• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yalanı

adamin ozru kabahatinden beter..bogazını sıkmak mıı:53:
acıkcası yaptıgı sey benim kabullenebilecegim birsey degil..ne icin gittigini soylemesi durustce yine de kafa da soru isareti birakan bisey ya kendi icin gittiyse?
senin bulusmaya gitmeni bir kadina yakistiramazken,kendileri erkekle mi bulusmaya gitmis???

Ben bu arkadaşa yardım ve yataklık yalanına inanmadım. Arkadaşı chat sitesinde konuşurken tek başına konuşuyormuşda tanışmaya niye eşinizi çağırmış, hem niye çağırmış ben olsam yalnız başbaşa kalmak isterim. Bi hinlik var bu işte sanki. Takipte olun derim ben size. İnşallah yanılan ben olurum.

arkadaslar erkeklerin bi çogu aldatır.ne kadar sadakat yemini etseler de bu böyledir.yapıları böyledir.bunu böyle kabul edip hazırlıklı olmak gerekior bazı seylere.ufak tefek seylere takılmayın adamı boğmayın derim ben çünkü adam evde ne kadar sıkılırsa o kadar cok dısarıya gider.bi cok erkeği de kadın dısarıya iter dırdırlarıyla ve gereksiz tartısmalarla onun için herseyden önce bayanlar kendimize ceki düzen verelim.bu arada ben de evliyim.görünüm acısından da böyle bu.ben dikkat ettim de türk kadınları evlendikten sonra kendilerini bir bırakıolar felaket.. bir de yurtdısındaki bayanlara bakın evli olanlar daha bakımlı daha güzel bizlerin tersine.demek istiyorum ki adamlara gerekli özeni gösterelim cok fazla da sıkmayalım.erkekler cocuk gibidirler parmagınızda oynatmak da kolaydır dısarıya kacırmak da ..

Arkadaşıyla kocan ikisi de bence birileriyle buluşmaya gitmiş, kendine kız bulmuş adam yanına neden bi erkek alsın ki :) Çok saçma. :) Hiç iyi şeyler düşünemedim ben valla.

Sizde biliyorsunuz aslında çöptanlık olmadığını
tüm öfekiniz de bu yüzden, yerden göğe kadar haklısınz
ama ne yapabilirsiniz şimdi?
Size saygı duymayan bir insan var karşınızda,
eğer diretirseniz bakın şiddetin de dozunu artırabilir.
Şöyle salim bir kafayla düşünün
bırakın eşiniz ne derse desin oralı olmayın
siz neyi nasıl yapacaksanız sessiz düşünün
Eğer bu olanlar için "ben unuturum bunları yeterki kaybetmeyeyim diyorsanız daha fazla kurcalamayın
sonu iyiye gitmiyor

Bir çok evli erkek eşinin dırdırıyla dışarı kaçar,
sıkmamak gerekir
sık boğaz etmemek gerekir
yok erkektir vs. vs.

Peki , o zaman Allah'ın verdiği akıl nerede?
İrade nerede iyi kötüyü ayırt etme özelliği nerede
kimse bu sebepler arkasına sığınmamalı
özellikle biz bayanlar olarak
yıllarca kadın duygularının bastırıldığı toplumda yeterince ezilmedik mi?
Erkeğe mübahta bayana haram mı
Rabbim her iki tarafa da cezai uygulamayı emrediyorsa demek ki
her kesin sorumlulukları ve sınırları olmalı.
Biz bayanlar olarak bu yanlış kalıp fikirlerden kurtulmalıyız
ne erkek ne de kadın işine gelmediği zaman
iradesi dışına çıkmamalı
bunu mazur göstermekte bir o kadar yanlış!

Son düzenleme:
Yalan söylemiş sölemmemiş bilmiyorum allahla onun arasında ama saat farkı garip geldi bana arkadası dokuz saatmi bulustu yeni tanıstığı biriyle ya bir saattir yada 2 saattir bu kadar zaman eşin arkadasınımı bekledi
garippppp....

bir durume gonlunuzu alicagini zannetmis:-)

bence bu yalanin icinde yalan var ben zannetmiyorum,
sadece yaninda gittigine,
demekki karsi tarafta birini getiricek,

sormasi ayip esinizin yasi kac?

Yalan söylemiş sölemmemiş bilmiyorum allahla onun arasında ama saat farkı garip geldi bana arkadası dokuz saatmi bulustu yeni tanıstığı biriyle ya bir saattir yada 2 saattir bu kadar zaman eşin arkadasınımı bekledi
garippppp....

eşimin arkadaşının gerçekten de gittiği yerde evraklarla işi varmış oraya kadar gitmişken kızı da ramış buluşalım demiş sözde eşim kendini birden öyle bir olayın içinde bulmuş gittiği yer bulunduğumuz yere iki saat uzaklıkta iki saatte dönüş toplam dört saat yapıyor saat konusunda haklı ama bugün sürekli arıyor birşey istiyor musun getireyim diye ya gerçekten vicdan azabı çekiyo ya da gerçekten birşey yapmadı da yine de öyle birşeyin içine girdiği için kendini suçlu hissediyo çünkü bana diyo ya sen aynı şeyi yapsan kızardım diye:18: artık ne düşüneceğimi şaşırdım:18:

bir durume gonlunuzu alicagini zannetmis:-)

bence bu yalanin icinde yalan var ben zannetmiyorum,
sadece yaninda gittigine,
demekki karsi tarafta birini getiricek,

sormasi ayip esinizin yasi kac?

kız saf mı tabi ki ilk buluşmaya biriyle gelir eşim 34 yaşında:26:

inşallah da peki benim bu saatten sonra yapmam gereken ne olabilir onu nasıl takip edebilirim:18:

Bence isten cikar cikmaz hemen ev gelmesi onemli. Eger izinli oldugu zamanlarda yine arkadasima gidiyorum diye evden cikarsa tamam de sende cik arkasindan yoksa hep kuruntu icinde yasarsin bu olay aciklanana kadar.

işte ögle araları varmı eşininn eger hayatında biri varsa gündüzz görüşürür yada izin aslırr akşamda tam satinde evde var böyle adamlarr

telefonlarını kontrol et erkek ismindeki tüm numarlara bak kız ismidir belkim bir hatla hepsini araa benim fikrim

Son düzenleme:
buluştukları kız da açık saçıkmış mı aslıııı :18:

Ben bu arkadaşa yardım ve yataklık yalanına inanmadım. Arkadaşı chat sitesinde konuşurken tek başına konuşuyormuşda tanışmaya niye eşinizi çağırmış, hem niye çağırmış ben olsam yalnız başbaşa kalmak isterim. Bi hinlik var bu işte sanki. Takipte olun derim ben size. İnşallah yanılan ben olurum.

aynen katiliyorum ..
bir de adamin arkadasinin gorusecegi kiz da yaninda bir kizla gelmisse bulusmaya o durumda bile esinizin gitmesi cok yanlis yani.. hadi ben bunu buldum arkadasinda biz konusurken sklmsn ona da bunu getirdim gibi..
konu sahibine diyorum ben hic hoslanmadim bu isten arkadasim umarim biz kotu dusunuyoruzdur.

buluştukları kız da açık saçıkmış mı aslıııı :18:

heveslenme laf vurmak için kapalıymış yemin etti:27: hem ben o lafı kötü niyetle kullanmadım mesela karpuz marpuz deriz ya onun gibi ağzımdan çıktı bir anlık sinirden lütfen anlayışlı ol amacın insanları yargılamak mı yoksa yardımcı olmak mı:34:

Esın seni aldattiysa veya aldatiyorsa boşanacak mısın hemen? Yoksa bosver öğrenince ne olacak, ne yaparsa yapsın..

Son düzenleme:
Esın seni aldattiysa veya aldatiyorsa boşanacak mısın hemen? Yoksa bosver öğrenince ne olacak, ne yaparsa yapsın..

bütün yorumları okudum da, en mantıklısı bu.
boşanmıcaksan ve kendi kendini yemeye devam edeceksen. sende kasma kendini.

Back
X