Eşimin whatsapp konuşması

Aslında su an bişey farkettim. Mailleri yok. Yani o klasör telefonda görünmüyor. Daha önce maillerine bakarken ekran deseninden farklı bir desen girip açtığını çok kez görmüştüm ama klasörün gizli olduğunu tahmin etmemiştim. Biraz kurcaladım fakat bulamadım mailleri. Sadece benden gizlese yanımda deseni girmezdi heralde. Biraz da bu düşündürdü şu an. Sanırım söylediğiniz gibi takipte olacağım.

Samsung telefonlarda böyle birşey var mıdır klasör gizleme gizli sayfa gibi birşey bilgisi olan var mı acaba 😕
Gizli klasör var. Şifreyle giriyorsun desen
 
Benim eşimde işi gereği kadınlarla konusup mesajlasiyor bu konusmalar genelde işle ilgili oluyor nazende emoji oluyor yani gulmeli falan ki eşim erkek arkadaşları nlile dahi çok samimi değildir öyle dışarda görüşmez muhabbet te espri komik bişey dendiyse olabilir yani gülme ya da karşısında ki gülünce oda öyle yapmastr hemen kötü düşünmeyin buraya konu açtıricak kadar içinizi kemirdysede eşinizin telini onun yanında alıp WhatsApp durumlarına bakinn orda mjida görüp sorun niye böyle konuştuğunu.
 
Merhaba bayanlar,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Sabah sabah içimi kemiren bir mesele yüzünden üye oldum.

Eşimin telefonunda whatsapp yazışmalarına bakarken iş yerinden bir bayanla konuşmalarını okudum. Belirli aralıklarla konuşmalar var hepsinde işle alakalı şeyler konuşulmuş fakat sık sık gülen surat kullanılmış hem karşı taraf hem kendisi tarafından. Gerekli gereksiz olur olmaz saçma sapan gülen suratlar. Başka bayan arkadaşlarıyla konuşmalarına baktım hiç birinde böyle bişey yok. Eşim normalde iş yerinde mesafeli olunmasından söz eden, kim olursa olsun bey ve hanım olarak hitap edilmesi gerektiğini söyleyen biridir. Benim gördüğüm kadarıyla kendisi de böyle yapar, mesafelidir. Hatta fazlasıyla nemruttur bile diyebilirim. Bu konuda beni de çok uyardığı olmuştu. Tabi bunda aşırı kıskançlığının da etkisi vardı.

Şimdi ben bu konuşmaları gördüm ve bi sinir oldum. Normalde kıskanç biri değilim ama yalnızca bir kişiyle bu şekilde farklı konuşması beni rahatsız etti. Kızlar ben mi boş yere kuruntu yapıyorum? Siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?

Konumu okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
konuşma içerikleri normalse sıkıntı yapmayın
ben gülümseyerek konuşmayı çok severim mesela
sürekli emoji koyuyorum wp ta da büyük küçük patron dinlemeden :P
kadın çok emoji koyunca o da tuhaf kalmamak çin ekleyiveriyordur ciddi bir şey olduğundan değil
insan çünkü karşıdaki kullanınca da kullanmak zorunda gibi hissediyor
 
Cumle sonuna konan gulen emojı, gözünden kalp fıskıram emojı degıl sonucta. Bence rahat olun.

Ya kalp fıskıran emojı koysaydı?
 
Ben de gülücük emojisini sık kullanırım. İş arkadasima da yazarım. Sadece iş icabı konuşuruz gündelik iş yerinde bile muhabbet etmem, sadece iş uzerinden. Muhabbet ediyorsam da toplu muhabbeette dahil olurum o kadar. Bana bunun için iskillenmek garip geldi doğrusu.
 
Back
X