Eşimin yanında genç durmam ve içten içe buna takması.

nasılda kocanızı gömmüşsünüz öyle.tam tersi durum olsaydı peki.azcık kocanızın bakımıyla ilgilensenizmi artık.adökülen saçlar için eli yüzü için.kendinizi nasıl güzelleştiriyorsanız eşinizide toparlayın

5 yaş dediğiniz nedir ki her çiftin arasında var bu yaş farkı. Konunun onunla alakalı oldugunu sanmıyorum baska bişey var gibi bilemedim.

Kendine olan güvenini kaybediyor belli psikolojik destek alabilir yada saçları döküldüyse saç ektirebilir kilo verebilir sizde bu süreçte onun yaninda olmalisiniz ve egosunu tatmin etmeye çalışın ona çok aşık olduğunuzu söyleyin sürekli pohpohlayin biliyorsunuz erkekler pohpohlanmayi çok sever sürekli ilgi gösterin en azından bu süreci atlatana kadar adam bayağı sorun yaşıyor kendi içinde Allah korusun bunalıma kadar gider işin sonu sizin eliniz onun üstünde olsun sürekli şimdiden kolaylık diliyorum umarım çok kısa sürede atlatirsiniz

Bir arkadaşım aynı dertten muzdarip.. eşi saçları döktü , sakal bıraktı (beyaz sakallı) , giyimi de yaşına göre değil yaşlı isi giyiniyor. Arkadaşım yaşına uygun giyinir gencte görünür. Bir yere gitmisler küçük kızları var , garson gelip dedesi torununuza ne getirelim demiş adam ondan sonra aynen böyle takıntı yapmaya başladı. Ama kendi hatası bence.
Arkadaşım çareyi şöyle buldu , eşine ekstra ilgi gösteriyor yani gururunu okşuyor diyebiliriz. Ona alışveriş yapıyor giydiğinde çok yakıştı diye övüp duruyormus. Adamın özgüveni yerine gelmiş biraz

Psikolojısını bozacak kadar bu duruma taktıysa onunla konuşun o zaman. Mesela spora gitsin sac ektirsin. Bununla yaşayıp sana zehir etcegıne dunyayı nasıl düzeltebiliriz onu düşünsün

Allah bir yerden alır,bir yerden verir. Kendi kompleksi yani. Estetiklik durum olsa gider yaptırır. Kilosu varmış,saci seyrekmis. Napak yani. Istese verir. Istese de gidsr sac ektirir. Birak oyle kalsın. Elleriyle adam ettikleri erkeklerin,kendisini aldattığı kadinlar var bu memlekette.
Neden üzülüyorsun ki sen?

Eşiniz içten içe size kızıyor olabilir mi evlilik beni yaşlandırdı diye.Hani size de sen iyisin ben yaşlı duruyorum falan diye şikayet ediyormuş belki de böyle düşünüyordur.Evlenip kendini salan erkekler çok.Dikkat etmeliydi eşiniz.Kilo vermesi lazım.Kilo insanı olduğundan büyük gösteriyor.Kilo verdikçe özgüvenini toparlar belki saç ektirmeye de karar verir.

gerçekten şaka gibi bir konu..bunca yıllık evlilikten sonra...

Yapacak birsey yok ki.
Biraz kendini dikkat etsin
Kilosu varsa versin falan
Sen kendini yaslandiramayacagina gore en fazla o kendine dikkat etmeli

eşinizin özgüveni ne yaşadı da bu hale geldi?bence biraz pohpohlayın, biraz egosunu okşayın.

Ya bırakın sizin yanınızda çirkin hissetsin kendini ya. Adam edersiniz sonra sizi beğenmez. Erkeklerin (aslında genel olarak insanların) poposunu kaldırmaya hiç gelmez.
Ondan büyük durursunuz beğenmez, küçük durursunuz zoruna gider, eeh o zaman ya kendi düşünüp kendine baksın ya da böyle devam etsin. Ben de kötü çıkıyorum diye foto çekilmezdim hiç sevgilimle ama o benim özgüvenimi yerle bir etmişti de ondan. Siz de ne eleştirin ne de fazla övün bana kalırsa.

Kıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
Kusura bakmayın güldüm istemsizce. Güzel anlatmışsınız durumu. Benim eşimde benim yanımda kendini çirkin ve eksik hissettiği için çirkin ya da yaşlı kadınlarla görüştüm seninle nişanlı iken demişti. Kadınlar buna yalvarınca hoşuna gidiyormuş falan. Tabi bunu, aldattığını yakaladığımda evliydik korkudan söylemişti. Psikoloğa öyle anlatmış yani. Psikolog aşağılık kompleksi var demişti. Yav he he dedim ben de. Erkeklerin her halta bahanesi var konu sahibi. Altıbdan başka şeyler de çıkabilir

Kıskançlık olduğuna emin misin? Eski eşim de böyle bahanelerle gezmeye gitmek istemezdi sonra öğrendim ki sevgilisi görmesin diye benle resim bile koymuyormus.
Kalbimi karartmiyim küçücük bir köşesi beyaz kalsın istiyorum yaaa..bu nedir arkadaş

bence böyle kalsın. azıcık kendini iyi hissederse kıvanç tatlıtuğ sendromu yaşayabilir. siz takmayın bu konuyu bence

Saçma bir takinti degil mi bu?
Erkekler yanında genç sevgili olsun diye eşlerini bosuyor,sizinki takinti yapıyor.
O zaman esiniz spor yapacak,kendine bakacak gerekirse saç ektirecek.

Aman öyle hissetsin
Kendini kaf dağında görmesinden iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…