- 27 Nisan 2016
- 160
- 70
- 13
- 29
- Konu Sahibi Yakubum-----
Ben emziriyorum oğlum 2 aylık , aynada iğrenç bi sarkmış göbek , kalın kalın bacak, tombik bir surat , ip atlamaya çalışıyorum, hemen bırakıveriyorum , napabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır , başlığı yanlış açmıştım , belki birinin dikkatini çekerse bana yardım eder diye düşündüm, ne haldeyim inan anlayamassınız, çok kıskanç bi yapım var, bu görüntümden eşiminde rahatsız olduğunun farkındayım , birinin desteğine ihtiyacım olduğu içinKonunuz kapanınca habire yeni konu mu açacaksınız böyle?
Tamam abla açmıycam bidahaHep aynı konudan açıp duruyorsunMune
Bi türlü çıkamıyorum stresten2 aylik bir annesin. birak söyle düsünmeyi, cok acele ediyorsun. Bunu rahatlikla söylüyorm cünkü ilk dogumumda ben de aceleciydim kilo verme konusunda. Fakat anneligimin tadini cikaramamisim o stresten.
Simdi hamileyim, takmamayi düsünüyorum er ya da gec vucut toparlaniyor. ama bunu ilk ilki ay istemek yersiz. Kendimi artik kasmayacagim, size de tavsiye ederim.
Zamanla hersey rayina oturur.
Kendim de bunu uyguyalayacagim. Kilo aliyorum hamileyim. Vermek istedigim zaman da verecegim.
7 kilom var demişsiniz fazla değil ya verilir karamsar olmayın da iradeli olun :) çok da özgüvensiz olmayınHayır , başlığı yanlış açmıştım , belki birinin dikkatini çekerse bana yardım eder diye düşündüm, ne haldeyim inan anlayamassınız, çok kıskanç bi yapım var, bu görüntümden eşiminde rahatsız olduğunun farkındayım , birinin desteğine ihtiyacım olduğu için
Bi türlü çıkamıyorum stresten