- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
hata yaptığını düşünmüyor 5 tl 10tl ne var bunda diyor maaşımın hepsini oraya vermiyorum sonuçta diyor ve beni bunaltma diye kavga ediyorbu gerçekten bi hastalık ve ben de genetik olduğunu düşünmeye başladım artık.
önünde onlarca ev parasını kumar masalarında kaybetmiş bi baba profili varken kendisi de oynayan biri var da örnek olarak...
bi psikoloğa gitmeyi teklif etseniz?
aynı durumu biz de yaşıyoruz canım benim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. ama çözmek için malesef ki eşinin bunun hata olduğunu kabul etmesi lazımhata yaptığını düşünmüyor 5 tl 10tl ne var bunda diyor maaşımın hepsini oraya vermiyorum sonuçta diyor ve beni bunaltma diye kavga ediyor
kaç kere söyledim bana yalan söyleme diye ama nafileo dert bende de var canım şimdi biraz daha iyi ama bana da yalanlar söylüyordu eşim ben borç öderken o 100 -150-200 verirdi at yarışlarına bir gün geçtim karşısına bana yalan konuşmana gerek yok biliyorum oynadığını dedim kavga gürültü koptu kıyamet o derece bende oynıcam bundan sonra dedim sen mi beni batırcan ben mi seni batırcam dedim gör sen dedim sen oynama batırırsın dedi senin yaptığın ne dedim ve de oynadım bir değil kaç kere en sonunda dedim ki kendisine ben oynamana bir sey demiyorum oyna ama usulunde sigarası içkisi kahvesi yok ayda 1 oyna 50 oyna dedim ama benden de gizleme dedim o dur bubur gizlemez kuponu masanın üstüne koyar sizde böyle deneyebilirsiniz
Bir tanıdığım yıllar önce boşandı,1 affetti 2 affetti baktı olmuyor boşandı tamam oynamıyacağım diyor sonra tekrardan başlıyor.Belki de bir ev parası kaybetmiştir adam tanıdığım olan kadın dayanamadı.10-10 eşiniz toplasa paraları dünyanın parası gider.oynuyosun biliyorum diyorum oynamadım diyor cüzdanında gördüm de diyemedim takip ediyosun der diye napıcagımı bilemiyorum ve o bunu kumar olarak görmüyor
O bunu kumar olarak görmüyor olabilir.oynuyosun biliyorum diyorum oynamadım diyor cüzdanında gördüm de diyemedim takip ediyosun der diye napıcagımı bilemiyorum ve o bunu kumar olarak görmüyor
Bence önce bir psikolojik tedavi aldırın. Devlet hastanelerinde var. Bi aldırın bakın bakalım yapacak mı, eğer hala devam ediyorsa o zaman oturur ciddi ciddi konuşursunuz.evet hep kaybediyor ama anlamıyor çok yoruldum şuan konuşmuyoruz böyle devam mı etsem yoksa boşanmayı mı teklif etsem
sanki babamı anlattınız babam da kaç senedir bunun içinde bir umut kpısı olarak görüyor.babam zengin sayılablecek bir variyetmiiz iflas sonucu kaybednce başladı.3 5 ne var diyor.çıkarsa durumumz düzelir diyor hlbuki haydan gelen huya gider.kabullenmek mmkün mü blmyrm sounnda şin sonu size doknuyor..bugn az oynar yarın çok ya tedavi olacak ya olacak diğer türlü anem gibi sinir hastası olma eşinizin her dediğini doğru mu yalan mı diye düşünmkten ruh sağlığınız kaybetme riski ile karşı karşıyasınızkaç kere söyledim bana yalan söyleme diye ama nafile
Herkesin dünyası farklı.
Ben de olsam boşanırım.
Kumar benim için de boşanma sebeplerindendir.
Merhaba Hanımlar;
3 yıllık evli bir çocuk annesiyim.Eşimle sorunlarımız vardı ama aşılamıyacak gibi değildi.Ama artık aşamıyorum galiba nasıl davranmam gerekli bilmiyorum.
Şöyleki eşim iddaa oynuyor.Ve diğer şans oyunları.Maddi açıdan durumumuz sıkışık.Dün akşam cüzdanından para almam gerekti son 30tl var cüzdanda maaş alana kadar idare edicez dedi tamam dedim.Cüzdanı açtım kuponu küçücük katlayıp sıkıştırmış.Ne olduğunu merak ettim ve 20tl lik oyun oynamış.Hiç birşey söylemedim kapattım.Hep böyle yapıyor.10tl si varsa 5 tlsini oynuyor.Kavga ettim olmadı sustum olmadı ne yapıcağımı bilmiyorum bana akıl verin hep böyle yapıyor ve oynamadığına yemin ediyor.ama ben biliyorum
Herkesin dünyası farklı.
Ben de olsam boşanırım.
Kumar benim için de boşanma sebeplerindendir.
Ya bak bana göre kocam olacak adam da bunu kumar olarak kabul etmeli.ciddi bi problem ama nasıl hemen boşanmayı aklınıza getirebiliyorsunuz anlamıyorum. çeşit çeşit akıl verilmiş burda ilk önce onları uygulamak varken boşan diye akıl vermek bence doğru değil. ama dediğiniz gibi herkesin dünyası farklı
Ya bak bana göre kocam olacak adam da bunu kumar olarak kabul etmeli.
Bir liralıktan bir şey olmaz diyen,harama uzanan eli olan adamı istemem ben.
evet onu da denedim ama çok yanaşmadı beraber oynamaya hep gizli saklı iş peşinde maaşını bana vermez kicanım böyle kavga ile veya sürekli yüzüne vurararak, tartışarak bu iş bitmez. bir kaç arkadaş daha söylemiş ben de ekleyeyim: aylık maaşı aldığında hepsini getirsin alacağı vereceği hallettikten sonra eşin kendine bir harçlık alsın küçük bir miktar 10-20 tl gibi bununla oynasın çünkü bu bir bağımlılık ve bir anda kesemezsiniz. hatta sen de ilgilen o zaman birlikte oynayalım de yavaş yavaş bıraktır. çünkü zorlama oldukça daha kötüye gidenleri gördüm.
Burada da aynı fikirde değilim açıkçası.herkes kumar olduğunu kabul etmeli evet ama bana hemen boşanmayı akla getirmek doğru gelmiyor. ilk önce vazgeçirmeye çalışılmalı denenebilecek her yol denenmeli adam artık iflah olmuyorsa evin düzenini bozacak kadar kupon yapıyorsa, artık geleceğinizi göremiyorsanız o zaman düşünülebilir. her şeyden önce yuva ne zorluklarla kuruluyor önümüze çıkan her zorlukta boşanmak ne kadar doğru bilemiyorum.
ve cebinde 50tl varken 20tlsini vermişBir tanıdığım yıllar önce boşandı,1 affetti 2 affetti baktı olmuyor boşandı tamam oynamıyacağım diyor sonra tekrardan başlıyor.Belki de bir ev parası kaybetmiştir adam tanıdığım olan kadın dayanamadı.10-10 eşiniz toplasa paraları dünyanın parası gider.
eğer çıkarsa hayatının kurtulacağını düşünüyor olabilir. baktı ki olmuyor böyle.Merhaba Hanımlar;
3 yıllık evli bir çocuk annesiyim.Eşimle sorunlarımız vardı ama aşılamıyacak gibi değildi.Ama artık aşamıyorum galiba nasıl davranmam gerekli bilmiyorum.
Şöyleki eşim iddaa oynuyor.Ve diğer şans oyunları.Maddi açıdan durumumuz sıkışık.Dün akşam cüzdanından para almam gerekti son 30tl var cüzdanda maaş alana kadar idare edicez dedi tamam dedim.Cüzdanı açtım kuponu küçücük katlayıp sıkıştırmış.Ne olduğunu merak ettim ve 20tl lik oyun oynamış.Hiç birşey söylemedim kapattım.Hep böyle yapıyor.10tl si varsa 5 tlsini oynuyor.Kavga ettim olmadı sustum olmadı ne yapıcağımı bilmiyorum bana akıl verin hep böyle yapıyor ve oynamadığına yemin ediyor.ama ben biliyorum
Yanlış anlama da arkadaşım bir de parası olsa ne yapacak acaba?ve cebinde 50tl varken 20tlsini vermiş
çok ciddiyim.dalga geçiyor olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?