- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Bazı adamlar çok kurnaz, kadınlar çok iyi niyetli.
Ben nasıl kandım yıllarca..
Belki hala kanıyorum :S Allah korusun.
Bu kadar baskıya yalan da söyler gizli gizli de yapar. Rahat bırak kimseye zorla birşey yaptiramazsin
bana inanmıyo musun bi sorun yok diyosam yok gerçekten falan dediçok kötü
sigara içmesi evet çok kötü ama size yalan söylemesi daha kötü
yalan söyleyip geçmemiş ki…
bir de gözlerinizin içine bakıp "bana inan, bana güven" demiş
insan beni kim bilir başka nelerde kandırıyor diye durur düşünür kendini yer :S
bazen tek bu sebepten keşke daha sevgili olurken bırakıcam sözüne inanmayıp ilişkiye başlamasaydım diyorum
kesnlikle doğru bir tercih yapmışssınız
Her zaman sunu savunurum boyle ufak mevzularda baski, yasaklar koyulmasi yalana sürüklüyor. Esime sınırını bildiği surece ne para konusunda ne arkadaslariyla çıkması konusunda yasaklar koymuyorum. Sonradan ogrensem daha mi iyi.
ben anlıyorum sizi.
zorunluya giderken daha içimde bi huzursuzluk vardı orda başlar diyordum, adam daha giderken çantasına bişey koyacaktım paket buldum, onu aldım içmesin diye.
3 ay sonra ayrıldık o paket çantamda kalmış, nefret ederim sigaradan ama bi tane ben bile içtim sinirden stresten. sonra sinir oldum kalan paketi geçen gün parçaladım attım tekrar içesim gelince.
yani diyeceğim şu, bunlar insanı da bozuyor, siz ona bıraktıracağınıza size başlatmaya gidebilir bu durum, dikkat edin.
Iste anlasamadiginiz her ne konuysa sikmamak lazim. Tabii ki sinirlarini bildigi surece. Esim de ortaokuldan beri içiyor birakirim evlenince demişti tabii ki inanmadim ve bunu kabullenerek evlendim. Birkaç kere actim konuyu tartismaya basladik. Bana ne diyorum artik napim. Her icen de bilincli sigara konusunda. Ben niye kendimi hirpaliycam ki..o konularda ben de bişey demiyorum
iftar var der gitsene derim
12 ye kadar kalır bişey demem
eğlensin derim
bu konuda anlaşamıyoruz
Iste anlasamadiginiz her ne konuysa sikmamak lazim. Tabii ki sinirlarini bildigi surece. Esim de ortaokuldan beri içiyor birakirim evlenince demişti tabii ki inanmadim ve bunu kabullenerek evlendim. Birkaç kere actim konuyu tartismaya basladik. Bana ne diyorum artik napim. Her icen de bilincli sigara konusunda. Ben niye kendimi hirpaliycam ki..
şimdi sorsanızbana inanmıyo musun bi sorun yok diyosam yok gerçekten falan dedi
şimdi sorsanız
"bana yalan söylediğini biliyorum, başka ne yalanın var?" deseniz
yine gözlerinizin içine bakarak "ben sana başka yalan söylemedim, bana güven" diyecek
nasıl inanacaksınız?
gerçekten çok kötü. güven kırıcı
ama bakın yorumlar ne kadar ılımlı
"başka bir illet bu" demişler
belki de biz bağımlı olmadığımız için anlayamıyoruz
belki de gerçekten söylediği tek yalan odur
Daha kesin yöntemlere başvurun bence.
Bir de yalan söylüyon delilleri yok et be adam :)
tiryaki olmadığınızdan anlayamıyorsunuzpeki evde içerse ne yapayım?
daha önce içerken izmaritleri külleri balkona atıp bırakıyordu öylece
temizlemiyor da
ya da dişlerini fırçalamadan öpüşmek istiyor leş gibi kokarken sarılmak istiyor, elini tuttuğumda benim elim de kokuyor
bunlara deliriyorum
şu son 6 aydır mis gibi kokuyordu köh köh öksürmüyordu
başladı gene çilem
tiryaki olmadığınızdan anlayamıyorsunuz
şart koşun balkonda içsin madem izmaritlerini de atsın
sigara tiryakisiyim eşim de ay içme şöyle böyle dese zıttıma gider
hem sevgili iken de baskı ile bıraktırmaya çalışmışsınız anladığım kadarıyla kendisi hiçbir zaman istememiş
ohaaaaa o zaman pardonevet sevgili olmaya karar verdik ama sen sigara kullanıyosun ben nefret ederim dedim
artık sen varsın, bu yüzden bırakıcam dedi 16 yaşındaydım inandım
10 senede fark ettim inanmamam gerektiğini
işte temizlemez ki
evdeki çay kahve kupalarını alıp götürüyo balkona içine su doldurup izmaritleri oraya atıyodu
bardakları hep attım her birinin içinde 40-50 tane vardı
Adamı rahat bırakın, dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?