arkadaslar gecenlerde eşimin akrabasının nişanı vardı il dısında. cuma aydına is için gidecegini ctesi pazar nısanın oldugu ile adanaya nisana gidecegini söyledi.cuma aksam kendisinin aydında degılde aslında adanada oldugunu öğrendim akrabasından.bana aydından gececegini söylemişti.inkar etti yok aydındayım ctesi sabah cıkcam adanaya dedi.geldigindede inkara devam etti neyse dedim ama cuma adanadan alınan bir benzin fişini arabada buldum dün.yani duydugum dogruydu aydında degıl adanadaymıs ama hala ınkara devam ediyor bu konuyu kapatmalımıyım bır gün erken gitmek icin bu yalanı söylemesine dayanamıyorum artık güvenmemelimiyim bilmiyorum
kocanın derdi ne? elindeki fişi gösterdinmi ona? sende istesen adanaya gidemezmiydin? yoksa kocan seni götürmemek içinmi öle dedi acaba_? çok soru sordum ama...
arkadaslar gecenlerde eşimin akrabasının nişanı vardı il dısında. cuma aydına is için gidecegini ctesi pazar nısanın oldugu ile adanaya nisana gidecegini söyledi.cuma aksam kendisinin aydında degılde aslında adanada oldugunu öğrendim akrabasından.bana aydından gececegini söylemişti.inkar etti yok aydındayım ctesi sabah cıkcam adanaya dedi.geldigindede inkara devam etti neyse dedim ama cuma adanadan alınan bir benzin fişini arabada buldum dün.yani duydugum dogruydu aydında degıl adanadaymıs ama hala ınkara devam ediyor bu konuyu kapatmalımıyım bır gün erken gitmek icin bu yalanı söylemesine dayanamıyorum artık güvenmemelimiyim bilmiyorum
ama her açıdan yaklaşıyosun gerçekden tbrik ederim
benim aöf sınavım vardı gidemedim nerde oldugunu biliyorum teyzesigil burda dedi
cocugun babası vefat etmisti tren kazasında.dediki 2 gün durayım kımsesı yok tamam dedim ama dahada erken gitmek ıstemıs gittiği yer adanada köy.arkadaslarıda var ama değmezdi yalana
ortada bi inkar varsa saklanacak bişi, var demektir. sakin düşün yakında çıkar kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?