Eşimin whatsapp konuşması

Yaşları birbirine yakınmış o zaman. Umarım kötü bir şey yoktur ama yine de araştırın içinizin rahat etmesi için en azından. Çoğu kişi kadın evli mi bekar mı demiş ama karakterle alakalı bir durum, medeni durumunun hiç önemi yok. Hatta çoğu tanıdığım bekar kadınlar işinde gücünde kimsenin kocasıyla işi yok,ama evli olup işyerinde lakayt davranan bir sürü kadın gördüm . Medeni durumuna takılmayın derim o sebeple.
Çok haklısınız. eşim yapmaz demiyorum ama böyle birşey yaparsa da eminim delil bırakmaz. Adam Google aramalarını bile daima gizli sekmeyle yapar geçmiş silmekle uğraşmamak adına. Hiç bir şey olmasa bile gülen suratlar için açıklama beklediğimde ne cevap verecek merak ediyorum

Çok haklısınız. eşim yapmaz demiyorum ama böyle birşey yaparsa da eminim delil bırakmaz. Adam Google aramalarını bile daima gizli sekmeyle yapar geçmiş silmekle uğraşmamak adına. Hiç bir şey olmasa bile gülen suratlar için açıklama beklediğimde ne cevap verecek merak ediyorum
Evet direk sorabilirsiniz ilk fırsatta, konuşmasından anlarsınız zaten ne amaçla o şekilde konuştuğunu.

Neden gizli sekme

Merhaba bayanlar,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Sabah sabah içimi kemiren bir mesele yüzünden üye oldum.

Eşimin telefonunda whatsapp yazışmalarına bakarken iş yerinden bir bayanla konuşmalarını okudum. Belirli aralıklarla konuşmalar var hepsinde işle alakalı şeyler konuşulmuş fakat sık sık gülen surat kullanılmış hem karşı taraf hem kendisi tarafından. Gerekli gereksiz olur olmaz saçma sapan gülen suratlar. Başka bayan arkadaşlarıyla konuşmalarına baktım hiç birinde böyle bişey yok. Eşim normalde iş yerinde mesafeli olunmasından söz eden, kim olursa olsun bey ve hanım olarak hitap edilmesi gerektiğini söyleyen biridir. Benim gördüğüm kadarıyla kendisi de böyle yapar, mesafelidir. Hatta fazlasıyla nemruttur bile diyebilirim. Bu konuda beni de çok uyardığı olmuştu. Tabi bunda aşırı kıskançlığının da etkisi vardı.

Şimdi ben bu konuşmaları gördüm ve bi sinir oldum. Normalde kıskanç biri değilim ama yalnızca bir kişiyle bu şekilde farklı konuşması beni rahatsız etti. Kızlar ben mi boş yere kuruntu yapıyorum? Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?

Konumu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
bence biraz gözlemleyin,herkesle yazıştığı gibi yazışmamışsa altından bişey çıkar diye düşünüyorum ben genelde.

Eşinize sorun bukadar gülücük Samimiyetten rahatsız oldum diyin. Bilse yapmaz belki

Yani ben olsam bende rahatsız olurdum ve içime dert olurdu o yüzden sorardım iş konuşurken seni bu kadar güldüren şey ne diye baktım ama yazışmalarınızdan pek bir şey bulamadım sana sorayım dedim derdim :63:

Merhaba bayanlar,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Sabah sabah içimi kemiren bir mesele yüzünden üye oldum.

Eşimin telefonunda whatsapp yazışmalarına bakarken iş yerinden bir bayanla konuşmalarını okudum. Belirli aralıklarla konuşmalar var hepsinde işle alakalı şeyler konuşulmuş fakat sık sık gülen surat kullanılmış hem karşı taraf hem kendisi tarafından. Gerekli gereksiz olur olmaz saçma sapan gülen suratlar. Başka bayan arkadaşlarıyla konuşmalarına baktım hiç birinde böyle bişey yok. Eşim normalde iş yerinde mesafeli olunmasından söz eden, kim olursa olsun bey ve hanım olarak hitap edilmesi gerektiğini söyleyen biridir. Benim gördüğüm kadarıyla kendisi de böyle yapar, mesafelidir. Hatta fazlasıyla nemruttur bile diyebilirim. Bu konuda beni de çok uyardığı olmuştu. Tabi bunda aşırı kıskançlığının da etkisi vardı.

Şimdi ben bu konuşmaları gördüm ve bi sinir oldum. Normalde kıskanç biri değilim ama yalnızca bir kişiyle bu şekilde farklı konuşması beni rahatsız etti. Kızlar ben mi boş yere kuruntu yapıyorum? Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?

Benim eşimde farklı bir firmayla iş yapıyordu kadına gulen surat fln göndermiş bende kızmıştım tabi ona bişey demedım sonra devamını görmediğim için ustunde durmadım sizde takipte kalın konuşmaları.Hatta sonra kendimi düşündüm bende gülen surat gönderiyorum sonucta :)

Merhaba bayanlar,

aaa nasıl gülen yüz koyabilir ne kadar ayıp.

bende kullanıyorum .. iş arkadaslarımn cogu erkek hepsi muhendis ve nişanlıyım ve işim gereği hep whatsapp telefon konusması olur.. yazısırz bir şey olur komik bir şey olur emojiler koyuluyor yani.. çok takılmayın bnce....

Çok rahatsız olduysanız eşinizi uyarın, hoşunuza gitmediğini bu bayanla arasına mesafe koyması gerektiğini söyleyin olsun bitsin.

konuşmaların içeriği önemli. Anladığım kadarıyla sadece iş için görüşme olmuş, siz :)lerden rahatsız olmuşsunuz. Belki kadının tarzıdır sürekli :) ile mesaj atmak bazı insanlar öyle sürekli :) kullanır. Öyleyse eşiniz de onun tarzı öyle diye :) koymuş olabilir. Benim bir hocam yapardı bunu mesela her lafından sonra bir :). Ben de bir ara yapar oldum hani "emir vermiyorum kibarca rica ediyorum, gülümseyerek söylüyorum, her şey yolunda", mesajını vermek için. Ama yanlış anlaşılmaya müsait bi yandan.

Tamamennn kuruntu kendiniz yazmışsınız hep iş konuşulmuş diye ne gerek var gerginlik yaratmaya. İş arkadaşlarımla watsapp grubumuz var her konuşma sonrası emojidir ama hep iş konuşulur. Sıkıntı yok yani 😬

Dediğim gibi iş konuşulmuş ama hem bu konuda beni uyarıp hem de sürekli “:) “ kullanmaları sinirlerimi bozdu. Soru sorduysa cevap ver geç, diğerlerine yaptığın gibi. Benimle bile konuşurken rastlamadım böyle bişey kullandığına.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Karşı taraf sık sık emoji kullanıyorsa eşiniz de kullanma gereği duymuş olabilir. Bazen karşı taraf kaynaklı zorunlu hissedilip yapılıyor. Yazışmanın içeriği düzgünse sorun yok bence.

Back
X