• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yanina gitmek istemiyorum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama be kadar erken giderseniz o kadar iyi.Evet rahata alıştığınız için zor gelecek ama inanın bi sire sonra kendi evinize alışıp düzeninizi oluşturacaksınız.Hem bebeğiniz de kendş düzenini oluşturacak.(kendimi gördüm sizde benim bebeğim de zordu kolikti uyumazdı ilk 60 gün annemde kaldım o rahatlığı çok iyi biliyorum ☺️evime döndüğümde o kadar zor gelmişti ki nasıl yapacağım bebeğin bakımı yemek ev işleri ama şimdi alıştım hatta bazen anneme gitmiyorum çağırdığı halde. Bebeğim de kendi evimizde daha rahat biliyor musunuz.Eşinizi de düşünün.Siz 3 kişiden oluşan bi ailesniz artık.İnsanoğlu nelere nelere alışıyor buna mı alışmayacaksınız.Bi an önce gitme modunda olun.
Ahh sonunda anlayan biri eşimi cok seviyorum cok da istedik Türkiye den daha iyi bir şarta gitmeyi esimi de cok destekledim bu konuda çok ağır sartlarda çalışıyor genelde pazar günleri de işte uzun saatler iste aslinda beni biraz da bu korkutuyor tek kalmak dil bilmiyorum eşyalı ev tutacak ama ne kadar bize uygun olacak dara düştüğümde alo diyecegim koşup gelecek yakınlarım arkadaslarim yok taşınmaya karar verirken bu kadarini düşünmedim gidelim de yeter ki diye çünkü ulkede ki stresi kaldiramaz noktaya geldim sürekli tv de istismar cocuga karşı islenen suçlar kadar kimsenin ceza almamasi vs vs bunu evlendik evleneli ben istiyordum zaten ama şuan olunca hic yaşayacağım eksi durumlari düşünmedim endişeliyim tek olsam pek umursamazdim ama bebek olunca hastahane isleri de Türkiye gibi hizli iyi degil vs dediler zaten evhamli yapim var alisabilecekmiyim evi sevecekmiyim yani yeniden bir hayat kurmak korkutuyor beni mevcut konforu terketmek endise yaratti bende 🥲

Eşi hangi ülkede ve ne iş yapıyor ki?
karadag ama sehri merak edip sormamisti bile son konusunda
Pasaport icin ben başvurdum bebeğim için eşimin kendisinin olması yada vekalet vermesi gerekiyor mus orada işler çok yavaş işliyor bir vekalet icin 15 gün sonrasına randevu vermisler onu bekliyoruz birde esim ev tutacak kolay ev bulunmuyormus kafaya göre ayarlasin gideceğiz
hangi sehir? soyle bi bakayim
belki airbnbden ev vardir esyali.
gercek evi tutasiya rahatca kalinir.

karadag ama sehri merak edip sormamisti bile son konusunda

hangi sehir? soyle bi bakayim
belki airbnbden ev vardir esyali.
gercek evi tutasiya rahatca kalinir.
Niksic

Esim kepçe operatörü suan karadagda yer altinda bir madende çalışıyor

Ah hatırladım tamam. Yukarıdaki arkadaşın söylediği yatılı bakıcı işi olabilir bence de. Büyük bir ev tutarsınız, ona da bir oda verirsiniz. Mis gibi her işiniz yapılır. Size de bebekle vakit geçirmek kalır. Öyle bir imkanım olsa hiç hayır demem. 😅 12 yıldır evliyim, 4 ay önce ikimiz de işlerimizi bıraktık, göç ettik. Evet sosyal olarak zorlayabiliyor ama ona da alışıyorsunuz. Evli kişilerin yeri eşlerinin yanıdır.

Evet annemden ayrılmak zor geliyor çünkü bebegim doğduğundan beridir zor bir bebek hala öyle 😕
Hangi bebek kolay ki? Herkesin bebeği kendine zor. En nihayetinde bekarlık konforu gidiyor en kolay bebek bile olsa zordur insan büyütmek ve bu büyüdükçede zorlukları artan bir durum. Anneniz şimdi altını alıp uyutuyordur okul zamanı gelince ödevini yaptırır yemeğini hazırlar siz yine bu konfordan kopmak istemezsiniz. O zaman neden evlendiniz?

Ah hatırladım tamam. Yukarıdaki arkadaşın söylediği yatılı bakıcı işi olabilir bence de. Büyük bir ev tutarsınız, ona da bir oda verirsiniz. Mis gibi her işiniz yapılır. Size de bebekle vakit geçirmek kalır. Öyle bir imkanım olsa hiç hayır demem. 😅 12 yıldır evliyim, 4 ay önce ikimiz de işlerimizi bıraktık, göç ettik. Evet sosyal olarak zorlayabiliyor ama ona da alışıyorsunuz. Evli kişilerin yeri eşlerinin yanıdır.
Borclarimiz olmasaydi olabilirdi ama Türkiye de borclarimzi var bankalara krrdi kartı kredi vs onlari odememiz gerekiyor dil vs ogrendikce bebegim büyüdükçe kreşe verip bende calismayi düşünüyorum farklı hayallerimiz var basarabilirsek inşallah

Hangi bebek kolay ki? Herkesin bebeği kendine zor. En nihayetinde bekarlık konforu gidiyor en kolay bebek bile olsa zordur insan büyütmek ve bu büyüdükçede zorlukları artan bir durum. Anneniz şimdi altını alıp uyutuyordur okul zamanı gelince ödevini yaptırır yemeğini hazırlar siz yine bu konfordan kopmak istemezsiniz. O zaman neden evlendiniz?
Herkes zorluklari bire bir görüp evlenmiyor değil mi mesela boşanan bir insan bile boşanacağını bilerek evlenmiyor sizinki suan madem ölücez niye yasiyoruz ki demek gibi biraz mantıklı mi yorum yapsaniz

Kepçe operatörü 4 bin euro maaş alıyo karadağ cumhurbaşkanı 2700 euro alıyormuş. Cumhurbaşkanı da kepçe operatörü olsun en iyisi
Icini detayli bilmediginiz konuları bence karistirmayin :) esim mesai ile aliyor diyorum ya bir kac kisinin isini tek başına yapıyor tek makina da kullanmiyor bu arada

Hı hı öyledir bacım
İnandırmak zorundamiyim konuma yardimci olmayacaksan yorum yapma buraya yargilayin diye konu açmadım size esimin maasini da sorgulayın demiyorum okey yazmak zorunda da değilsin adini sanini bilmediğim insanlara yalan borcum yok bekleme yapma geç

İnandırmak zorundamiyim konuma yardimci olmayacaksan yorum yapma buraya yargilayin diye konu açmadım size esimin maasini da sorgulayın demiyorum okey yazmak zorunda da değilsin adini sanini bilmediğim insanlara yalan borcum yok bekleme yapma geç
İşte yalan borcun olmadığı için sallıyorsun ya montenegroydu pardon karadağ değildi 🙃

İşte yalan borcun olmadığı için sallıyorsun ya montenegroydu pardon karadağ değildi 🙃
Senin gibi basit birine yalan söyleyecek kadar kelime sarfetmeyi hic düşünmedim tatlim :) diyorum ya bekleme yapma gec bos zamanin cok herhalde

Kizlar esim gurbette bizi de götürecek önümüzdeki ay sorun şu ki gitmek istemiyor gibiyim aileme yakin oturuyorum bebegim cok huysuz bir bebek annem sürekli destek olur bakar vs yemege vs de hep annemdeyim 🥲rahata çok alıştım esim bebegimizi ve beni özlediğini söylüyor bebegimde babasini görüntülü gördüğünde çırpınıyor ama garip bi sekilde gidesim yok hevesim yok belkide rahatlığa alistigimdandir ama bilmiyorum garip hissediyorum annemin desteği ultra fazla olduğu icin ne kadar gec o kadar iyi kafasindayim bugun esime biraz daha para mi biriktirsek vs dedim eşim orada lojman gibi bir yerde kalıyor hemen götürme bizi dedim tepkili davrandı kendimi gitme fikrine nasil adepte ederim 😕
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama be kadar erken giderseniz o kadar iyi.Evet rahata alıştığınız için zor gelecek ama inanın bi sire sonra kendi evinize alışıp düzeninizi oluşturacaksınız.Hem bebeğiniz de kendş düzenini oluşturacak.(kendimi gördüm sizde benim bebeğim de zordu kolikti uyumazdı ilk 60 gün annemde kaldım o rahatlığı çok iyi biliyorum ☺️evime döndüğümde o kadar zor gelmişti ki nasıl yapacağım bebeğin bakımı yemek ev işleri ama şimdi alıştım hatta bazen anneme gitmiyorum çağırdığı halde. Bebeğim de kendi evimizde daha rahat biliyor musunuz.Eşinizi de düşünün.Siz 3 kişiden oluşan bi ailesniz artık.İnsanoğlu nelere nelere alışıyor buna mı alışmayacaksınız.Bi an önce gitme modunda olun.
Ahh sonunda anlayan biri eşimi cok seviyorum cok da istedik Türkiye den daha iyi bir şarta gitmeyi esimi de cok destekledim bu konuda çok ağır sartlarda çalışıyor genelde pazar günleri de işte uzun saatler iste aslinda beni biraz da bu korkutuyor tek kalmak dil bilmiyorum eşyalı ev tutacak ama ne kadar bize uygun olacak dara düştüğümde alo diyecegim koşup gelecek yakınlarım arkadaslarim yok taşınmaya karar verirken bu kadarini düşünmedim gidelim de yeter ki diye çünkü ulkede ki stresi kaldiramaz noktaya geldim sürekli tv de istismar cocuga karşı islenen suçlar kadar kimsenin ceza almamasi vs vs bunu evlendik evleneli ben istiyordum zaten ama şuan olunca hic yaşayacağım eksi durumlari düşünmedim endişeliyim tek olsam pek umursamazdim ama bebek olunca hastahane isleri de Türkiye gibi hizli iyi degil vs dediler zaten evhamli yapim var alisabilecekmiyim evi sevecekmiyim yani yeniden bir hayat kurmak korkutuyor beni mevcut konforu terketmek endise yaratti bende 🥲
Şöyle düşünün burda da olsanız bi süre sonra kendi evinize dönecektiniz.Kimseye güvenerek yapmadımız bunu bebeği zaten .her şekilde bi süre sonra yalnız kalacaktınız.Evlere bakarsınıx kendinize göre bulursunuz.Bebeğinizle bi süre sonra ortak bir dil bulursunuz. Aranızdaki iletişim zamanla artacak.Ha kolay bebek mi var adı üstünde bebek vi gğnü bi günü tutmuyor😀yaparsınız👍

Herkes zorluklari bire bir görüp evlenmiyor değil mi mesela boşanan bir insan bile boşanacağını bilerek evlenmiyor sizinki suan madem ölücez niye yasiyoruz ki demek gibi biraz mantıklı mi yorum yapsaniz
Ne alaka allah aşkına ya🤣 bi yeriniz çocuk bakmayı yemiyorsa yapmıcaksınız babasından ayırmıyor olsanız kimden destek aldığınız beni ilgilendirmez ama o cocuğun babasınada ihtiyacı var. boşanmakla cocuk bakmak aynı şey mi evlenince boşanmak gibi bi çözüm var cocuk doğduktan sonra var mı bi çözümü anası var babası var oturup bakcaksınız adam yanında istiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X