Eşimin yanında genç durmam ve içten içe buna takması.

Yaşından da küçük gösteren,ufak tefek 16 yaşındaki kızla neden evlenmiş ki öyle kocaman iriyarı adam...
Düşününce bile tüylerim ürperdi...
Konunuza gelince siz gencsiniz ve elbette genç goruneceksiniz.
O da daha dinç görünmek istiyorsa ise yürüyerek gitmeyi denesin. Hiç yoktan üç durak önce insin her gün yürüsün...akşam TV karşısında yayilmasin da şınav falan çeksin.
Azıcık çaba sarfetsin. Sizi çirkinlestirmeye çalışmak yerine kendi biraz güzelleşsin, gencecik adam.

Düzeltme: 16da evlendiniz,8 yaşında çocuğunuz var diye okunuşum. Pardon sekiz yıllık evliymişsiniz

Eşimde aynı şekilde ikimizde 28 yaşındayız ama gören 10 yaş daha büyük sanıyor beni de 18-20 sanıyorlar. Bunu kafaya takıp kuaföre gideceğim dediğimde benim izinli olduğum gün git dedi yanımda geldi resmen. Kuaförümün ilgisini kıskanması da cabası tabi.

Bence eskisi gibi görünmemek.sakal bırakamaz işi dolayısıyla.Evet mesela kız kardeşinin düğününde bile benimle zar zor resim çekindi.

Benimki tam kabak değil aslında.seyrek baya.Bide tam tepeden döküldü Yani hafif yanlardan açılsa belki böyle kötü durmazdı.

Evet göbeği filan salmış durumda.

Aramızda 15 yaş var ve sorun yok 5 yaş nasıl sorun oldu anlamadım ki...
Tuhaf geldi bana biraz kaç yıldır evlisiniz bunca zaman sonra ne biliyim karın sonuçta senin yani ne şanslı sana dimi ...
Son birkaç yıldır işler dolayısıyla çok yıprandı.Saçları hızlı dökülmeye başladı.Ben kendime bakan birisiyim.İkinci çocuğuma Doğuma gittiğimde 68 kiloydum.Şu an da 59-60 arası kilom.Ama o dikkat etmedi.Şimdi istediği halde veremiyor.

Yüzü güzeldir.Burnu filan bir erkeğe göre gayet düzgündür.Bence tek problemi saç Ve kilo.yani tabi bunlar da onun için problem benim için değil.

Şehir değil canım ilçe.yani orası da çok uzak değil ama 15-20 dk var aramızda.

Benailemden de böyle yorumlar aldım.Mesela bi tatil fotoğrafı paylaştım teyzem yanında çocuğu gibi durmuşsun dedi güldü.

Erkek kuafor kıskanmak yaşla yada güzellikle alakalı deil bence.Kıskanc olan kıskanctir.Benim esimde karşı cinsi yanıma sokmamaya calisir kuaforum doktorum erkek olcakms mesela.Ama ben dinlermiyimNeyse olmasi gereken o olur.Tum calisma arkadaslarim erkek mesela☺

33 yaşında bir adam ne kadar yaşlı görünebilir?
Eşinde başka bir şeyler var. Fotoğraf çekinmemesi, tanıdık yerlerden kaçması vs.
Eşini genç bulup beğenen insan böyle davranmaz. Erkekler hep daha güzelinin en güzelinin, en gencinin peşinde koşuyor maalesef. Karısının gençliğini kimse gurur yapmaz kusura bakmayın.

Yok o yaşlıymış ben genç ve güzelmişim. Aynı yaşta olmasak neyse de . Normalde kıskanç zaten ama bu kadar takmamıştı. Kuaförümle tanıştırdım adam birşey demedi bile ama bana bakışlarını kıskanmış

Biz sülalece kilo verdik kadınlı erkekli .....whatsapptan yazın bu numaraya isterseniz.
saçlarada sarımsak bakımı falan yapın market şampuanı kullanmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Cekindik değil çekildik :) 5-6 defa yazınca göze battı
neyse
Konuya yorum yapim
Anladığım kadarıyla eşiniz kendine olan özgüvenini yitirmiş siz önce onu sağlayın mesela iltifat edin. O size diyormuş ya yaşlandıkça guzellesiyorsun diye. Sizde karizmatik olduğunu üzerine güzel bir olgunluk geldiğini falan söyleyin .

Eşimden 4 yaş büyüğüm ama eşim benden en az 4 yaş büyükmüş gibi duruyo.. Bizde kimse bunu sorun etmiyo..bana eşinin başka bi problemi olabilir gibi geldi.. Bunu cinsel hayata yansıtacak kadar derdi ne acaba?

Kıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
Konuyu gülümseyerek okuyodum orta yaş bunalımı heralde diye sizin yorumunuzu görünce şok oldum.

Çok haklısınız. Onun göbeği var diye kadının ne suçu var

Kk'da herkes genc duruyor sanirim.
30 yasindaki insan 18 nasil durabilir ya :)))
Bidefa 18-25 yasin isiltisini servet doksen geri alamazsin, oyle guzel zamandir onlar.
Kendimizi kandirmayalim, yaslaniyoruz.
Bende 32 yasindayim,2 cocugum var.
52 kiloyum ki bakimliyim da ama genc duruyosun diyene hadi ordan diyorum cunku eski resimlerim basbas bagiriyor yaslandigimi.

Konu sahibi 28 yas zaten nedir ki?
Zaten gencsiniz, esiniz kilosundan buyuk durur.
Diyete sokun, motive edin, kilo verince daha iyi hisseder.
Sulalenizde yok cocugu gibi duruyosun filan gibi yorumlar yapmasin, ayip yani adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…