• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin wp muhabbeti

G gurbaaprenses93 bence şu cümle önemli;
kendisi Rus kızlarıyla ilgili bişey atmış .silinen kısımdan sonra arkadaşı mesaj atmış .Ben evliyken Kıbrıs yaptım sen de Rusya yaparsın X’cim diye
Ben bu cümleden arkadaşının karısını aldattığı anlamı çıkardım ve eşinize de rahatlıkla tavsiye ediyor.

Bence eşinizin arkadaşları eşlerini aldatıyor size söylemese de.

Eşinizin bu tavırlarından sonra bence güvenmeyin dikkatli olun.
Ben de bu kadar kişinin nasıl dikkatini çekmedi diyordum, sonunda değinmişsiniz.

4 buçuk aylık evliyim .eşimin wp de çocukluğundan beri görüştüğü arkadaşlarıyla erkek grubu var .4 -5 erkek .Ve arada çok afedersiniz erkek jargonuyla karı kız muhabbeti yapılıyor .ve bu erkeklerin de hepsi evli .bir kaç defa denk geldim sağdan soldan buldukları güzel kız resimlerini paylaşıyorlar .eşim yorum yapmamış genelde neyse dedim görmezlikten geldim .Ama son gördüğüm sinirlendirdi beni saatlerdir kendime gelemedim .Konuşmanın başını silmiş eşim .Ama büyük ihtimalle kendisi Rus kızlarıyla ilgili bişey atmış .silinen kısımdan sonra arkadaşı mesaj atmış .Ben evliyken Kıbrıs yaptım sen de Rusya yaparsın X’cim diye . Gerisini okuyamadım bile eşim tedirgin oldu ben senin telini karıştırıyor muyum sen neden karıştırıyorsun dedi .Kendimi çok kötü hissettim ,sizce konuşup sormak mı mantıklı yoksa tetikte bekleyip arada telini mı kurcalasam
Eşinizin yaptığı asla doğru değil hatta çok sinir bozucu bununla beraber bir yorumda söylenmis cocukluk arkadasi oldugu icin ordakiker çıkamıyordur gruptan sizde demissiniz zaten yorum yapmamis diye.. esiniz sucludur masumdur demiyorum ama sizde eşinize güvenmiyorsunuz bence güvenseniz telefon karıştırmazdınız ayrica bu yaptıgınız cok ayıp birşey haklıyken haksız duruma düsmenize sebep olmuş. Eşiniz neden karıştiriyorsun diye size soylemesine ragmen hala karistirma taraftarisiniz. Bence uygun olan konusmaktir eğer bu sekikde devam ederse ona göre davranmanizdir ama bu asla telefon karistirmak olmamalı.

Sevgili konu sahibi,
Eşinizden evlendiğinizden beri memnun değilsiniz. Bu olay da tuzu biberi olmuş. bu evlilik hakkında bir daha düşünmeniz gerekli bence.

4 buçuk aylık evliyim .eşimin wp de çocukluğundan beri görüştüğü arkadaşlarıyla erkek grubu var .4 -5 erkek .Ve arada çok afedersiniz erkek jargonuyla karı kız muhabbeti yapılıyor .ve bu erkeklerin de hepsi evli .bir kaç defa denk geldim sağdan soldan buldukları güzel kız resimlerini paylaşıyorlar .eşim yorum yapmamış genelde neyse dedim görmezlikten geldim .Ama son gördüğüm sinirlendirdi beni saatlerdir kendime gelemedim .Konuşmanın başını silmiş eşim .Ama büyük ihtimalle kendisi Rus kızlarıyla ilgili bişey atmış .silinen kısımdan sonra arkadaşı mesaj atmış .Ben evliyken Kıbrıs yaptım sen de Rusya yaparsın X’cim diye . Gerisini okuyamadım bile eşim tedirgin oldu ben senin telini karıştırıyor muyum sen neden karıştırıyorsun dedi .Kendimi çok kötü hissettim ,sizce konuşup sormak mı mantıklı yoksa tetikte bekleyip arada telini mı kurcalasam
Rahatsız edici bişey insan evlendikten sonra artık karı kız aramaz yani rezil bi durum afedersiniz ama öyle yani ben konuşurdum kesinlikle ayıp yaptığın diye

Konuş canım kesinlikle onlar yaptığından söylediğinden utanmıyor senmi konuşmaya çekiniyorsun akıllarını başlarına alsınlar yüzlüceksin ki utansınlar heee fayda edermi hiç bilmiyorum çünkü onun aklının içine giremezsin düşüncelerini değiştiremezsin ama yüzüne vurup utandıracaksın benimde başımda var eşimin en yakın arkadaşı evli eşime instadan sürekli dekolteli kadın fotosu atıyor eşim birşey yazmıyor ama bu düşünce içimi kemiriyor acaba diyorum okuduğumu baktığımı bildiği içinmi yazmıyor demekki aralarında böyle sohbetler dönüyorki eşime atmaya cesaret ediyor konuştum kavga ettim neler yaptım yok iki üç ay geçiyor yine aynı bu erkeklerin zihniyetini değiştiremiyoruz bu yüzden diyorumya keşke zihinlerine girebilsek bizdede grup var allah aşkına hangi evli kadın diğerine yakışıklı erkek fotosu atıyor yok böyle böyle güvenimizi kaybediyorlar eşim çok iyi bir insan karakteri mükemmel hani dersinki bu adam nasıl böyle belaltı sohbet yapar ama yapıyorlar işte ve bende bu durumdan nefret ediyorum allah ıslah etsin demekten başka çare yok hani bazen boşanmayı bile düşünüyorum ama diyorum hakime ne dicem hakim bey kocam arkadaşıyla belaltı sohbet yapıyor😬bana neder acaba🙄😅ama içine atma yüzüne vur utandır onu

güzel kardeşim evliliğin hayırlı olsun.. yuvanda eşinle ve inşaallah doğacak evlatlarınızla bir ömür mutlu olursunuz...
yeni olduğunuz için illaki evlilikte bekle birbirinizden beklentileriniz vardır (cinsel anlam bir tarafa). saygı, sevgi, ilgi-alaka fikir alışverişleri bunlar çok güzel ve doğal beklentiler... ama bir anda olacak şeyler değil... bugün evlendi yarından itibaren şöyle davranacaksın, bunu yapacaksın, şununla konuşmayacaksın gibi uğraş içerisine girme... senin, benim ve herkesin, eşi, annesi babası kardeşleri de olsa bir sınırları vardır... annen veya baban çamaşır çekmeceni karıştırsalar ne dersin!!! sen kız arkadaşınla veya çok güvendiğin bir akrabanla cinsellikle ilgili bir şeyler sorsan, oda cevap verse !!! bunuda tesadüfen eşin okusa ve "bu ne demek oluyor. siz ne-kimin hakkında konuşuyorsunuz" dese ne düşünürsün... (buraya kadar empati) telefon kafasında patlar eminim... şakk !!! ilk cevap "sen ne hakla benim telefonumu karıştırırsın. biz kız kıza muhabbet ediyoruz. hem sen bana güvenmiyormusun da telefonumu kurcalıyorsun!!!" der 3 gün arkanı dönersin eminim... emin ol senin olayın aynısı olmasada benzer olayları buradaki bütün kadınlar yaşamıştır.
burada naçizane fikrim, her insanın (kadın-erkek) kendine göre bir sınırı bir mahremiyeti var. erkek eşiyle olan ilişkiyi dışarı anlatamaz, dışarıdakini de eşine... dolayısıyla seninle özeli olduğu gibi, erkek arkadaşlarıyla da bir özeli vardır... nasıl ki bizim özelimize eşimizi sokmadığımız gibi o da kendisininkine dahil etmez. bir erkek şunu dese ne dersin "yaa bizim X'in bir kızla ilişkisi var. geçen bir yere kaçmışlar 2 gün odadan çıkartmamış adamı" böyle bir şey diyebilir mi, ama onlar aralarında bunu rahatça konuşabiliyorlar... haa bak bizde burada biz bize konuşuyoruz... valla bak şu forumlarda yazılanları bir okusalar varya :D :D :D dünyaları aydınlanır ihya olurlar da neyse...
şuraya gelicem, birbiriniz sınırlarını çizgilerini özellerini ihlal etmeyin!!!! birbirinize olan saygıyı ve güveni zedelersiniz... haa bu demek değil ki gerçekten şüpheli bir durum var, biliyorsun seni aldatıyor, üstüne gitme, sakın sorma, demek değil !!! şüphen veya delilin varsa suratına yapıştıracaksın !!! sadece bi_fikir

yaa yorumları okuyorum da birçok kardeşim eşine şunu yap, şöyle söyle, böyle kız utandır falan diyor ama eşi tamam terbiyesizlik yapıyor olabilir (tasvip etmiyorum) ama düzelebilecek ufak tefek şeyleri öyle utandırarak, mahçup ederek, kızarak hele hele aşalayarak yapmayınız... bakın bu yuva daha taze, ufak çatışmalar sürtüşmeler kavgaları doğurur... bugün kocasına kızar, döner ilk fırsatta eşi kızımıza yüklenir, o ona, o ona derken mesafeler açılır... yollar ayrılır... lütfen değerli kardeşlerim fikirlerinizi beyan ederken güzel yuvaların, genç kardeşlerimizin saadetlerinide düşünün... yapıcı olmaya gayret gösterin... bizim telkinlerimizle ve dahi sözlerimizle yanlış bir yola sevk eder ve devamında yuvası yıkılırsa, o yıkalan yuvalardan çıkan AHH'lar bizim olmasada evlatlarımızın yuvalarına sirayet edebilir. YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ !!! sonra demeyin ki "BU BİZİM BAŞIMIZA NERDEN GELDİ, BEN ŞÖYLE İNANÇLIYIM, ŞÖYLE DİNDARIM, BEŞ ÜSTÜNE BEŞ DAHA KILARIM" yok öyle birşey.... dolaylıda olsa o yuvanın dağılmasının, müsebbibi sensin... bizim kırmızı çizgimiz ALDATMA-ŞİDDET-SAPKINLIK diğer konular aşılabilir çözülebilir... benim bu konulara tavizim yok zaten bunlar var ise yuva yoktur her şekilde desteklerim...

naçizane bi_fikir

Bu tarz adamlara ne yapsan boş malesef, imam bildiğini okur...
Benim ex in de erkek wp grubuna herifler resmen sex videosu atmış ama komik diye bişi atmışlar onun üzerinden geyik çevirmişler....baktım ben bişi yazmadım ki demişti...ama başka zaman da biri kadın cinsel organını atmış, ex te sunu yazmış: tam ya...lık

Evli arkadaşımda da şahit oldum birbirlerine paso rustu vs fotolar gonderip, twitter da sunu takip et vs...ayrı hesapları vardı..

Ben artık iğrendim önünü alamazsın zaten..ayrıldım ben exten boyle tiplerle olmuyor

bence sadece ağızlarında o muhabbet çünkü erkekler wp olsun olmasın konuşur aralarında bu konuyu.

Back
X