Eşimin yaptığı

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
İyi aksamlar herkese, eşimle dışarı çıkmıştık kalabalık bi meydandaydık, eşim bana birşey söyledi o anda yanımızdan geçip giden bi kadın güldü eşime, eşimin söylediği komikte değildi, bu kişi tanıdığıda değil, öyle sesli eşime bakıp gülünce eşimde şaşırdı gülümsedi, bende sen nasıl müdahil olursun gibisinden baktım, boşluğuma geldi anlayamadım yoksa hayırdır neye gülüyorsun derdim, eşime kızdım sonra tanımadığı insana gülen delinin birine gülümseyecek ne var diye, kavga ettik kim haklı sizce sinirim bozuldu yeşil ışık yakmış gibi mi oldu!

Ya tanıdığıdır, yada refleks olarak gülümsemiştir. Çokta kavgalık bir durum yok gibi.

Eşinize güldüğüne emin misiniz? Hani kadının yanında başka birisi vardı da o esnada muhabbet ediyorlardı güldü diye aklıma geldi ama? İlginç

Söylediği şeye güldüğü ne malum? Belki de oylesine güldü sen ona bakınca napti kadin!?

Yoldan geçen bir insana gülümsemek! Neyi kötü bunun? Bu kadar fesat olmayın. İnsanların nedensiz tanımadıklarına gülmeye selam vermeye nasılsınız demeye ihtiyacı var. Avrupa’da bu hep böyle. Kimse birbirini tanımaz ama hep günaydın der iyi günler der ve birbirlerine Gülümser. Biz bu medeniyete asla gelemicez sanırım

Eşinize güldüğüne emin misiniz? Hani kadının yanında başka birisi vardı da o esnada muhabbet ediyorlardı güldü diye aklıma geldi ama? İlginç
Yok tek başınaydı, böyle dizimizden geçti biz durmuştuk, bize ve eşime bakarak güldü, eşim bilimsel birşey söylüyordu, bizi dinlediği saygısızlık tanımayıp kikirdemesi ayrı saygısızlık

Avrupa’da tanımadığın birini durdurup çocuğunu bile sevemezsin ay ne tatlı diye bizde ki gibi! günaydın iyi akşamlar zaten sohbetin sınırı o kadar başka birşey müdahil olmazlar komşular arası!

Ben olsam ben de rahatsız olurdum açıkcası... Ama binbir türlü insanla yaşıyoruz çok da büyütmeyin bence. Eşiniz de anlık bir tepki vermiştir herhalde. Eşinizi en iyi siz tanırsınız daha önce bu tarz davranışlarını görmediyseniz büyütmeye değmez sokaktaki herhangi bir insan için.

Söylediği şeye güldüğü ne malum? Belki de oylesine güldü sen ona bakınca napti kadin!?
Bize bakarak güldü, biz duruyorduk ortada, o dibimizden geçiyordu, ben sen ne hakla müdahil olursun gibisinden baktım, oda yürüdü gitti, he şimdiki aklım olsa hayırdır derdim dalardım heralde

10 sene Avrupa’da yaşadım. Çocuk da sevdim başkasının köpeğini de sevdim gelene geçene selam da verdim gülümsedim de. Çok ilginç gerçekten. Neyse Allah başka dert vermesin

kavga edicek bir şey yok bunda.ne kadar abartmışsınız.tamamen haksızsınız.benim de deli gibi yolda insanların suratına güldüğüm çok oldu yani.aklıma bir şey gelmiştir, kulaklıktan bir şey duymuşumdur, az önce bir şey olmuştur vs vs. eşinizin dediğine güldüğü ne malum? hadi diyelim eşinize güldü belki yanlış bir şey duydu, duyduğunu yanlış anladı bastı kahkahayı.

Beni anladığın için teşekkür ederim canım, eşimin böyle davranışlarını yakalamadım hiç, yeşil ışık mı yaktı sorusu oluştu kafamda, çünkü ben sen nasıl dahil olursun diye baktım, oda o şekilde bakabilirdi:/

Bize bakarak güldü, biz duruyorduk ortada, o dibimizden geçiyordu, ben sen ne hakla müdahil olursun gibisinden baktım, oda yürüdü gitti, he şimdiki aklım olsa hayırdır derdim dalardım heralde
hep bu kadar sorun çıkartan saldırgan biri misiniz? öyleyseniz törpüleyin kendinizi.

Belki de hoşuna gittiniz. Sizi beğendi içinden ne hoş çift dedi. Bozma kalbini

hep bu kadar sorun çıkartan saldırgan biri misiniz? öyleyseniz törpüleyin kendinizi.
Canı olay çıkartmak istemiş gibi geldi konuyu okuyunca bir insan yoldan geçen bir saha görmeyeceği bir insanın gülümsemesini dert edip konu açacak kadar ne yaşamış olabilir ki

Karşı komşu olsa sabah akşam görse neyse yeşil ışık yaktı da ne yaptı kağıda numara yazıp eline mi sıkıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…