• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanı

heveslenme laf vurmak için kapalıymış yemin etti:27: hem ben o lafı kötü niyetle kullanmadım mesela karpuz marpuz deriz ya onun gibi ağzımdan çıktı bir anlık sinirden lütfen anlayışlı ol amacın insanları yargılamak mı yoksa yardımcı olmak mı:34:

canım benim,durumun o kadar vahim ki(kıskançlık konusunda)bak aklına yine gelmiş ki adama yemin ettirmişsin...farkında değilsin ama sen bu duruma takmış durumdasın...ayrıca geçmiş konularını incelersen karpuz kavun gibi 1 kez yanlışlıkla olan birşey değil...3 mesajın birinde bahsediyorsun bu durumdan...tedaviye gittiğin bayana bile zaten açık saçıktı diye yazmışsın.altı üstü iş başında bir hanım,derin göğüs dekolteli abiye giymiş hali yok ya...sen bir nefes al ve düşün...gidişatın iyi değil :6:

o internetten tanışılan kız da bir arkadaşıyla mı gelmiş.töbe töbe ya bu nasıl bir iş.eşinizin orada ne işi var.kız ,arkadaşını yer diye mi korkmuş?görüşecekse kendi görüşsün.hadi kız yanında biriyle gider bazen buluşmaya da erkek biriyle gitmez ki.bence eşiniz de nasiplenmek istemiş bu durumdan.ha nasiplendi veya nasiplenemedi oası bilinmez ama niyeti bozmuş gibi görülüyor dikkatli olun.

Bir çok evli erkek eşinin dırdırıyla dışarı kaçar,
sıkmamak gerekir
sık boğaz etmemek gerekir
yok erkektir vs. vs.

Peki , o zaman Allah'ın verdiği akıl nerede?
İrade nerede iyi kötüyü ayırt etme özelliği nerede
kimse bu sebepler arkasına sığınmamalı
özellikle biz bayanlar olarak
yıllarca kadın duygularının bastırıldığı toplumda yeterince ezilmedik mi?
Erkeğe mübahta bayana haram mı
Rabbim her iki tarafa da cezai uygulamayı emrediyorsa demek ki
her kesin sorumlulukları ve sınırları olmalı.
Biz bayanlar olarak bu yanlış kalıp fikirlerden kurtulmalıyız
ne erkek ne de kadın işine gelmediği zaman
iradesi dışına çıkmamalı
bunu mazur göstermekte bir o kadar yanlış!

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

çok doğru arkadaşım.eğer erkeklerin iradesi olmasaydı onlara zina günah olmazdı sadece kadına günah olurdu.erkeğe de kadına da aynı günahsa erkek de kadın kadar kendine hakim olabilir demektir.aksi takdir ilahi adaletten söz edilemezdi.
erkektir azcık oynaşsın görme bu nasıl bir mantıkdır ya.sadece erkeklerin mi canı çekiyor başka kadınları.kadınlar kör mü oluyor evlenince onların da canı çekiyor başka erkekleri.olay da zaten burada, iradeli olup kendini kontrol etmek de.yoksa imtihan dünyası demezdik değil mi?

erkekler zaten kendileri yeterince şımartıyorlar bir de biz kadınlar şımartmayalım artık.

Aldatan erkek, vukuat dönüşü eşine hediye alır genelde, ama dürüm alarak çok ucuza kaçmış, hoş değil..
Bir de merak ettim, 2 saat deyip 9 saat sonra dönen eşinizi hiç aramadınız mı bu süre zarfında, aradınız da açmadı mı?

Eski konularınızı bilmiyorum ama 9 saat sonra gelen ve "önce dürümünü ye, sonra anlatayım" diyen kocanın getirdiği dürümü yiyen kadın bence kıskanç olamaz.
Hadi arkadaşı kendine flört buldu internetten de, sizin eşinizi niye götürdü. Acaba kızlarla yalnız mı kalamıyormuş eşinizin arkadaşı, yolları mı bulamıyor yoksa veya eşiniz etrafı mı gözetledi o arada, onlarla aynı masada oturup kızı tanımasına yardımcı mı oldu, yani ne maksatla gitti eşiniz?

Madem yalan söyleyeceksin, daha düzgün bir yalan söyle be adam.

Back
X