Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım annemden emg diye bi ölçüm var onu ıstemısdi doktor yaptırmıstık amelıyat dedi cok ılerlemısdı.simdi amelıyat olck ınslh sıkıntısızca geçerKayınvalidem de çekiyor merak ettim. Ona da söyleyeyim.
Muayene ve teşhisi var mı?Kayınvalidem de çekiyor merak ettim. Ona da söyleyeyim.
Bu da size hayat dersi oldu işte. Üzülmeyin. Eşinizin ailesinin de size işi düşerse oralı olmayınKeske çalışsaydım da annecımı ben ozele goturebılseydımcok hata ettım zamanında calısınca paramı bırıktırmeyerek..herseyı evle paylaştım.benm param onun parası ,onunkı benm dıe dusundugumden yaptım bunu
ama mlsf koşemde param olsaydı kımseye tenenzul etmez ben gotururdüm annemi
neyse bu sayede eşime guvenmıycegımı de anladım ..nolırsa olsun bi bayanın köşesinde bırıkim yapması lazımmış kızlar
Hayatım beni çok üzen bir şey oldu.Benim annemin de elinde problem vardı o zaman neden doktor arkadaşını önermemiştin bi ayrım yaptığını düşünmüyorum ama nedenini öğrenmek istedim diyebilirsin.Selam kızlar. Bi sorum olucak size..
Ben sıkıntılı bi hamilelik gecırdıgım için annemde kaldım bes ay .eşimde hergun geldı yemek yedı eve döndü..o sıralar annecimin ellerinde ileri derecede sinir sıkışması vardı..hergün dert yanardı ellerım cok agrıyo gibiherneyse suan evime geldım kaynanamlar bayram için geldiler bana..kaynanamında kolu ağrıyor eşime dedıki oğlum randevu alda dr agıdelım,eşimde demesinmi benim ortopedi doktoru arkadasım var ona gıderız
ben tabi içden içe sinir oldum ..ulan benım annem aylarca sana baktı, o ellerine randevu bulup doktor a gidemedi ..simdi kendi annen olumca tanıdık doktor var gideriz diyosun..cok bozuldum ..agzımı acmadım daha ..sizce ne demeliyim ben simdi ?
Kadının bir parmağı düşünün hepsi kapandıktan sonra tık tık tık üç hamlede kapanıyor . Doktor ameliyat çare dedi ama bir iğne varmış onu vurdu ameliyat öncesi son çare şimdi daha iyi ama tabi düzelme de yok.Muayene ve teşhisi var mı?
Var ise ve ameliyat olmayacaksa ateller çok işe yarıyor.
Özellikle gece yatarken merhemiyle beraber kullanımda geriletiyor hastalığı.
İlla atele de gerek yok, bandaj, tülbent vb şeyle düz durmasını sağlamak amaç.
O eli dinlendirecek, bükmeyecek.
Benim ameliyat olmam gerekiyordu, geçmesi beklendi yarı yıl, geçmedi.
Hamile olduğum için ameliyat olmadım, bir buçuk seneye kendiliğinden geçti.
Ara ara zonklar ama.
Keske çalışsaydım da annecımı ben ozele goturebılseydımcok hata ettım zamanında calısınca paramı bırıktırmeyerek..herseyı evle paylaştım.benm param onun parası ,onunkı benm dıe dusundugumden yaptım bunu
ama mlsf koşemde param olsaydı kımseye tenenzul etmez ben gotururdüm annemi
neyse bu sayede eşime guvenmıycegımı de anladım ..nolırsa olsun bi bayanın köşesinde bırıkim yapması lazımmış kızlar
paralı götürücekse anneciğini, seninkini de götürüversin bi zahmet... ne terbiyesizce yanıt ya!!! adam bi de pişkin pişkin neler söylemiş... annenin parasal sorunu varsa kendisi teklif etseydi annecim seni götüreyim deyip masrafı üstleniverseydi... tatile çıkarmıyor ya... sağlık bu!Simdi soyledım..gozunun onunde kadıncagız ellerım agrıyor dıye dert yandı defalarca .madem tanıdık doktorun vardı neden soylemedın dıye..bana dıyorki ; ben annemi paralı gotırcem o doktora siz paralı olunca istemezdınız bildigim için soylemedım diyo..dedimki ; ınsan doktor tanıdıgı varsa nezaket ıcabı bıle olsa soylerdi kadın orda agrı cekıyodumerak etme parasını vermekde sana düşmezdi dedım..ayıp ettın cok dedım..
Ortepedi ve travmatoloji de bakıyor. Sadece ortepediyse bakmaz.Sinir sıkışmasına beyin cerrahi ve sinir uzmanı bakar
Gerçekten mi ya? Pandemi dönemi hastaneler randevu almadı diyoruz anlamıyorsunuz galiba. Siz tanıdığınız olsa söylemez misiniz? İlla en ince ayrıntısını evladı yapacak diye bir şey mi var, her saçma şekilde saldırmışsınız yani bravoKızı olarak siz akıl edemediniz de anne doktora gidelim demediniz de eşiniz neden desin? evladı olan sizsiniz. Ayrıca mecbur değil ki koskoca kadın kendisi doktora gidip baktırayım diyemiyor mu? 5 ay kalmışsınız ve zaten gitmek istemiş anneniz randevu bulamamışsınız ki randevu nasıl bulamadınız anlamadım benim annemde sinir sıkışması yaşadı İstanbul gibi kalabalık yerde buldu yani hemen de ameliyat oldu bir hastanede yoksa öbüründe illa vardır sizi takip etmek zorunda değil eşiniz talep etseydiniz ona da yardım ederdi kaldı ki annenize hamileliğim kötü geçiyor diye giden sizsiniz eşinizde mecburen gelmiş annenizde sadece yemek yemiş annem eşime baktı demek ne alaka? bu ortamı yaratan sizsinz anneniz size bakmış eşinize değil bir zahmet bir tabak yemek koysun. Bende anlamıyorum 5 ay evinden ayrı geçirip eşinizi bu durumda bırakmanızı. Bir yemeği de yapabilirdiniz zannımca