- 5 Aralık 2018
- 308
- 354
- 23
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Sonuçta sen onu tipi için seçmedin ki bu kadar büyütüyorsa psikoloğa gitsin.Diyo aslında.Sürekli çok dökülüyor deyip duruyor.Ektircem de diyo ama biraz zor bir süreç olduğu için şu an fırsatı yok.
Evet bence de ama eşim eskiden kendisini çok beğenirdi. Yakışıklı bulurdu.Ama artık kendini beğenmiyor.Onun içinde bunu sorun yapıyor.Bende cok genc dduruyorum. Kardeşi gibi. Ama esim bu duruma bayılıyor. Gencecik htunlaevlendim diye takılır. Ki 30 yasindayim ama gorenler 25 var misin der. Bir de anladigim kadariyla kimsenin esi boyle degil tarzinda bir gurur oksamasi da var. Bence boyle dusunsun. Eşin sansli sonucta.
Bazen onu da söylüyor Yani sen bana kötü baktın filan diye.Beni yaşlandırdın filan diyor.Yakınlarımızda hiç spor salonu yok.Eskiden arabası yoktu çok yürürdü Yani ilk evlendiğimiz yıllar.Arabayı alalı hiç yürümüyor neredeyse.bu bir süreç bence geçer
bir ara eşim de takmıştı benim saçım ağardı seninki hala aynı vs diye
ben eşimden büyüğüm hem de (3 aycık)
arada diyor sen beni üzdün ben çöktüm bak ben sana iyi davrandım fıstık gibi duruyorsun vs vs
ben de ona eski fotoları getiriyorum ben de aynı falan değilim
ikimiz de yaş aldık hem bunlar fani şeyler diyorum gülüp geçiyoruz
ama geçen birisi canını sıkmış
10 yıla yakın zamandır devam ettiği bri işi var
oradaki birisi demiş ki bak senin saçların da beyazladı hep bizim yüzümüzden vs demiş
ben e evet deseydin siz yaptınız deseydin dedim bunu diyen adam da bembeyaz saçlı birisi
çözüm madem sizin aldıklarınızı vs giyiyor az böyle genç işi şeyler alın renkli vs alın da adamın havası değişsin
bir de çocuklar küçüktür birlikte bir spora yazdırın o da katılsın mesela biz oğlum küçükken o kursa gidince basketbol oynardık eşimle
yani en azından onları götürsün getirsin vs ortam değişikliği oluyor
değişik insanlar vs sportif ortam iyi geliyor
Ben onun eşiyim sonuçta ama.Öyleleri kendini ispatlamak için yapıyor.Başka birşey olmadığına eminmisiniz? Erkeklerin böyle sıkıntısı olsa parayı bulan, genç kızlarla takılmazdı. (Kızı yaşıtı)
Bazen onu da söylüyor Yani sen bana kötü baktın filan diye.Beni yaşlandırdın filan diyor.Yakınlarımızda hiç spor salonu yok.Eskiden arabası yoktu çok yürürdü Yani ilk evlendiğimiz yıllar.Arabayı alalı hiç yürümüyor neredeyse.
Kiloyu örnek olarak verdimBen istesemde kilo alamam yapım öyle.Çok zayıf değilim aslında ama genetik olarak yapım ufak duruyor.Tabiki seviyorum.Bana bred bitt gelse eşimi tercih ederim.
Bu adam da başka bir sorun var sizi manüpile ediyor bence başka bişeyden şüphelenmeyin diye senoryo yazmış sanki bence iyice araştırın bu işte başka bi iş var gibiHerkese günaydın.Sorunum tam olarak bu.Eşimin yanında genç duruyorum.Ve içten içe bunu aramızdaki ilişkiye yansıtıyor.Aramızda 5 yaş var.O 33 ben 28 yaşındayım.
12 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz.2 çocuk annesiyim.Eskiden de böyleydi Yani eşim yapı olarak boylu Ve kalıplı birisi.20 yaşındayken bile 28 filan dururdu.Bende onun tam tersi kısa boylu minyon bi yapım var.Ben yaşımdan küçük duruyorum.Tabi yıllar geçtikçe saçları filanda seyrekleşti bizim aramızdaki yaş farkı baya açıldı.Kendi deyimiyle bende gün geçtikçe gençleşip güzelleşiyormuşum.
Mesela dün cafeye kahve içmeye gidelim dedik.Bulunduğumuz ilçe küçük Zaten birkaçtane cafe var gitmek istemedi.Neymiş bi ton adam varmış bakarlarmış ederlermiş sinir olurum ben filan dedi.Neyse tamam dedim oturduğumuz yere yakın başka bir ilçeye gittik orada bi cafeye.Neyse resim çekinelim dedim yok filan dedi (zaten uzun zamandır resim çekinmek istemiyor) neyse zorla bi kaç tane çekindik.ama çekesiye böyle sinirli sinirli söylendi durdu.sonra ben kötü çıkıyorum sen iyi çıkıyorsun dedi durdu.
Aslında normalde kıskanç birisi değildir.Ne makyajıma Ne giyimime karışmaz.Zaten açık giyinmem.Ama uzun zamandır bu konuya takmış durumda.Yani doğru düzgün resim bile çekinmiyor benimle.Özel günlerde bile resim çekinirken üflüyo püflüyo.Bende alınıyorum haliyle.Ama eskiden resim çekinmeye bayılırdı.Bu konu ilerde saçma sapan kıskançlıklara döner diye de korkuyorum.Benim için farkeden birşey yok ben onu her haliyle seviyorum.Ama o bunu sorun haline getiriyor.Sizce ne söylesem ona yani bunu sorun haline getirmemesi için.Cinsel hayatımızı bile etkiliyor çünkü
Herkese günaydın.Sorunum tam olarak bu.Eşimin yanında genç duruyorum.Ve içten içe bunu aramızdaki ilişkiye yansıtıyor.Aramızda 5 yaş var.O 33 ben 28 yaşındayım.
12 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz.2 çocuk annesiyim.Eskiden de böyleydi Yani eşim yapı olarak boylu Ve kalıplı birisi.20 yaşındayken bile 28 filan dururdu.Bende onun tam tersi kısa boylu minyon bi yapım var.Ben yaşımdan küçük duruyorum.Tabi yıllar geçtikçe saçları filanda seyrekleşti bizim aramızdaki yaş farkı baya açıldı.Kendi deyimiyle bende gün geçtikçe gençleşip güzelleşiyormuşum.
Mesela dün cafeye kahve içmeye gidelim dedik.Bulunduğumuz ilçe küçük Zaten birkaçtane cafe var gitmek istemedi.Neymiş bi ton adam varmış bakarlarmış ederlermiş sinir olurum ben filan dedi.Neyse tamam dedim oturduğumuz yere yakın başka bir ilçeye gittik orada bi cafeye.Neyse resim çekinelim dedim yok filan dedi (zaten uzun zamandır resim çekinmek istemiyor) neyse zorla bi kaç tane çekindik.ama çekesiye böyle sinirli sinirli söylendi durdu.sonra ben kötü çıkıyorum sen iyi çıkıyorsun dedi durdu.
Aslında normalde kıskanç birisi değildir.Ne makyajıma Ne giyimime karışmaz.Zaten açık giyinmem.Ama uzun zamandır bu konuya takmış durumda.Yani doğru düzgün resim bile çekinmiyor benimle.Özel günlerde bile resim çekinirken üflüyo püflüyo.Bende alınıyorum haliyle.Ama eskiden resim çekinmeye bayılırdı.Bu konu ilerde saçma sapan kıskançlıklara döner diye de korkuyorum.Benim için farkeden birşey yok ben onu her haliyle seviyorum.Ama o bunu sorun haline getiriyor.Sizce ne söylesem ona yani bunu sorun haline getirmemesi için.Cinsel hayatımızı bile etkiliyor çünkü
Ay aklıma ilk gelendi bu okuyuncaKıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?