Eşimin yanında annesi gibi görünmek istemiyorum

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
Ben emziriyorum oğlum 2 aylık , aynada iğrenç bi sarkmış göbek , kalın kalın bacak, tombik bir surat , ip atlamaya çalışıyorum, hemen bırakıveriyorum , napabilirim

Dans et, telf dans müziklerini indir oyna.eğer yaptığın spordan zevk alirsan daha hızlı zayıflarsın,tecrübeyle sabittir.

Konunuz kapanınca habire yeni konu mu açacaksınız böyle?
Hayır , başlığı yanlış açmıştım , belki birinin dikkatini çekerse bana yardım eder diye düşündüm, ne haldeyim inan anlayamassınız, çok kıskanç bi yapım var, bu görüntümden eşiminde rahatsız olduğunun farkındayım , birinin desteğine ihtiyacım olduğu için

2 aylik bir annesin. birak söyle düsünmeyi, cok acele ediyorsun. Bunu rahatlikla söylüyorm cünkü ilk dogumumda ben de aceleciydim kilo verme konusunda. Fakat anneligimin tadini cikaramamisim o stresten.
Simdi hamileyim, takmamayi düsünüyorum er ya da gec vucut toparlaniyor. ama bunu ilk ilki ay istemek yersiz. Kendimi artik kasmayacagim, size de tavsiye ederim.
Zamanla hersey rayina oturur.
Kendim de bunu uyguyalayacagim. Kilo aliyorum hamileyim. Vermek istedigim zaman da verecegim.

Koşu bandı almalısınız, hem de çok çekici bir görüntü oluşturuyor bant bence :)

2 aylik bir annesin. birak söyle düsünmeyi, cok acele ediyorsun. Bunu rahatlikla söylüyorm cünkü ilk dogumumda ben de aceleciydim kilo verme konusunda. Fakat anneligimin tadini cikaramamisim o stresten.
Simdi hamileyim, takmamayi düsünüyorum er ya da gec vucut toparlaniyor. ama bunu ilk ilki ay istemek yersiz. Kendimi artik kasmayacagim, size de tavsiye ederim.
Zamanla hersey rayina oturur.
Kendim de bunu uyguyalayacagim. Kilo aliyorum hamileyim. Vermek istedigim zaman da verecegim.
Bi türlü çıkamıyorum stresten

2 ayda gelmediğine göre o kilo 2 ayda gitmesini beklemekte saçma.

Bir bebek arabası yada kanguru alıp bebişinizide içine yerleştirip yürüyebilirsiniz.

Kalorinizi ayarlayabilirsiniz. Lifli beslenin ki bağırsaklar çalışsın.

Sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini enerji vericek tok tutucak şeyler yiyip akşam bi kase çorba 4,5 kaşık sebze yemeği yoğurtla geçirebilirsiniz.
Ekmeği çıkarın hayatınızdan başta sadece kahvaltıda tüketin sonra onuda kesersiniz.

Suyu bol tüketin bitki çayları için

Hayır , başlığı yanlış açmıştım , belki birinin dikkatini çekerse bana yardım eder diye düşündüm, ne haldeyim inan anlayamassınız, çok kıskanç bi yapım var, bu görüntümden eşiminde rahatsız olduğunun farkındayım , birinin desteğine ihtiyacım olduğu için
7 kilom var demişsiniz fazla değil ya verilir karamsar olmayın da iradeli olun :) çok da özgüvensiz olmayın ;)

Zamanla verirsin sıkma kendini. Dünyaya bir can getirmişsin o senin karnında büyüdü ikinizin çocugu olacak o kadar. İki yıla bir şey kalmaz. Tadını çıkarın anneliğin.

Elinden geldiğince sağlıklı ve ölçülü beslen. Fırsat buldukça hareket et. Biraz giyimine özen göster. Kendine de haksızlık etme. Ne çirkin kadınlar bile yakışıklı erkeklerle beraber. Eminim anlattığın kadar da değilsindir. Kendine güven kendini güzel hisset o zaman eşin de seni güzel hisseder.

Bi türlü çıkamıyorum stresten

Aslinda yardim alabilirsin. Yani psikolojik bir boyutu var bu isin. Ben cok sonradan fark ettim yardima ihtiyacim oldugunu. Psikologa gidin bence en kisa zamanda.
Yeni vucudumu kabul etmek cok zor oldu bosa stres yapmistim. Üc ay icinde eski halime dönmüstüm. Ama o strese degmez.
Ikinci dogumdan sonra asla bu kadar aceleci davranmak istemiyorum. Gerekirse ilac yardimi bile alabilirim. Lohusalik belki de böyle vurdu bana

Bukadar ozguvensiz olmayin.esiniz mankenmi ki siz dogum yaptiniz anne oldunuz iki ayda ne bekliyorsunuz mucize mi.biz kadinlar niye hep kocalar icin yasariz.9 ay karninda bir can tasimis sagkikla dogurmus kucağına almissin biraz şükür etsen de su kocanin yaninda annesi gibi görünme yi dert etmesen.hamilelik bu kadar kolaysa soyleyin esiniz dogurup cikarsin sonrada incecik olsun aman sizin sagliginizin bir kiymeti yok zaten varsa yoksa koca koca..
Ay gercekten biraz kendinizi dusunun hanımlar relax olun.tv dizileriyle gercek hayat coookkk farkli kendinuze deger verin...

Back
X