eşimin yaptığı haksızlıklar...

Sonuna kadar katılıyorum!

özellikle son 1 haftadır o yokmuş gibi davranıyorum. yalnız yaşıyormuş gibiyim. ama galiba eşim de b durumdan şikayetçi değil. çünkü gece geç saatlere kadar nette takılıyo sabaha karşı geliyo yatağa. artık birbirimizi hiç aramıyoruz. zaten iş saatlerimiz de uymuyo 2 akşamda 1 aynı anda evde oluyoruz.

biraz sabır arkadaşım internettende sıkılacaktır emin ol 1ay bu şekilde ol gerçekten namına üzüldüm ki şöyle üzüldüm zaten 2günde 1görüştüğün birini gerek cinsel gerekse normal ihtiyaç olarak yanında istemesi lazım ama benim kocamda böyle hatta yüzüne ben diyorum kalas diye bazıları böyle kalas oluyor işte ya vallahi özeniyorum şöyle karısını alıp gezdiren hediyeler alan birlikte zaman geçirenlere ben yaklaşmayım aynen seninki gibi oturur internet başına hatta ben diyorum benim bi kumam var bilgisayar diye tamam ihtiyacın olsun günde 1saat yada bilemedin 2saat gir ama banada çocuklarınada zaman ayır yok ben 15gün yaklaşmayayım inanki yatmaz benimle ocakta doğum yaptım bu iş görevi nedeniyle bi başka şehire gitmek zorunda kaldım doğumumda yoktu 3gün sonra geldi sezeryanlıyım zor hareket ediyorum bi elimi tut bi destek ol banamısın demedi haftasonu tatiline gelmişti zaten o 2gündede ailesini gördü çocuğunu gördü uzaktan beni gördü gitti neyse 40çıktı bu yok tabi annem ist yaşıyor yanına gittim onun göreve gittiği yere daha yakınım bi 15gün sonra geldi yattık sonra bi 15gün sonra daha geldi yorgun paşam el bile sürmedi öpüşmedik bile :) ve geri gitti şimdi 25gün sonra gelicek kendi evimize gidicez bakalım ne olacak kalas bunlar kalas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…