- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Tanıdığı değil, eşim bilimsel birşey söylüyordu, onu komik buldu herhaldeTanıdığı olabilir durduk yere niye gülsün ki kadın
İyi aksamlar herkese, eşimle dışarı çıkmıştık kalabalık bi meydandaydık, eşim bana birşey söyledi o anda yanımızdan geçip giden bi kadın güldü eşime, eşimin söylediği komikte değildi, bu kişi tanıdığıda değil, öyle sesli eşime bakıp gülünce eşimde şaşırdı gülümsedi, bende sen nasıl müdahil olursun gibisinden baktım, boşluğuma geldi anlayamadım yoksa hayırdır neye gülüyorsun derdim, eşime kızdım sonra tanımadığı insana gülen delinin birine gülümseyecek ne var diye, kavga ettik kim haklı sizce sinirim bozuldu yeşil ışık yakmış gibi mi oldu!
Yoldan geçen bir insana gülümsemek! Neyi kötü bunun? Bu kadar fesat olmayın. İnsanların nedensiz tanımadıklarına gülmeye selam vermeye nasılsınız demeye ihtiyacı var. Avrupa’da bu hep böyle. Kimse birbirini tanımaz ama hep günaydın der iyi günler der ve birbirlerine Gülümser. Biz bu medeniyete asla gelemicez sanırımİyi aksamlar herkese, eşimle dışarı çıkmıştık kalabalık bi meydandaydık, eşim bana birşey söyledi o anda yanımızdan geçip giden bi kadın güldü eşime, eşimin söylediği komikte değildi, bu kişi tanıdığıda değil, öyle sesli eşime bakıp gülünce eşimde şaşırdı gülümsedi, bende sen nasıl müdahil olursun gibisinden baktım, boşluğuma geldi anlayamadım yoksa hayırdır neye gülüyorsun derdim, eşime kızdım sonra tanımadığı insana gülen delinin birine gülümseyecek ne var diye, kavga ettik kim haklı sizce sinirim bozuldu yeşil ışık yakmış gibi mi oldu!
Yok tek başınaydı, böyle dizimizden geçti biz durmuştuk, bize ve eşime bakarak güldü, eşim bilimsel birşey söylüyordu, bizi dinlediği saygısızlık tanımayıp kikirdemesi ayrı saygısızlıkEşinize güldüğüne emin misiniz?Hani kadının yanında başka birisi vardı da o esnada muhabbet ediyorlardı güldü diye aklıma geldi ama? İlginç
Avrupa’da tanımadığın birini durdurup çocuğunu bile sevemezsin ay ne tatlı diye bizde ki gibi! günaydın iyi akşamlar zaten sohbetin sınırı o kadar başka birşey müdahil olmazlar komşular arası!Yoldan geçen bir insana gülümsemek! Neyi kötü bunun? Bu kadar fesat olmayın. İnsanların nedensiz tanımadıklarına gülmeye selam vermeye nasılsınız demeye ihtiyacı var. Avrupa’da bu hep böyle. Kimse birbirini tanımaz ama hep günaydın der iyi günler der ve birbirlerine Gülümser. Biz bu medeniyete asla gelemicez sanırım
Ben olsam ben de rahatsız olurdum açıkcası... Ama binbir türlü insanla yaşıyoruz çok da büyütmeyin bence. Eşiniz de anlık bir tepki vermiştir herhalde. Eşinizi en iyi siz tanırsınız daha önce bu tarz davranışlarını görmediyseniz büyütmeye değmez sokaktaki herhangi bir insan için.Yok tek başınaydı, böyle dizimizden geçti biz durmuştuk, bize ve eşime bakarak güldü, eşim bilimsel birşey söylüyordu, bizi dinlediği saygısızlık tanımayıp kikirdemesi ayrı saygısızlık
Bize bakarak güldü, biz duruyorduk ortada, o dibimizden geçiyordu, ben sen ne hakla müdahil olursun gibisinden baktım, oda yürüdü gitti, he şimdiki aklım olsa hayırdır derdim dalardım heraldeSöylediği şeye güldüğü ne malum? Belki de oylesine güldü sen ona bakınca napti kadin!?
Avrupa’da tanımadığın birini durdurup çocuğunu bile sevemezsin ay ne tatlı diye bizde ki gibi! günaydın iyi akşamlar zaten sohbetin sınırı o kadar başka birşey müdahil olmazlar komşular arası!
Beni anladığın için teşekkür ederim canım, eşimin böyle davranışlarını yakalamadım hiç, yeşil ışık mı yaktı sorusu oluştu kafamda, çünkü ben sen nasıl dahil olursun diye baktım, oda o şekilde bakabilirdi:/Ben olsam ben de rahatsız olurdum açıkcası... Ama binbir türlü insanla yaşıyoruz çok da büyütmeyin bence. Eşiniz de anlık bir tepki vermiştir herhalde. Eşinizi en iyi siz tanırsınız daha önce bu tarz davranışlarını görmediyseniz büyütmeye değmez sokaktaki herhangi bir insan için.
hep bu kadar sorun çıkartan saldırgan biri misiniz? öyleyseniz törpüleyin kendinizi.Bize bakarak güldü, biz duruyorduk ortada, o dibimizden geçiyordu, ben sen ne hakla müdahil olursun gibisinden baktım, oda yürüdü gitti, he şimdiki aklım olsa hayırdır derdim dalardım heralde
Belki de hoşuna gittiniz. Sizi beğendi içinden ne hoş çift dedi. Bozma kalbiniBize bakarak güldü, biz duruyorduk ortada, o dibimizden geçiyordu, ben sen ne hakla müdahil olursun gibisinden baktım, oda yürüdü gitti, he şimdiki aklım olsa hayırdır derdim dalardım heralde
Olabilir dikkate alıcam bu eleştiriyi ama fazla kızdım nedensehep bu kadar sorun çıkartan saldırgan biri misiniz? öyleyseniz törpüleyin kendinizi.
Canı olay çıkartmak istemiş gibi geldi konuyu okuyuncahep bu kadar sorun çıkartan saldırgan biri misiniz? öyleyseniz törpüleyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?