- 17 Ağustos 2011
- 25.666
- 163.461
- 798
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Bence eskisi gibi görünmemek.sakal bırakamaz işi dolayısıyla.Evet mesela kız kardeşinin düğününde bile benimle zar zor resim çekindi.Böyle kompleksli erkek de bi tuhaf. Bu kompleks senin özgüvenine oynamaya kadar bile gidebilir biraz uyanıksa. Ne gerek var foto çekinirken arıza çıkarıp moral bozmaya. 30 yaş üstü daha karizma olur aslında. Derdi çirkinleşmek mi yoksa karizma olmamak mı? İşi müsaitse sakal bıraksın biraz da janti giyinsin tamam işte. Zaten dünya yakışıklısı da olsa göz alışıyo her gün gördüğün insana. Önemli olan anlaşabilmek.
Benimki tam kabak değil aslında.seyrek baya.Bide tam tepeden döküldü Yani hafif yanlardan açılsa belki böyle kötü durmazdı.Bence kendini beğenen insanların sevdikleri özelliklerde bir değişiklik olunca travmatik bir etkisi oluyor
Abimde saçlarını çok severdi
Döküldü diye çok üzüldü
Gerçi hala kendini sever o kabak mabak demez boy boy resimler
Evet göbeği filan salmış durumda.Benim esim de 33 yasinda, ben 25 yasindayim ve ustune minyon bir tipim.
Esimde hic bir zaman gobek olmadi. Kendine, sacina basina dikkat eder. Benimle birlikte yüz maskeleri filan yapar hic kacirmaz.
Esiniz bu kadar dert ediyorsa biraz kendine dikkat edecek. Gobegi salip sonra da eşini kimse gormesin diye eve kapatmak çözüm degil.
Son birkaç yıldır işler dolayısıyla çok yıprandı.Saçları hızlı dökülmeye başladı.Ben kendime bakan birisiyim.İkinci çocuğuma Doğuma gittiğimde 68 kiloydum.Şu an da 59-60 arası kilom.Ama o dikkat etmedi.Şimdi istediği halde veremiyor.Aramızda 15 yaş var ve sorun yok 5 yaş nasıl sorun oldu anlamadım ki...
Tuhaf geldi bana biraz kaç yıldır evlisiniz bunca zaman sonra ne biliyim karın sonuçta senin yani ne şanslı sana dimi ...
Yüzü güzeldir.Burnu filan bir erkeğe göre gayet düzgündür.Bence tek problemi saç Ve kilo.yani tabi bunlar da onun için problem benim için değil.Bir plastik cerrahla görüşüp memnun olmadığı şeyler için yardım alsın ...saçekimi burun estetiğidir yağaldırmadır botokstur...devir teknoliji bilim devri...kendi özgüven eksikliği için basit bir cafede çay kahveye bile sosyalleşmemesi,cinsel beklentililerinizi sekteye uğratması bence hafife alınacak bir problem değil...bildiğiniz psikolojisi bozulmuş ve bunu artarak size yansıtacaktır...
Şehir değil canım ilçe.yani orası da çok uzak değil ama 15-20 dk var aramızda.bence kadinlarin adi cikmis,
erkekler bu yaslanma olayina daha cok kafayi takiyorlar,
30 yas sendromu olmus kocaniz.
ama anlamadigim, yani o rahatsiz olacak diye sirf kafeye gitmek icin sehir mi degistirdiniz?
evde spor yapmak icin alet arastirabilirsiniz ama yapili da diyorsunuz,
en guzeli bir spor salonunda duzenli spor yapmasi,
ozguvenini toparlamasina cok yardimi olacaktir.
Benailemden de böyle yorumlar aldım.Mesela bi tatil fotoğrafı paylaştım teyzem yanında çocuğu gibi durmuşsun dedi güldü.5 yaş ne kadar farklı durabilir ki...Eşim benden 13 yaş büyük, bir kişi bile böyle bir yorum yapmadı kendi ailem de dahil.
Foto çekinmek konusunda ben de sevmem, oldum olası böyleydim ama, foto çekinmeyi sevmiyorum.
Erkek kuafor kıskanmak yaşla yada güzellikle alakalı deil bence.Kıskanc olan kıskanctir.Benim esimde karşı cinsi yanıma sokmamaya calisir kuaforum doktorum erkek olcakms mesela.Ama ben dinlermiyimNeyse olmasi gereken o olur.Tum calisma arkadaslarim erkek mesela☺Eşimde aynı şekilde ikimizde 28 yaşındayız ama gören 10 yaş daha büyük sanıyor beni de 18-20 sanıyorlar. Bunu kafaya takıp kuaföre gideceğim dediğimde benim izinli olduğum gün git dedi yanımda geldi resmen. Kuaförümün ilgisini kıskanması da cabası tabi.
Yok o yaşlıymış ben genç ve güzelmişim. Aynı yaşta olmasak neyse de .Erkek kuafor kıskanmak yaşla yada güzellikle alakalı deil bence.Kıskanc olan kıskanctir.Benim esimde karşı cinsi yanıma sokmamaya calisir kuaforum doktorum erkek olcakms mesela.Ama ben dinlermiyimNeyse olmasi gereken o olur.Tum calisma arkadaslarim erkek mesela☺
Biz sülalece kilo verdik kadınlı erkekli .....whatsapptan yazın bu numaraya isterseniz.Son birkaç yıldır işler dolayısıyla çok yıprandı.Saçları hızlı dökülmeye başladı.Ben kendime bakan birisiyim.İkinci çocuğuma Doğuma gittiğimde 68 kiloydum.Şu an da 59-60 arası kilom.Ama o dikkat etmedi.Şimdi istediği halde veremiyor.
Eşimden 4 yaş büyüğüm ama eşim benden en az 4 yaş büyükmüş gibi duruyo.. Bizde kimse bunu sorun etmiyo..bana eşinin başka bi problemi olabilir gibi geldi.. Bunu cinsel hayata yansıtacak kadar derdi ne acaba?Herkese günaydın.Sorunum tam olarak bu.Eşimin yanında genç duruyorum.Ve içten içe bunu aramızdaki ilişkiye yansıtıyor.Aramızda 5 yaş var.O 33 ben 28 yaşındayım.
12 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz.2 çocuk annesiyim.Eskiden de böyleydi Yani eşim yapı olarak boylu Ve kalıplı birisi.20 yaşındayken bile 28 filan dururdu.Bende onun tam tersi kısa boylu minyon bi yapım var.Ben yaşımdan küçük duruyorum.Tabi yıllar geçtikçe saçları filanda seyrekleşti bizim aramızdaki yaş farkı baya açıldı.Kendi deyimiyle bende gün geçtikçe gençleşip güzelleşiyormuşum.
Mesela dün cafeye kahve içmeye gidelim dedik.Bulunduğumuz ilçe küçük Zaten birkaçtane cafe var gitmek istemedi.Neymiş bi ton adam varmış bakarlarmış ederlermiş sinir olurum ben filan dedi.Neyse tamam dedim oturduğumuz yere yakın başka bir ilçeye gittik orada bi cafeye.Neyse resim çekinelim dedim yok filan dedi (zaten uzun zamandır resim çekinmek istemiyor) neyse zorla bi kaç tane çekindik.ama çekesiye böyle sinirli sinirli söylendi durdu.sonra ben kötü çıkıyorum sen iyi çıkıyorsun dedi durdu.
Aslında normalde kıskanç birisi değildir.Ne makyajıma Ne giyimime karışmaz.Zaten açık giyinmem.Ama uzun zamandır bu konuya takmış durumda.Yani doğru düzgün resim bile çekinmiyor benimle.Özel günlerde bile resim çekinirken üflüyo püflüyo.Bende alınıyorum haliyle.Ama eskiden resim çekinmeye bayılırdı.Bu konu ilerde saçma sapan kıskançlıklara döner diye de korkuyorum.Benim için farkeden birşey yok ben onu her haliyle seviyorum.Ama o bunu sorun haline getiriyor.Sizce ne söylesem ona yani bunu sorun haline getirmemesi için.Cinsel hayatımızı bile etkiliyor çünkü
Karaktersizlikte Nirvana ya ulaşmış.Kıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
Konuyu gülümseyerek okuyodum orta yaş bunalımı heralde diye sizin yorumunuzu görünce şok oldum.Kıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
Çok haklısınız. Onun göbeği var diye kadının ne suçu varBenim esim de 33 yasinda, ben 25 yasindayim ve ustune minyon bir tipim.
Esimde hic bir zaman gobek olmadi. Kendine, sacina basina dikkat eder. Benimle birlikte yüz maskeleri filan yapar hic kacirmaz.
Esiniz bu kadar dert ediyorsa biraz kendine dikkat edecek. Gobegi salip sonra da eşini kimse gormesin diye eve kapatmak çözüm degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?