Eşimin yanında genç durmam ve içten içe buna takması.

Bende cok genc dduruyorum. Kardeşi gibi. Ama esim bu duruma bayılıyor. Gencecik htunlaevlendim diye takılır. Ki 30 yasindayim ama gorenler 25 var misin der. Bir de anladigim kadariyla kimsenin esi boyle degil tarzinda bir gurur oksamasi da var. Bence boyle dusunsun. Eşin sansli sonucta.

bu bir süreç bence geçer

bir ara eşim de takmıştı benim saçım ağardı seninki hala aynı vs diye

ben eşimden büyüğüm hem de (3 aycık)

arada diyor sen beni üzdün ben çöktüm bak ben sana iyi davrandım fıstık gibi duruyorsun vs vs

ben de ona eski fotoları getiriyorum ben de aynı falan değilim

ikimiz de yaş aldık hem bunlar fani şeyler diyorum gülüp geçiyoruz

ama geçen birisi canını sıkmış

10 yıla yakın zamandır devam ettiği bri işi var

oradaki birisi demiş ki bak senin saçların da beyazladı hep bizim yüzümüzden vs demiş

ben e evet deseydin siz yaptınız deseydin dedim bunu diyen adam da bembeyaz saçlı birisi

çözüm madem sizin aldıklarınızı vs giyiyor az böyle genç işi şeyler alın renkli vs alın da adamın havası değişsin

bir de çocuklar küçüktür birlikte bir spora yazdırın o da katılsın mesela biz oğlum küçükken o kursa gidince basketbol oynardık eşimle

yani en azından onları götürsün getirsin vs ortam değişikliği oluyor

değişik insanlar vs sportif ortam iyi geliyor

Evet bence de ama eşim eskiden kendisini çok beğenirdi. Yakışıklı bulurdu.Ama artık kendini beğenmiyor.Onun içinde bunu sorun yapıyor.

Bazen onu da söylüyor Yani sen bana kötü baktın filan diye.Beni yaşlandırdın filan diyor.Yakınlarımızda hiç spor salonu yok.Eskiden arabası yoktu çok yürürdü Yani ilk evlendiğimiz yıllar.Arabayı alalı hiç yürümüyor neredeyse.

Bence olay eşinizde bitiyor madrm kendisinden memnun değil giyiminini değiştirmekle başlasın olaya spor yapsın saçları çok döküldüyse maddi durumunuzda el veriyorsa saç bile ektirebilir bunun için hayata küsmeye gerek yok herşeye çare var çok şükür şu zamanlarda.Benim nişanlımla aramda 10 yaş var ama adam benden fit duruyor.Biraz eşinizi motive edin bence bu yönde

salon olmasın park da mı yok

şimdi kış ama yaza doğru kat çocukları koşsunlar

evde de oturtmasınlar babayı

yemekleri de en azından evdekileri az düzene sokun protein beslenmeye geçin çocuklar da küçük daha sağlıklı

akşam geç atıştırma vs yapmayın

Böyle kompleksli erkek de bi tuhaf. Bu kompleks senin özgüvenine oynamaya kadar bile gidebilir biraz uyanıksa. Ne gerek var foto çekinirken arıza çıkarıp moral bozmaya. 30 yaş üstü daha karizma olur aslında. Derdi çirkinleşmek mi yoksa karizma olmamak mı? İşi müsaitse sakal bıraksın biraz da janti giyinsin tamam işte. Zaten dünya yakışıklısı da olsa göz alışıyo her gün gördüğün insana. Önemli olan anlaşabilmek.

Bence kendini beğenen insanların sevdikleri özelliklerde bir değişiklik olunca travmatik bir etkisi oluyor
Abimde saçlarını çok severdi
Döküldü diye çok üzüldü
Gerçi hala kendini sever o kabak mabak demez boy boy resimler

Bu adam da başka bir sorun var sizi manüpile ediyor bence başka bişeyden şüphelenmeyin diye senoryo yazmış sanki bence iyice araştırın bu işte başka bi iş var gibi

Benim esim de 33 yasinda, ben 25 yasindayim ve ustune minyon bir tipim.
Esimde hic bir zaman gobek olmadi. Kendine, sacina basina dikkat eder. Benimle birlikte yüz maskeleri filan yapar hic kacirmaz.

Esiniz bu kadar dert ediyorsa biraz kendine dikkat edecek. Gobegi salip sonra da eşini kimse gormesin diye eve kapatmak çözüm degil.

5 yaş ne kadar farklı durabilir ki...Eşim benden 13 yaş büyük, bir kişi bile böyle bir yorum yapmadı kendi ailem de dahil.

Foto çekinmek konusunda ben de sevmem, oldum olası böyleydim ama, foto çekinmeyi sevmiyorum.

Aramızda 15 yaş var ve sorun yok 5 yaş nasıl sorun oldu anlamadım ki...
Tuhaf geldi bana biraz kaç yıldır evlisiniz bunca zaman sonra ne biliyim karın sonuçta senin yani ne şanslı sana dimi ...

Bir plastik cerrahla görüşüp memnun olmadığı şeyler için yardım alsın ...saçekimi burun estetiğidir yağaldırmadır botokstur...devir teknoliji bilim devri...kendi özgüven eksikliği için basit bir cafede çay kahveye bile sosyalleşmemesi,cinsel beklentililerinizi sekteye uğratması bence hafife alınacak bir problem değil...bildiğiniz psikolojisi bozulmuş ve bunu artarak size yansıtacaktır...

bence kadinlarin adi cikmis,
erkekler bu yaslanma olayina daha cok kafayi takiyorlar,
30 yas sendromu olmus kocaniz.

ama anlamadigim, yani o rahatsiz olacak diye sirf kafeye gitmek icin sehir mi degistirdiniz?

evde spor yapmak icin alet arastirabilirsiniz ama yapili da diyorsunuz,
en guzeli bir spor salonunda duzenli spor yapmasi,
ozguvenini toparlamasina cok yardimi olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…