eşimin yalanı

esma2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
364
0
46
Diğer
arkadaslar gecenlerde eşimin akrabasının nişanı vardı il dısında. cuma aydına is için gidecegini ctesi pazar nısanın oldugu ile adanaya nisana gidecegini söyledi.cuma aksam kendisinin aydında degılde aslında adanada oldugunu öğrendim akrabasından.bana aydından gececegini söylemişti.inkar etti yok aydındayım ctesi sabah cıkcam adanaya dedi.geldigindede inkara devam etti neyse dedim ama cuma adanadan alınan bir benzin fişini arabada buldum dün.yani duydugum dogruydu aydında degıl adanadaymıs ama hala ınkara devam ediyor bu konuyu kapatmalımıyım bır gün erken gitmek icin bu yalanı söylemesine dayanamıyorum artık güvenmemelimiyim bilmiyorum

Nasıl yani?
Elinizdeki benzin fişine rağmen mi inkar ediyor?
Yüzsüzlüğün de bu kadarı yani!!!

yaa sonucu ne olursa olsun yalan asla başvurmamalı yalan varsa saklancak bişeyler vardır haaa kötü bi yerdede değilmiş buyüzden fazla uzatma bence tavrını koy tepkini belli et ama sakın fazla uzatma tatlı dilde konuş neden böle bi yalana başvurduğunu öğren böle basit birşey için yalan sölemeye başladıysa sonunu merak edemiyorum

bu kadar ınkar etmesının bence gızlıden gızlıye altını aramalısın,ya senden cekınıyor bır gun once akrabalarına gıttıgını soyleyemıyor,:26: yada baska bı işler karıstırıyor

kocanın derdi ne? elindeki fişi gösterdinmi ona? sende istesen adanaya gidemezmiydin? yoksa kocan seni götürmemek içinmi öle dedi acaba_? çok soru sordum ama...

konuyu kapatırsanız bundan sonra da aynı şeyleri sineye çekeceksiniz demektir...ciddiyetle konusun ya özür dilesin söz versin bir daha yalan söylemeyeceğine ya da siz bir daha güvenmeyin eşinize....

siz neden gitmediniz peki

öyle üstü kapatılacak birşey değil bence

fiş bulmuşsunuz hala inkar ediyor altında başka bi iş var bence

Arkadaşım madem inkar ediyor, fişi gözüne sokmadın mı bu ne die ????
Bu işin peşini bırakma sakın, sana dediği tarihten önce gitmesinde muhakkak bi sebep vardır. Araştır ve bul.

Bu erkekler kadınları çok saf sanıyorlar heralde, inkar ederim olur biter, inanırlar diyorlar. Siz o inananlardan olmayın lütfen....

benim aöf sınavım vardı gidemedim nerde oldugunu biliyorum teyzesigil burda dedi

eee niye madem yabancı bi yere gitmemiş ne diye yalan söyleme ihtiyacı duymuş ki :26: böyle basit birşey için yalan söyleyen adam başka şeyler için hayli hayli söyler....

cocugun babası vefat etmisti tren kazasında.dediki 2 gün durayım kımsesı yok tamam dedim ama dahada erken gitmek ıstemıs gittiği yer adanada köy.arkadaslarıda var ama değmezdi yalana

yaa sizde altında bişey var diyim durmayın kızlar. kötü tarafından bakmayın olaya tamam yalan var işin içinde zaten başlı başına çok çok kötü bişey ama nişana gidiyorum diyim başka bi yere gitmemiş yapmaması gereken bişi yalan sölemek bence erkenden gittiği için senin tepki vermenden korktu ve yalan söledi . bunuda surat yaparak bağırıp çağırarak değil tatlı dille konuşarak çözersin nekadar kırıldığını güveninin sarsıldığını anlat duygularının hepsine doğru cümleler bul ve anlat bence

cocugun babası vefat etmisti tren kazasında.dediki 2 gün durayım kımsesı yok tamam dedim ama dahada erken gitmek ıstemıs gittiği yer adanada köy.arkadaslarıda var ama değmezdi yalana

acaba siz 3 gün kalmasına karşı çıkacağınız için mi yalan söyledi

ben cok önem veririm yani beni yanlız bırakıp dahada erken gitmesi bana cocugumu beni önemsiz hissettirir oda benim tepkılerimden cok cekinir kızlar.zaten ilk kurdugum cümle "senin bize verdiğin deger bumu ben zaten izin verdiğim halde neden erken gittin bizi bigün fazla yanlız bıraktın sınavım vardı zorluk cektim büyüksehir sınav yerini zor buldum cocugu bırakacak yer bulamadım degermiydı"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…