- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
boşan.
Ona göre hata yapmıyor ki ne var bunda sanki kaç paralık oynuyorum diyorBu gerçekten hastalık, bende de çok meyil vardır bu işlere, eşim sevgiliyken yasak koymuştu, devam edeceksen ben yokum demişti, o gün bugündür milli piyango bileti bile almıyordum.
Yıllar geçti...
Geçen hün kendi almış gelmiş, şansımızı deneyelim mi diyor, valla elim titredi tiryaki içiciler gibi.
Bence kızıp bağırmak yerine başka yöntemler deneseniz. Örneğin haftada 5 tl lik birlikte oynamayı teklif edin, size asla yalan söylemesin o da ama, bunun affedilir yanı olmadığını bilsin.
hiç karışmasam mı acabaKendisi vazgecmedikce siz hiçbir şey yapamazsınız. Kendisi de batmadan, dibe vurmadan vagecmeyecek. Üzgünüm ama bu böyle.
ciddimisinizboşan.
dalga geçiyor olmalısınız
ciddimisiniz
oynuyosun biliyorum diyorum oynamadım diyor cüzdanında gördüm de diyemedim takip ediyosun der diye napıcagımı bilemiyorum ve o bunu kumar olarak görmüyorHerkesin dünyası farklı.
Ben de olsam boşanırım.
Kumar benim için de boşanma sebeplerindendir.
evet hep kaybediyor ama anlamıyor çok yoruldum şuan konuşmuyoruz böyle devam mı etsem yoksa boşanmayı mı teklif etsemBu çok kötü bir alışkanlık, tedavi olması lazım. Kumar oynayanlar böyle. Bizim bir çalışanımız var, memleketinde ailesi var. 1 yıl burda çalışır para biriktirir tam memlekete gidecek yA işte daha fazla para götüreyim diye gider iddia oynar bütün parasıyla, hepsini de kaybeder. Sonra ağlar durur.
Hep kaybediyor ağlıyor ama yine yapıyor.
İnşallah eşiniz düzelir ama zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?