- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Sigara bağımlılıktır.İçmeyen anlayamıyor tabi ki.
Bu yüzden de yalan söyler daha çok,baskı hissediyor.
Karışın karışmayın siz bilirsiniz ama boşuna kendinizi üzersiniz.
Kendisi istemedikçe bırakmayacak.
ben mi bakcam hasta olduğunda?Bırakıb içsin. Can onun canı sağlık onun sağlığı. Günün birinde hatasını anladığında geç olmasa bari
Sigarayı kişi kendi gönülden bırakmak istemedikçe kimse kimseye bıraktıramaz. Eşiniz zamanla evden soğuyacak sigara içemediği için. Eşinizi malesef yalana itmişsiniz. Bırakamıyor olduğunu yüzlerce kez görmüşsünüz çünkü. Karışmamalısınız.
Bakmazsınız bakmak için zorunluluğunuz yok sizi zamanında dinlemedi çünkü. Ama habire de ya hasta olursa ya şöyle olur biterse diye düşünüp karalar bağlamaya da gerek yok benceben mi bakcam hasta olduğunda?
valla eşim bile olsa biride bana içme diye baskı yapsa
galiba bende içerim
bence baskı yapmayın yalan sigaradan daha kötü geldi bana
Bakmazsınız bakmak için zorunluluğunuz yok sizi zamanında dinlemedi çünkü. Ama habire de ya hasta olursa ya şöyle olur biterse diye düşünüp karalar bağlamaya da gerek yok bence
Birakin icsin
Yalan soylemesi cok yanlis acikcasi insanin guveni sarsilir. Ne olsa acaba bunda da yalan soyledi mi diye dusundurur haklisiniz. Birakin ne isterse onu yapsin. Koca adam,zararlarini biliyordur soonucta. Keyfi bilir. Hastalaninca goturur huzurevine yatiririm seni deyin gecin.
işte evli olduğumuz için sağlık durumu bana yansıyorne kadar baskı yaparsanız içmesine sebep olursunuz bırakın kendiliğinden bıraksın bırakmıyorsa da kendi sağlığı
Dedeler gibi de oksuruk tiksirik iyy en sinir oldugum seyvalla da yatırırımdarkmore
eve nargile aldık arada akşamları balkonda içelim diye
ben alkol de kullanırım mesela ama her şey dozunda
ayda 1-2 keyif yapsak yetmiyo mu gerçekten anlamıyorum
gene başlıcak 2 dk hareket edince nefes nefese kalmaya
sigara paketi üstündeki mutsuz adam ve kadın gibi olucaz bu gidişle :)
eşimle 17 yıldır birlikteyiz, sigara hariç hiçbir konuda yalan söylemedim ona...
ama sigara konusunda söylüyorum, başka bişey bu anlatamam...
sana tavsiyem salağa yat, senden gizli içmesi en azndan az içmesini sağlayacak (kendimden biliyorum)
Bırakın içsin. Can onun canı sağlık onun sağlığı. Günün birinde hatasını anladığında geç olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?