- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.363
- 1.123
- Konu Sahibi asii nuran
-
Ay başına daha kaç gün var 30 lira ile nasıl idare edecek kredi kartına mı yüklenecek.İnternet bakancılığının şifresini biliyor musunuz kredi kartı kullanıyorsa bakın kontrol edin kredi kartından da oynuyormu.ve cebinde 50tl varken 20tlsini vermiş
evet.ciddimisiniz
hep böyle yapıyor bana idare et diyor kendisi oyun oynuyor.kredi kartı yokAy başına daha kaç gün var 30 lira ile nasıl idare edecek kredi kartına mı yüklenecek.İnternet bakancılığının şifresini biliyor musunuz kredi kartı kullanıyorsa bakın kontrol edin kredi kartından da oynuyormu.
boşanmayı teklif etmelimiyim yoksa direk gitmelimiyim çok düşünyorum bu aralarevet.
sizin rızkınızı kumara yatıran adamdan koca ve baba olmaz.
ömür boyu sıkıntı yaşayacaksınız.
evet öyle diyor çıkarsa borçları kapatırız diyor ne kadar saçmaeğer çıkarsa hayatının kurtulacağını düşünüyor olabilir. baktı ki olmuyor böyle.
evet çok haklısınız tam da öyleYanlış anlama da arkadaşım bir de parası olsa ne yapacak acaba?
Ayranı yok içmeye,BMW ile gider Çeşme'ye.
Hayatinda hic kumari yalani birakabilmis bir insan tanidin mi? Tedavi olur duzeliyor dersin, 10 sene sonra tekrar nukseder. Hadi sil bastan. Kucuk couklari var gelisme caginda. Ay sonuna kadar 30 tl'ye ne yesin de gelissin bu cocuk? Cocugumu ac birakacak kocaya yediririm o kuponlari sen ne bosanmamasindan bahsediyorsun?herkes kumar olduğunu kabul etmeli evet ama bana hemen boşanmayı akla getirmek doğru gelmiyor. ilk önce vazgeçirmeye çalışılmalı denenebilecek her yol denenmeli adam artık iflah olmuyorsa evin düzenini bozacak kadar kupon yapıyorsa, artık geleceğinizi göremiyorsanız o zaman düşünülebilir. her şeyden önce yuva ne zorluklarla kuruluyor önümüze çıkan her zorlukta boşanmak ne kadar doğru bilemiyorum.
başka çıkar yol bulamayınca o ümide kapılmış olabilir . ama yazık . üzüldüm. adam başka çare kalmamış diye düşünüyor gibi.evet öyle diyor çıkarsa borçları kapatırız diyor ne kadar saçma
İdare et diyorda nasıl idare edeceksin,ne yiyip ne içeceksin peki çocuğun da varmış beslenmesi gerek eşiniz bunları düşünmüyor heralde.hep böyle yapıyor bana idare et diyor kendisi oyun oynuyor.kredi kartı yok
olmayan parayla sürekli oynaması, sana sürekli yalan söylemesi kumar bağımlısı olduğunu gösteriyor.evet öyle diyor çıkarsa borçları kapatırız diyor ne kadar saçma
Canim sen iyi misin? Ayin daha yarisindayiz ve adam bebeginin beslenip buyumesi icin kullanilacak parayi kumara vermis. Ceplerinde kalmis 30 tl. Bu cocuk ne yesin de buyusun 30 tl'ye? Anca bir kutu mama alirlar. Ayrica kumar oynayan adamlar calisan karilarinin paralarini da alirlar bilgine.başka çıkar yol bulamayınca o ümide kapılmış olabilir . ama yazık . üzüldüm. adam başka çare kalmamış diye düşünüyor gibi.
mümkünse siz de çalışın . borçları daha kolay kapatırsınız
evet çok doğru çalışıyorum ve bana maaşını ver diyorCanim sen iyi misin? Ayin daha yarisindayiz ve adam bebeginin beslenip buyumesi icin kullanilacak parayi kumara vermis. Ceplerinde kalmis 30 tl. Bu cocuk ne yesin de buyusun 30 tl'ye? Anca bir kutu mama alirlar. Ayrica kumar oynayan adamlar calisan karilarinin paralarini da alirlar bilgine.
çalışıyorum bendebaşka çıkar yol bulamayınca o ümide kapılmış olabilir . ama yazık . üzüldüm. adam başka çare kalmamış diye düşünüyor gibi.
mümkünse siz de çalışın . borçları daha kolay kapatırsınız
evi direk terk mi etmeliyim yoksa konuşmalımıyımolmayan parayla sürekli oynaması, sana sürekli yalan söylemesi kumar bağımlısı olduğunu gösteriyor.
adam hatalıyım düzeleceğim demiyor ki 1,2,3. şansı veresin.
adam vazgeçmeyeceğini açık açık söylüyor. düzeltmek gibi bir seçeneğin yok yani. evi terketmek vb blöfler bu yüzden işe yaramaz.
o yüzden buradan tek çare boşanmak görünüyor.
Canim sen iyi misin? Ayin daha yarisindayiz ve adam bebeginin beslenip buyumesi icin kullanilacak parayi kumara vermis. Ceplerinde kalmis 30 tl. Bu cocuk ne yesin de buyusun 30 tl'ye? Anca bir kutu mama alirlar. Ayrica kumar oynayan adamlar calisan karilarinin paralarini da alirlar bilgine.[/QUOTE
şimdi ben kara kara düşünüyorum napıcaz diye
Konusursan ne olacak ki seni evde kalmaya ikna edecek. Bir daha asla yapmayacagim falan diyecek sen de inanip bir daha gizlice kupon bulana kadar hayatina kaligi yerden devam edeceksin.evi direk terk mi etmeliyim yoksa konuşmalımıyım
Eşim de ilk evlendiğimiz yıl arkadaşlarından internetten bu tarz bir şeye dadanmıştı, ilk başta iş stresi vs. çok ses çıkarmadım sonra hem B.k'nu çıkarıp hem de biraz yüksek miktar para kaybedince büyük bir kavga eşliğinde yaptığının hem aile babası olarak yanlış hem de gunah olduğunu öne sürüp temelli bırakmaz ise kesinlikle boşanacağımı öne sürdüm ki gerçekten de boşanacaktım kafaya koymuştum, hem şerri hukuk hem medeni hukuk böyle bir durumda benim yanındaydı bunu da kendisine anlattım. Yemin ederek bitirdi çok şükür. Kuran'a da el bastı. Tüm arkadaşları bilir bana yeminini. Benden habersiz bir gün oynarsa da hakkımın kesinlikle helal olmadığını biliyor. Yanı hastalık boyutuna ulaştıysa bir uzmana başvurmalısınız.Henuz değile eşinize karşı net ve kararlı bir yaptırım uygulamalısınız. Kızma, bağırma, ağlamayla çözülecek bir sorun degil çünkü.Merhaba Hanımlar;
3 yıllık evli bir çocuk annesiyim.Eşimle sorunlarımız vardı ama aşılamıyacak gibi değildi.Ama artık aşamıyorum galiba nasıl davranmam gerekli bilmiyorum.
Şöyleki eşim iddaa oynuyor.Ve diğer şans oyunları.Maddi açıdan durumumuz sıkışık.Dün akşam cüzdanından para almam gerekti son 30tl var cüzdanda maaş alana kadar idare edicez dedi tamam dedim.Cüzdanı açtım kuponu küçücük katlayıp sıkıştırmış.Ne olduğunu merak ettim ve 20tl lik oyun oynamış.Hiç birşey söylemedim kapattım.Hep böyle yapıyor.10tl si varsa 5 tlsini oynuyor.Kavga ettim olmadı sustum olmadı ne yapıcağımı bilmiyorum bana akıl verin hep böyle yapıyor ve oynamadığına yemin ediyor.ama ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?