• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yanina gitmek istemiyorum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.323
53
Kizlar esim gurbette bizi de götürecek önümüzdeki ay sorun şu ki gitmek istemiyor gibiyim aileme yakin oturuyorum bebegim cok huysuz bir bebek annem sürekli destek olur bakar vs yemege vs de hep annemdeyim 🥲rahata çok alıştım esim bebegimizi ve beni özlediğini söylüyor bebegimde babasini görüntülü gördüğünde çırpınıyor ama garip bi sekilde gidesim yok hevesim yok belkide rahatlığa alistigimdandir ama bilmiyorum garip hissediyorum annemin desteği ultra fazla olduğu icin ne kadar gec o kadar iyi kafasindayim bugun esime biraz daha para mi biriktirsek vs dedim eşim orada lojman gibi bir yerde kalıyor hemen götürme bizi dedim tepkili davrandı kendimi gitme fikrine nasil adepte ederim 😕

Eşinizi özlediğinizi,eşinizin de sizi ve evladınızı özlediğini hatırlarsanız adapte olmanız kolaylaşır.

bir anda burada "gitmekten vazgeçtik. eşim ülkeye dönüyor" diyeceğinizi hissediyorum nedense.
nedeni daha önce sağdan soldan aşırma konuları, kendi başınızdan geçmiş gibi anlatmanız olabilir mi acaba?
(soru retoriktir.)

eski yorumlarımı alıntılamayı seviyorum. hatırlatma mahiyetinde buraya koyasım geldi.

Siz daha gideceginiz ulkede hangi sehre gideceginizi bile bilmiyordunuz, ogrenme geregi duymamistiniz. Zaten gidesiniz yoktu en bastan.
Evet annemden ayrılmak zor geliyor çünkü bebegim doğduğundan beridir zor bir bebek hala öyle 😕

Evlenmeseydiniz o zaman
Ailesinden ayrılmayan erkek kadın fark etmez evlenmesin
Eşinizin yerinde olsam çoksert tepki gösterirdim
Aynı şeyi adamlar yapınca ne kadar itici nahoş duruyorsa kadınlar içinde durum aynı
Annesinin memesinden ayrılmamış deriz hatta
Aslinda evliligim hakkinda cok bireyselim ama konu bebek bakımı ve zor bi bebek olunca desteksiz kalmaktan korkuyorum çünkü doğumundan bu yana annemle baktık bebeğime pasaport islerine basladim esim vekalet vermesi gerekiyormuş o vekalet verdiğinde bebegimin de pasaportunu halledip gidecegiz inşallah ☹️ bilmediğim dil bilmediğim bir kültür de korkutuyor

4000 euro net almiyor mu eşin?
450 euro asgari ucret olan bir ulkeye gideceksin. bin euroya al bir yatili gocmen bakici, hem cocuga baksin hem evi cevirsin.
zor cocuga tek mi bakacaksin onca zenginliğin içinde?
Net 4 bin euro almıyor yaklasik ama cumartesi pazar günleri de mesaiye kalirsa çalıştığı firma Türk firmasi is yükü cok agir dün gece gitti ise sabah mesai yapıp aksam beşe kadar tekrar kaldi 😕 aslinda bu da korkutuyor beni borclarimiz var onlari kapatma ev tutma derdinde

Eşinizi orda tek bırakmanız evliliğin akıbeti açısından hiç iyi olmayabilir . Bunu kendinize sık sık hatırlatın içinizden gitmek gelmediginde .
Pasaport icin ben başvurdum bebeğim için eşimin kendisinin olması yada vekalet vermesi gerekiyor mus orada işler çok yavaş işliyor bir vekalet icin 15 gün sonrasına randevu vermisler onu bekliyoruz birde esim ev tutacak kolay ev bulunmuyormus kafaya göre ayarlasin gideceğiz

Kizlar esim gurbette bizi de götürecek önümüzdeki ay sorun şu ki gitmek istemiyor gibiyim aileme yakin oturuyorum bebegim cok huysuz bir bebek annem sürekli destek olur bakar vs yemege vs de hep annemdeyim 🥲rahata çok alıştım esim bebegimizi ve beni özlediğini söylüyor bebegimde babasini görüntülü gördüğünde çırpınıyor ama garip bi sekilde gidesim yok hevesim yok belkide rahatlığa alistigimdandir ama bilmiyorum garip hissediyorum annemin desteği ultra fazla olduğu icin ne kadar gec o kadar iyi kafasindayim bugun esime biraz daha para mi biriktirsek vs dedim eşim orada lojman gibi bir yerde kalıyor hemen götürme bizi dedim tepkili davrandı kendimi gitme fikrine nasil adepte ederim 😕
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama be kadar erken giderseniz o kadar iyi.Evet rahata alıştığınız için zor gelecek ama inanın bi sire sonra kendi evinize alışıp düzeninizi oluşturacaksınız.Hem bebeğiniz de kendş düzenini oluşturacak.(kendimi gördüm sizde benim bebeğim de zordu kolikti uyumazdı ilk 60 gün annemde kaldım o rahatlığı çok iyi biliyorum ☺️evime döndüğümde o kadar zor gelmişti ki nasıl yapacağım bebeğin bakımı yemek ev işleri ama şimdi alıştım hatta bazen anneme gitmiyorum çağırdığı halde. Bebeğim de kendi evimizde daha rahat biliyor musunuz.Eşinizi de düşünün.Siz 3 kişiden oluşan bi ailesniz artık.İnsanoğlu nelere nelere alışıyor buna mı alışmayacaksınız.Bi an önce gitme modunda olun.

Net 4 bin euro almıyor yaklasik ama cumartesi pazar günleri de mesaiye kalirsa çalıştığı firma Türk firmasi is yükü cok agir dün gece gitti ise sabah mesai yapıp aksam beşe kadar tekrar kaldi 😕 aslinda bu da korkutuyor beni borclarimiz var onlari kapatma ev tutma derdinde
net ne kadar?
hem 4bin euro net hem cikan madenden pay , hem lojman vs demistiniz.
esiniz uc ay calissa ortalama bir karadaglinin 27 ayda kazandigini kazanıyordu sizin hesaba göre.
daha ne borcu, ne ev tutmasi?
ben o konuna da yazmistim, tanidigim biri karadagda seralik arsa alip oturum aldi diye (hos sonradan hersey rüşvetle dönüyor ben böyle ulkenin... dedi geri trye döndü) kendim de turist olarak defalarca balkanlarda bulundum. az cok biliyorum yani 4000 euronun - 4000i gec 2000 euronun bile balkanlarda harika bir rakam oldugunu.
dediginiz rakamlar ve hayat hikayesi gercekse endişeniz olmasin. orada krallar gibi yasarsiniz, en guzel evde kalirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X