- Konu Sahibi gloria_andromeda
-
evet aynen otururken geldiler. ama o bana sormadan davet etmiş saçmalık yani... misafirlerle tek kalmayayım die düşündü galiba nasıl bir haliruhiye içinde olduğunu bilmiyorum gercekten:umursamaz:
özür dilemek yerine keşke hatayı yapmasaydı neyse peki affettiniz mi
Ehh tamam iste...adamlar cat kapi gelmedi ya...madem davet etmis gidip zikkimlanacak birseylerde alsaymis kiymetli marka tutkunu arkadaslarina...
Yok vallaha...ben galiba biraz eski kafayim bu konularda...
Ben bildigim erkek adam evine erkek arkadaslarini cagirmaz....ha eslerinle gelirler ammennah....ailecek oturulur....ama böyle birsey racona ters benim icin....
Ne baba evimde gördüm nede esimde....cok sükür
Afedersiniz ama çok hoş yazmış zemus hepsini dekmü vurucaktın, çok tatlı ya..gece vakti siz niye gidiyosunuz bakkalaakannehir
madem getirmiş arkadaşlarını kendi alsaymış sevdikleri markayı
o anda hepsini kafasına geçirecektin arkadaşlarının yanında
sonrada hepsini dekmü vurucaktın..:mymeka:
nişanlılık süremiz fazla uzun sürmedi direk hop nikah işte aslında onu seviyorum ama bazen davranışlarına anlam veremiyorumki
İlginç..Sanki suçlu gibi davranıyorsunuz ve eşinize bir kapı daha açarak evet ben suçluyum affet beni tarzındayaklaşıyorsunuz..Tamam sahur sofrasıdır ama sizin de tepki koymanız lazım..sağol semazenn..birazdan sahur sofrasını hazırlayacagım eminim kalkıp hazırladıgmı yer ama yüzüme bakmaz
Aslında kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum.Haa niye dersen sen eşinin huyunu bizlerden iyi bilirsin ve nasıl davranacağınıda sana doğru gelen ne ise onu yap
Ama dualarını eksik etme dilinden duanın açamıyacağı kapı yoktur.
Allah yardımcın olsun.Hayırlı sahurlar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?