• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

bu şaka falan değil şeyine tekme at sen de o öyle yaptığında
salak mı ne ya çok sinirlendim
nefessiz kalıyorum diyorsunuz bir de
bunun neyine gülüyor

Ya bazı erkeklerde oluyor galiba böyle dengesizlikler kabul edilir şey değil tabi benim eşimde olanca gücüyle ısırıyor yüzümü yada kolumu defalarca uyardığım halde böyle canımı sıkıyor ..

iki tarafta bu durumdan hoşnut olurda cilveleşme denir,bi taraf acı çekip diğer taraf zevk alıyorsa sadistlik var bu iki kocada da..

İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?☹️yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var

İyi geceler herkese eşimle 2,5 yıldır evliyiz eşimin şöyle bir huyu var herkese garip gelenilir ki normal değil otururken birden benim yüzümü ve ağzımı kapatıyor nefessiz kalıyorum daha öncedende yastık kapatıyodu kavga ettim ,şaka yapıyorum dedi böyle şaka olmaz dedim çok rahatsız olduğumu belirttim anneme döyledim şok oldu korktu kadıncağız sürekli soruyo yine yapıyomu diye ama evet yapıyo desem boşan gel der sizce budurumu düzelirmi ?☹️yastıkla kapatma huyunı şimdilik yapmıyo ama tv izlerken biranda böyle yüzümü eliyle kapatıp nefessiz bırakmalar oluyo hergün olmasada birdaha olursa ne şekilde davranmLıyım kırıcı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var

Ilginç bir saka anlayişi ama dikkatli ol sen.

esiniz daha ileri gidebilir, kavga ettiginizde neler yapiyor onu da gozlemleyin. bence psikologa gitmiyorsa ayrilmaniz gerekiyor. cocukken dayak yemis insanlar siddete yatkin olurlar. boyle bir huyla yasamamalisiniz, ve bir gun size ciddi hasar verebilir.

Esim bana oyle yaparsa elini hart diye ısırırım görür gününü. Ben şiddet uygularım valla. Ne acayip acayip tipler var yaaa kardeş kendine dikkat et

Back
X