Eşimin yaptıgı haksızlık

Simdi soyledım..gozunun onunde kadıncagız ellerım agrıyor dıye dert yandı defalarca .madem tanıdık doktorun vardı neden soylemedın dıye..bana dıyorki ; ben annemi paralı gotırcem o doktora siz paralı olunca istemezdınız bildigim için soylemedım diyo..dedimki ; ınsan doktor tanıdıgı varsa nezaket ıcabı bıle olsa soylerdi kadın orda agrı cekıyodu :KK43: merak etme parasını vermekde sana düşmezdi dedım..ayıp ettın cok dedım..

Parasini vermek ona dussun dusmesin degil de,
5 Ay, yediniz içtiniz o evde
Siz 100-200 lira verip bir randevu ayarlayamadiniz mi?
Anneniz size bakarken siz annenizin agrisi icin bir doktor bulamadiniz mi?
Kendinizin merhamet etmedigi annenize esinizden neden merhamet bekliyorsunuz?

Kızı olarak siz akıl edemediniz de anne doktora gidelim demediniz de eşiniz neden desin? evladı olan sizsiniz. Ayrıca mecbur değil ki koskoca kadın kendisi doktora gidip baktırayım diyemiyor mu? 5 ay kalmışsınız ve zaten gitmek istemiş anneniz randevu bulamamışsınız ki randevu nasıl bulamadınız anlamadım benim annemde sinir sıkışması yaşadı İstanbul gibi kalabalık yerde buldu yani hemen de ameliyat oldu bir hastanede yoksa öbüründe illa vardır sizi takip etmek zorunda değil eşiniz talep etseydiniz ona da yardım ederdi kaldı ki annenize hamileliğim kötü geçiyor diye giden sizsiniz eşinizde mecburen gelmiş annenizde sadece yemek yemiş annem eşime baktı demek ne alaka? bu ortamı yaratan sizsinz anneniz size bakmış eşinize değil bir zahmet bir tabak yemek koysun. Bende anlamıyorum 5 ay evinden ayrı geçirip eşinizi bu durumda bırakmanızı. Bir yemeği de yapabilirdiniz zannımca
Adam kendi pişirsin yemeğini. Kadın evde yemek yapmak zorunda değil. Tıpkı sizin damat bey annenizi düşünmek zorunda değil dediğiniz gibi. Evet konu sahibi de hatalı ama kocasının eline bakıyorsa nasıl ödeyecek özel hastane parasını. Demek Bildiğiniz bir doktor olsa ve yanınızda birileri şuram ağrıyor dese aman benden para çıkmasın ya da kendi ailesi düşünsün diye susacaksınız. Yazık...

Son düzenleme:
Zaten öyle insandan test istediği an başlıyor tabi para alacaklar ya her testi isterler bilmem ne diye. 😒 Konu sahibi ve ailesi sadece devlete mi gidiyor bilmiyorum tabi ki ama farklı bakış açılarının da olduğunu göstermek istedim.
Özellikle yaşlılar çok şikayet ediyor. Biz özel hastaneye konfor olarak bakıyoruz, onlar enayilik. Konu sahibinin eşi için para muhabbeti yapmış falan demişler ama bakış açısı sizin bahsettiğiniz gibi muhtemelen. Yoksa sanmıyorum görmezden geleceğini.

Selam kızlar. Bi sorum olucak size..
Ben sıkıntılı bi hamilelik gecırdıgım için annemde kaldım bes ay .eşimde hergun geldı yemek yedı eve döndü..o sıralar annecimin ellerinde ileri derecede sinir sıkışması vardı..hergün dert yanardı ellerım cok agrıyo gibi 😞 herneyse suan evime geldım kaynanamlar bayram için geldiler bana..kaynanamında kolu ağrıyor eşime dedıki oğlum randevu alda dr agıdelım,eşimde demesinmi benim ortopedi doktoru arkadasım var ona gıderız 😬ben tabi içden içe sinir oldum ..ulan benım annem aylarca sana baktı, o ellerine randevu bulup doktor a gidemedi ..simdi kendi annen olumca tanıdık doktor var gideriz diyosun..cok bozuldum ..agzımı acmadım daha ..sizce ne demeliyim ben simdi ?

Bence yemeğini yiyorsa, doktora götüreyim mi gibi bir insani cümleyi kurması gerekirdi. Eşinizle açıkça konuşmalısınız bence. Yoksa annenizin ona yemek yedirme zorunluluğu yok, hürmet etmeli bence.

Ne ayıp... 5 ay evi lokanta gibi kullanıp yemeğini yemeye gelmeyi biliyor ama. Kızmakta çok haklısınız ama malesef yapcak bir şey yok son dediğiniz laf çok yerinde olmus sizin ailenizden çok kendi ailesi yaşlılığında kendini size baktırma derdinde olacak. Allah onları da benim elime düşürmedin demeniz eşinizin biraz düşünmesine neden olacak bu vesileyle tavrı değişecektir bence. hoş olmamış evet ama üzmeyin hiç kendinizi bunun için.

Konu gerçekten bu mu? Bu adam bunun eşi. İnsan esine jest olsun diye bile ilgilenebilirdi. Şuan sorun nereye gitsek doktor yok değil esin ilgilenmemis olması degilmi? Randevu yoksa özele gidin demek konudan ne kadar uzak.

aynı konumda ben olsam ve konu kv olsa bende ses etmem ,
demek damat , kv yeterli sevgiyi saygıyı duymuyor ,

bu arada Türkiyede 5 ayda randevu almıyacak hastane oldugunu sanmıyorum

neden pasifsiniz ki bu kadar?
çok mu korkarsıız eşinizden
ben olsam "annem aylardır elinden sıkıntılı biliyorsun annem için neden söylemedin bu doktoru? Aylarca zorunda olmadığı halde baktı bide sana" diyip hemde kv yanında direk sokardım lafı
haa bu arada özel hastaneler hep açıktı.. orda yiyip içip kadını da bir doktora götürseydiniz keşke

Keske çalışsaydım da annecımı ben ozele goturebılseydım😞 cok hata ettım zamanında calısınca paramı bırıktırmeyerek..herseyı evle paylaştım.benm param onun parası ,onunkı benm dıe dusundugumden yaptım bunu:( ama mlsf koşemde param olsaydı kımseye tenenzul etmez ben gotururdüm annemi :( neyse bu sayede eşime guvenmıycegımı de anladım ..nolırsa olsun bi bayanın köşesinde bırıkim yapması lazımmış kızlar

Anneminde rahatsızlığı oldu neden o zaman söylemedin diye sor

Eşiniz çok nankör ve pinti ama birazda bizden kaynaklıyor, keşke 5 ay yemek yedirmeseydiniz ailenizin evinde. Bizde eşimle ailemin evinde kaldık 4,5 ay ailemin durumu iyi diye hbişi yapmadı, sonradan ailen naptı ki oldu. Benim aklım başıma geldi şimdi hamileyim ailemin yanında evimiz var ben sabahtan evden çıkıyorum annemde yiyorum aksam yatmaya gidiyorum ne yiyo evi nasıl temizliyor umrumda değil. Bi kap bile yemek götürmüyorum evime sürüm sürüm sürünsün. Gercekten erkeklere iyilik yaramıyor

Bence hemen bir eğitim araştırma, devlet yada üniversite hastanesinin "Nöroloji" bölümünden bir randevu alın ve daha fazla beklemeden siz götürün annenizi. Öyle özel hastanelere gitmenize gerek yok. Benimde ellerimde sürekli ağrılar uyuşmalar vardı ve fazla önemsemiyordum. Gittiğimde ise bir elimdeki damarda %100 tıkanıklık vardı ve malesef protez takmakla geçmeyecekti ve ameliyat oldum. Erken gitseymişim geceleri takabileceğim protezle iyileşme sağlanabilirdi. Diğer elimde de %80 tıkanıklık var, protez takıyorum geceleri. Lütfen ihmal etmeyin, bekletmeyin annenizi. İnanın beklemekle geçmiyor, aksine kötüleşiyor. Sağlıklı günler diliyorum

Bence hemen bir eğitim araştırma, devlet yada üniversite hastanesinin "Nöroloji" bölümünden bir randevu alın ve daha fazla beklemeden siz götürün annenizi. Öyle özel hastanelere gitmenize gerek yok. Benimde ellerimde sürekli ağrılar uyuşmalar vardı ve fazla önemsemiyordum. Gittiğimde ise bir elimdeki damarda %100 tıkanıklık vardı ve malesef protez takmakla geçmeyecekti ve ameliyat oldum. Erken gitseymişim geceleri takabileceğim protezle iyileşme sağlanabilirdi. Diğer elimde de %80 tıkanıklık var, protez takıyorum geceleri. Lütfen ihmal etmeyin, bekletmeyin annenizi. İnanın beklemekle geçmiyor, aksine kötüleşiyor. Sağlıklı günler diliyorum
Protezler nasıl bir şey?

Selam kızlar. Bi sorum olucak size..
Ben sıkıntılı bi hamilelik gecırdıgım için annemde kaldım bes ay .eşimde hergun geldı yemek yedı eve döndü..o sıralar annecimin ellerinde ileri derecede sinir sıkışması vardı..hergün dert yanardı ellerım cok agrıyo gibi 😞 herneyse suan evime geldım kaynanamlar bayram için geldiler bana..kaynanamında kolu ağrıyor eşime dedıki oğlum randevu alda dr agıdelım,eşimde demesinmi benim ortopedi doktoru arkadasım var ona gıderız 😬ben tabi içden içe sinir oldum ..ulan benım annem aylarca sana baktı, o ellerine randevu bulup doktor a gidemedi ..simdi kendi annen olumca tanıdık doktor var gideriz diyosun..cok bozuldum ..agzımı acmadım daha ..sizce ne demeliyim ben simdi ?
Pandemi sürecinde randevu bulamadık diyorsunuz, dolayısıyla eşinizin tanıdığına da bulamayacaktınız çünkü hasta kabul edilmiyordu.

Kızmanız gereken bir durum yok.
Sinir sıkışmasını yaşayan biri olarak söyleyeyim, o ağrıyla iş güç yapmak çok zor.
Biraz insafsızmışsınız, kendiniz yetmemiş kocanızı da orada yemiş içirtmişsiniz.
Koca adam, başının çaresine baksaydı, yük üstüne yük olmuşsunuz resmen.

Back
X