eşimin yaptığı suç mu sizce?

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
eşimle 4 senelik evliyiz.benim dikkatimi çeken bir şey var.yolda yürürken karşıda bakımlı dikkat çeken bir kız gördüğümüzde eşimin ona baktığını fark ediyorum.öyle dikkatli değil ama gözünğn kaydığını fark ediyorum.mesela akşam yolda yürürkenbi kız vardı dikkat çekici bir kız baktım eşim gördü kızı ama öyle uzun uzun bakma filan değil.sonra eşime baktım tekrardan o yöne baktığını fark ettim yani göz kayması.bunu daha önelerdede yaşadım eşime söylediğimde ben fark bile etmiyorum kızı o yönde bişey vardır oraya bakıyorumdur filan demişti zaten hangi erkek kabul eder ki?ama ben de kendimi yerine koyuyorum karşıdan yakışıklı bir erkek görsem bakarım yani uzun uzun dedğil sonra belki tekrar gözüm kayar gibi geliyor bilemiyorum ya offf kötü niyetli değil eşim hani öyle çapkın filan dedil ama yinede çok sinir oluyorum napıcamı bilmiyorum sizce bu büyük bir suç mu?sizlerdede yaşanan bir durum mu?

nasıl baktıgı önemli dönüp dönüp bakıyorsa tehlike canları calıyor olabilir

büyük bi suç diyemem ama insanın canını acıtan bi durum buna eminim... ilk yıllarda bizde de çok oluyordu böyle şeyler, artık benden korkusuna tatil yerlerinde bile dikkat ediyor, biliyor ki etrafta bakılacak biri olduğunda gözüm kesinlikle onun üzerinde olacak...
bazen tartışma çıkardım, bazen küstüm, bazen ertesi günü daha dikkat çekici giyinip dışarı çıktım karışmasına da müsade etmedim, böyle böyle azalttık baya çok şükür ki...

Bakımlı (cesur giyimli) bir bayan yada yakışıklı bir adam gördüğümüzde bizimde gözümüz kayar canım.
Dikkat çekiyor sonuçta.
Hee dönüp arkasından bakarsa ozaman sorun vardır.
Sadece gözü kayıyorsa bir problem yok.
İçin rahat olsun

öyle arkasını dönüp bakması yokta mesele önünden geçerken bayanın gözününün bir kaç kere kaydığını uzun olarak değilde öyle bakarken yakaldım.daha öncelerde çok tartışıyordum ama artık önemsememeye başlamıştım ama geçende öyle bakarken yakalayınca çok sinir oldum.

yani olur cnm böle şeyler ben tehlikeli bi durum göremedim yani :) tehlike çanı falan çalmıyo yani :) bırak yakışıklı erkeği güzel dikkat çekici bi kız bile olsa bizde bakıyoruz yani göz bu sonuçta bazen insan elinde olmadan gözü kayabliyor :)

Bende çok sinir olurdum inan.
Hiç hoş değil.
Bizde yakışıklılara bakalım o zaman bakalım
hoşlarına gidecek mi?

Ben de bakarım hoş bir kadın gördüğümde sokakta. Suç değil bence eşinizin gözünün kayması. Sakın anladığınızı belli etmeyin ona. Bu hoş olmaz.

Gençlerde yada yeni evlilerde veya kıskanç arkadaşlarda bu tür basit şeyleri önemseme oldukça çok oluyor :))

Ne olacak baksın, sende bakarsın güzel bir kız yada yakışıklı birini görünce göz bu. Niye suç olsun, niye dert olsun.

Mesela eşim şu ara İstanbul dışında çalışıyor, bazı haftasonları yoğunluktan gelemiyor ne yapıyorsun oralarda değince "sevgili yaptım onunla vakit geçiriyorum" diyor gülüşüyoruz.

Boşverrr sıkma kendini.

bende yaşadım bu tarz bi durum
evt insan bakar dikkat çekici biri olduğunda
karşıdan gelen insanın farkedilir şekilde olmasından kaynaklanıyorsa bakma, sorun yok. bakar çekersin bakışlarını,ama kötü niyetli ve uzun uzun bakma varsa o zaman çok kötü..
ya benim anlamadığım şey bu erkekler niye böyle yani senin sevdğin ve hayatında olan bi insan var e sende aptal değilsin baktığını farkedeceğini biliyorsun üzüleceğini biliyorsun.ozaman ne diye bakıyosun o kadar mı iradesizsin.başını yerden kaldırmayan insanlar tanıyorum ben ama malesef böyle insanlar çok az..

Siz zaten bende bakarım dedikten sonra bırakın onunda gözü kayıversin.
Kime ne zarar?

açıkçası bende güzel bir kız gördüğümde bakarım
hoşuma gider güzel insanlara bakmak
ne güzel kızmış derim içimden
ayrıcada kendimizi kandırmayalım, erkek yada kız olsun kim güzele bakmaktan hoşlanmaz ki
ben bayanken bakıyorsam erkeklere pek birşey diyemiyorum
çok dikkatli bakmadığı yada gözünü öküz gibi dikmediği sürece bir problem olmadığını düşünüyorum

mesela babam senelerdir takip ederim bi kere görmedim baktığını adamın ya annem ne şanslı

demek istediğim bence eşin gayri ihtiyari bakıyordur
çok kafana takıpta üzülme
6 yıllık evlilikten sonraki tecrübelerim sonucu bunları söylüyorum

Siz zaten bende bakarım dedikten sonra bırakın onunda gözü kayıversin.
Kime ne zarar?
ben uzun uzun bakarım demedim ama karşımda yakışıklı bir erkek görsem bakarım belki gözüm kayar ama öyle kötü niyetli değil sedece yakışıklı olduğu için.mesele tv seyrederken eşim derim aa bak ne kadar yakışmış giydiği ne hoş olmuş filan diye yada rüyamda mesela bazen eşimi aldattığımı görürüm bunları anlatırım sinir olur ama anlatırım bilir ki ben kötü niyetli değilm.ama görünce yakışıklı bir erkek öylesine bakarım o kadar eşimede bir kız gördüğümüzde eşime baktığımda o kızın olduğu yöne bakarken yakaldığım oldu ama öyle kötü niyetli olarak değil ama eşim benim yüzüme bakmaz yakışıklı bir erkek olunca dikkatini çekmez bana çok güvenir.bende eşime güvenirim aldatıcağı aklıma gelmez ama öyle bakmasıda hoşuma gitmez..

bakmayanı var mı:44:ben de çok alımlı yada çok açık giyinmiş bir bayana bakıyorum dikkatimi çekiyor bir erkeğinde dikkatini çekebilir ama içine düşercesine dakikalarca bakıyorsa işte orda dur demek gerek ama birkaç saniyelik bir göz kaymasıysa üstünde durma yada şakayla karışık içine düşeceksin fazla bakma istersen deyip uyarabilirsin ama tartışma çıkartacak bir sorun değil bence

yaşadığım yerde insanlar neredeyse bikiniyle sokakta geziyorlar. ben de istemeden bakıyorum bayan olmadığım halde. sonra içim yanıyor kesin eşim de bakıyordur diye, bakarken yakalamadım ama ben bile bakıyorsam onun bakmadığını düşünmek salaklık olur.

bakmak var, bakmak var...eger icine dusecek gibi bakiyorsa ya da bir kac defa tekrar ediyorsa bakislari o zaman hic haz etmem.

yanimda baksa herhalde ona misilleme yapardim yaparimki ne hissettirdigini anlasin...benim gozum disarda degilse onunkide olmasa iyi olur.

ben yokken bakiyorsada gunahi boynuna, Rabbime havale ederim.

dert ettiğiniz şeye bak, ben karşıdan güzel bir kadın (erkek yada çocuk da olabilir) geçer de eşim görmezse eşimi dürter hatun ne hoşmuş di mi falan derim. aynı şekilde son model bir araba da geçiyor olabilir, güzelse onu da gösteririm. bakmaya değer bir şey varsa beraber bakarız eşimle. eşinin gözü gerçekten kaymış olabilir, bir şey dikkatini çekmiş olabilir, eşinin o kadına art niyetle bakmadığını bildikten sonra güzele bakmak sevaptır de, onunla birlikte sen de bak bence. o zaman ya o senin rahatsızlığını anlayıp nereye baktığına dikkat eder, yada beraberce güzele bakarsınız fena mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…