılık da mide bulandırıcı oluyor artık. Değerlerimize sahip çıkalım.

Aynen... ayrica esin muhabbete katilmadikca sorun yok denmis ama o iğrenç resimlere maruz kalmasına ne demeli madem arkadaşlarindan farkli rahatsız olup cikmaliydi gruptan

Zaman ayırıp okuyan, cevap yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanin tüm fikirlere saygım var çünkü yazılanların hepsi zaten benim beynimde birbiriyle ne zamandır savaş halinde olan farklı düşünceler.Az önce eşimle sohbet esnasında onun da tanıdığı bir öğretmen arkadaşımla telefonda görüştüğümü selamı olduğunu söyledim.(bu kısmı doğru sonrası kurguydu) arkadaşımın moralinin bozuk olduğunu, basının biraz dertte olduğunu söyledim.Okuldan bir kaç genç öğretmen bir whatsap grupları varmış, içlerinden bekar olan bir erkeğin mezuniyet hazırlıkları icin evine gelen son sınıf öğrencilerinin tamamen safiyanece gizlice ani olsun diye fotolarını çekip bu grupta paylaştığını ama Nasıl olduysa bazı öğrenci Veli'lerinin bu paylaşımlardan haberdar olup huzursuzluk duyarak hocayı şikayet ettiklerini, olayın özel hayatın gizliliği ve habersiz foto çekimi vs. Sebeplerden savcılığa taşındığını ve o gruptaki herkesin soruşturma gecirdigini ve baslarının savcılıkla belada olduğunu anlattım. Normalde meraklanıp hadi yaa diyerek ayrıntı istemedini, arkadasım adına üzülmesini beklerken cok sakin kaldı ve yorum bile yapmadı. 5-10 saniye düşünüp konuyu değiştirdi.Belki benim kuruntum, isten yorgun geldiği icin ilgilenmeyip tepki veremedi. Şimdilik takipte kalmaya karar verdim.

Back
X